'Extravagantti' hylätty hotelli, jota arkkitehti kummittelee, ja sinne on laitonta päästä

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hotelli, joka oli suunniteltu yhdeksi maailman ylellisimmistä, oli tuskin avoinna yleisölle, ennen kuin sen arkkitehti tappoi itsensä nyt murenevassa kiinteistössä.



Posada Del Sol sisään Meksiko Kaupunki oli Fernando Saldana Galvanin ainutlaatuinen visio, joka 1900-luvun ensimmäisellä puoliskolla halusi luoda hotelli ja keskus, jossa taiteilijat ja intellektuellit voivat tulla tapaamaan.



Se oli kuitenkin avoinna alle vuoden ja sen käynnissä oleva rakentaminen keskeytettiin vuonna 1945 sen jälkeen, kun Galvan oli rakentanut yli 600 huonetta.



Kierrevä velka sai hänet riistämään henkensä hotellin pihan kappelin kellotornissa, suoraan Pyhän Franciscus Assisilaisen patsaan edessä.

  Kuva Pousada do Sol - kummitushotellista Mexico Cityssä
Pousada do Sol on vartioitu, jotta kukaan ei pääse helposti sisään rakennukseen ( Kuva: Fearless & Fa/YouTube)

Legenda kertoo Galvanista kiroavan rakkaan Posada Del Solin ennen kuin hän tappoi itsensä ja lähti kiinteistö tyhjä siitä lähtien.

Huhut jatkuivat, että hän tuli hulluksi ja tappoi koko hänen perheensä raivoissaan juuri ennen sen avaamista.



Virallinen vastaus oli, että hän kuoli keuhkokuumeeseen talossaan vain kuukausia ennen kuin hän lopetti projektin.

  Kuva sisältä Pousada do Sol - kummitushotelli Mexico Cityssä
Aiemmin koristeltu hotelli on täynnä pölyisiä huoneita, homeisia ikkunoita ja umpeen kasvaneita puutarhoja ( Kuva: Fearless & Fa/YouTube)

Mutta salaliittoteorioita ympäröivät hänen kuolemaansa.



Symbolit ja pentagrammi, joka viittaa vapaamuurarien organisaatioon, löytyy kaikkialta hotellin alueelta.

Galvanin sanottiin jopa käyttäneen koko projektia peittelynä osallistumiseen saatanalliset rituaalit rakennuksen sisällä - mukaan lukien tarinoita ihmisuhreista - ja jotkut uskovat hänen nyt kummittelee hotelli.

  Kuva Pousada do Solissa sijaitsevasta huoneesta, jossa on alter, jonka sanotaan kummittelevan pienen tytön
Yhdessä kellarihuoneessa on lelut ja makeiset omistettu pienelle tytölle, joka kuoli kellarissa ja jonka uskotaan kummittelevan omaisuutta ( Kuva: Fearless & Fa/YouTube)

Hylätty omaisuus on laitonta sisään, mutta jokainen, joka löytää tiensä kaikkien lankaverkkojen ja metalliaitojen ohi, kohtaa todella kammottavan rakennuksen.

mistä voin katsoa oscarit 2014

Posada Del Sol sijaitsee Meksikon pääkaupungin Colonia Doctores -alueella jalankulkupisteiden välissä ja kestää yli puolen korttelin.

Puutarhat, terassit, suihkulähteet ja terassit, unohtamatta turkkilaiset kylpylät , täytä perusteet.

  Kuva pelottavista vierailijoista Pousada do Sol -hotellissa Mexico Cityssä, johon on laitonta tulla
Vaikka sisäänpääsy hotelliin ja sen alueelle on laitonta, jotkut pelottomat vierailijat löytävät tien sisään ( Kuva: Fearless & Fa/YouTube)

Galvan oli taiteen ystävä ja ripusti valtavia maalauksia paikan ympärille myös gallerioissa, mukaan lukien ihmisen kokoisen shakkilaudan rohkeisiin malleihinsa.

Tanssihuoneet, teehuoneet, kasino ja teatteri muodostavat loput tästä oudosta yhdistelmästä barokin ja jugend-arkkitehtuuria.

Yksi pahamaineinen Varsinkin huone, johon sisäänpääsyä on kyykisryttävä, kunnioittaa 1960-luvulla kadonnutta pientä tyttöä, joka löydettiin kuolleena hotellin kellarista.

  Kuva maalauksista kummittelevan Pousada do Sol -hotellin sisällä Mexico Cityssä
Arkkitehti Fernando Saldana Galvan oli intohimoinen taiteeseen, ja hän sijoitti monia maalauksia hotellin ympärille ( Kuva: Fearless & Fa/YouTube)

Hänen sanotaan kummittelevan tontille, ja jotkut vierailijat ovat laittaneet makeisia ja leluja alttarille, jossa on hänen kehystetty valokuvansa, auttaakseen häntä löytämään rauhan ja vapautumaan omaisuudesta - hengen pyynnöstä niille, jotka kohtaavat hänet.

Visionääristä hotellia pidetään Meksikon arkkitehtuurin ikoni ja sen naapurit sanovat, että he voivat vielä nykyäänkin kuulla aavemaisia ​​valituksia muurien sisäpuolelta, jotka pitävät kaikki paitsi rohkeimmat poissa.

Katso Myös: