Englannin entinen kapteeni Ray Wilkins lähti testamentista, joka sisälsi vain 4000 puntaa hänen kuolemansa jälkeen

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Entinen Englannin kapteeni Ray Wilkins, joka pelasi kotimaassaan 84 kertaa, jätti testamentissaan hieman yli 4000 puntaa.



Wilkins, 61, keskikenttäpelaaja, joka pelasi Chelseassa, Manchester Unitedissa ja AC Milanissa, kuoli 4. huhtikuuta 2018 sydänpysähdyksen jälkeen.



Tähdet, kuten Gary Lineker ja John Terry, liittyivät surijoihin hänen hautajaisissaan.



Nyt Winchesterin testamenttirekisterin julkaisemat luvut osoittavat, että hän jätti 18 016 punnan bruttoomaisuuden ja että hänen hoitamatta olevien asioidensa julkistamisen jälkeen nettovarallisuus oli 4 281 puntaa.

milloin Billie Faiersin vauva syntyy

Ei tiedetä, johtuuko hänen kiinteistönsä koko tehokkaasta verosuunnittelusta.

Ray Wilkins Aston Villan apulaispäällikkönä vuonna 2015 (Kuva: Getty Images Europe)



Hän ja vaimo Jackie, 64, asuivat 1,2 miljoonan punnan kotonaan Cobhamissa, Surreyssä, kunnes pari vieraantui.

schumacher koomasta

Kuollessaan hän asui kaukana vaimostaan ​​vuokratussa asunnossa, mutta parin uskottiin olevan lähellä sovintoa.



Yksinkertaisella, yhdellä sivulla hän jättää sormuksensa, kellonsa ja muut korunsa pojalle Rossille (37) ja tyttärelle Jadelle (33) ja loput omaisuudestaan ​​vaimolleen Jackielle.

Ray Wilkins vaimonsa Jackien ja poikansa Rossin kanssa poseeraa erityisessä perhekuvassa FA Cupin kanssa heinäkuussa 1983.

Wilkins toimi Englannin kapteenina kymmenen kertaa pelaajauransa aikana 1970- ja 1980 -luvuilla. Hän toimi myös Sky -median asiantuntijana.

katy hinta hevoskouluttaja

Hän oli kamppaillut alkoholismin ja masennuksen sekä sydänongelmien kanssa, ja hänelle tehtiin kaksinkertainen sydämen ohitus heinäkuussa 2017.

Vuonna 2016 hän oli viettänyt viisi viikkoa Wokingin Priory -sairaalassa sen jälkeen, kun hänet oli ajokielto neljäksi vuodeksi kolmannen rattijuopumuksen takia. hän oli neljä kertaa yli rajan.

Hän kertoi tuomioistuimelle, että tiesi joutuvansa tuhoon ja avioliiton päättymiseen, ellei hän lopettanut juomista. Hän kärsi myös haavaisesta paksusuolitulehduksesta.

hugh hefner ja crystal harris

Ray Wilkinsin maailmancupin finaali 1986 (Kuva: Getty)

Uransa aikana hän pelasi myös Paris Saint-Germainissa, Rangersissa, Queens Park Rangersissa, Millwallissa ja Leyton Orientissa.

Hän oli hyväntekeväisyysjärjestön Cardiac Risk in the Young suojelija ja sai MBI: n vuonna 1993.

Hänestä jää Jackie, hänen kaksi lastaan ​​ja kuusi lastenlasta.

Lue lisää

NEWSAM Footballin suosituimmat tarinat
Rekisteröidy päivittäiseen NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen Siirrä uutisia LIVE: Viimeisimmät juorut Mourinho tähtää onnekkaaseen Man Utdiin Messi kommentoi lähtöä Barcelonasta

Katso Myös: