Eva Speakman kertoo ensimmäistä kertaa 'tuskallisesta' taistelustaan ​​syömishäiriön hallitsemisen kanssa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Eva Speakman on puhunut ensimmäistä kertaa tuskallisista & apos; taistelu anoreksian kanssa.



Aviomies Nikin rinnalla tämän aamun Eva Speakman puhui ensimmäistä kertaa henkilökohtaisesta taistelustaan ​​anoreksian kanssa tietoisuuden lisäämiseksi osana syömishäiriöiden viikkoa.



balaclava mies velvollisuus

Puhuessaan sairaudestaan ​​Eva oli hyvin avoin isännille Phillip Schofieldille ja Holly Willoughbylle ja selitti, mikä laukaisi hänen tilansa.



Nik ja Eva Speakman kotona

Nik ja Eva ovat kotinimiä (Kuva: ITV)

Tänä aamuna

Tämä Morning -juontaja paljastaa kaiken (Kuva: ITV)

Eva sanoi: 'Tämä on ensimmäinen kerta, kun puhun siitä niin, kyllä, nuorempana, ennen kuin tapasin Nikin, olin parisuhteessa ja minua petettiin ja sen sijaan, että tajusin, että kaveri petti minussa hän oli väärässä, katsoin hyvin miksi minulle tapahtui, että se on minun, se on minun syytäni.



'Siksi yritin muuttaa minua, minusta tuntui, että ohuempi tekisi minusta houkuttelevamman, ja minulla oli myös hallinnan tunne, ja klinikalla kuulemme tämän usein, kun olet tilanteessa, jossa sinusta tuntuu, ettei sinulla ole valtaa ja ei valvontaa, sitten syömisen hallitseminen on erittäin voimaannuttavaa. Se saa sinut tuntemaan, että olet tekemässä jotain, saavutat jotain, mutta valitettavasti et ymmärrä, että siitä on haittaa terveydellesi.

5555 enkelinumeron merkitys
Tänä aamuna

Eva sanoo menettäneensä kaiken hallinnan & apos; (Kuva: ITV)



Nik ja Eva Speakman

Nik ja Eva Speakman (Kuva: ITV)

Eva sanoi siitä, miten hän voitti häiriön: Lähde muuttui minulle huomaamatta sitä, joten se oli suhde, jossa tunsin itseni todella huonoksi ja mikä muuttui minulle, oli se, että suhde päättyi ja yhtäkkiä tajusin, että tämä suhde todellakin aiheutti minulle valtavaa tuskaa ja sen sijaan, että tuntisin itseni huonoksi, aloin rakentaa sitä, kuka olin, mitä olen saavuttanut.

'Juuri mitä me teemme klinikalla - on kaksi elementtiä, jotka auttavat jotakuta: se on löytää uskon lähde ja muuttaa sitä ja sitten rakentaa luottamusta ja itsetuntoa.

Puhuessaan sairaudestaan ​​pahimmillaan Eva sanoi: Joo, olin hyvin [huonosti]. Tarkoitan ilmeisesti, että piilotin sen, mutta makasin ja varmistin, että näen lonkkaluut, mutta sitten piilotan sen puseroilla ja puseroilla.

aaron ja robert spoilerit

Tällä viikolla vietetään kansallista syömishäiriöiden tietoisuusviikkoa, joka vaikuttaa yli 725 000 ihmiseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Jos haluat nähdä haastattelun kokonaisuudessaan, käy osoitteessa Tämän aamun verkkosivusto .

Katso Myös: