Ex-F1-tähti tekee valtavan Mercedes-vaatimuksen, joka ilahduttaa Lewis Hamiltonia ja George Russellia

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Mercedes heille on kerrottu, että he voivat voittaa kilpailun ennen kauden 2022 loppua – ja he ovat tukeneet työntämistä Ferrari rakentajien SM-sarjan toiseksi.



Ei kumpikaan Lewis Hamilton ei myöskään George Russell ovat todella kilpailleet voitosta tänä vuonna. Ja Silver Arrowsin dominanssi Formula 1 näyttää päättyvän kahdeksan peräkkäisen kauden jälkeen kasan huipulla.



Mutta brittikuljettajat näyttävät parempana. He ovat molemmat olleet palkintokorokkeella kahdessa viimeisessä kilpailussa, kun taas Russell teki loistavan karsintakierroksen Budapestissa varmistaakseen uransa ensimmäisen paalupaikan.



Hän ei kyennyt pitämään kiinni tästä asemasta Max Verstappen tuli latauksen läpi hänen edelleen esimiehensä punainen härkä voittaakseen, kun taas Hamilton tyytyi toiseksi joukkuetoverinsa edelle. Mutta kirjoita sisään hänen Formula 1 -kolumninsa , entinen kuljettaja Jolyon Palmer uskoo, että on vain ajan kysymys, milloin Mercedes palaa huipulle.

Martin ja Sharon Adams erosivat

'Kolmetoista kilpailua ja joukkueen lentorata on ruudukon selkein, he ovat epäilemättä matkalla kohti kauden ensimmäistä voittoa, jonka ennustan heidän saavan seuraavissa kisoissa', sanoi entinen. Renault kilpailija, joka myös uskoo voivansa hypätä Ferrarista sijoitukseen.

Hän lisäsi: 'Toinen Mercedeksen etu on Ferrarin taipumus olla maksimoimatta potentiaaliaan vähemmän kuin ihanteellisten strategiapyyntöjen ansiosta. [Charles] Leclerc ja Mercedes-kaksikko mestaruussarjassa kutistuu edelleen Unkarin jälkeen, ja myös taistelu rakentajien mestaruuden toisesta kiihtyy Mercedeksen tähän asti luodinkestävän luotettavuuden ja ylivoimaisen strategiansa ansiosta. Joukkueita erottaa nyt vain 30 pistettä.



 Palmer odottaa Mercedeksen voittoa vuonna 2022
Palmer odottaa Mercedeksen voittoa vuonna 2022 ( Kuva: PA)

'Taas Ferrari voi syyttää strategiaansa siitä, että se ei saanut parempia tuloksia kuin vain neljäs ja kuudes Budapestissa. Melkein käsittämättömällä tavalla Leclerc sijoittui molempien Red Bullien taakse, jotka aloittivat 10. ja 11. sijalla.

'Kun strategia on suoraviivainen, Ferrari pystyy käsittelemään sitä, mutta Unkarin GP:n kaltaisessa dynaamisessa kilpailutilanteessa he näyttävät joutuvan vaikeuksiin ja menettävän pisteitä Red Bullille ja Mercedesille.



'Se kaikki tarkoittaa, että suuntaamme kesäseisokkiin Verstappenin ja Red Bullin purjehtiessa kauas ja Ferrarin katsoessa hartioidensa yli nopeasti lähestyvää Mercedestä, saavutusta, jota sinun olisi vaikea uskoa tämän kauden alkamisen jälkeen.'

Katso Myös: