Facebook, Instagram ja Messenger pois käytöstä: Sovellukset kaatuvat käyttäjille kaikkialla Isossa -Britanniassa ja Euroopassa

Facebook

Horoskooppi Huomenna

On huolestuttavaa, että DownDetector antaa myös hälytyksiä Facebookille ja Instagramille - kahdelle muulle Facebookin omistamalle sovellukselle(Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)



Ne ovat joitakin suosituimmista sosiaalisen median sovelluksista ympäri maailmaa, mutta näyttää siltä, ​​että Facebook, Instagram ja Messenger ovat kaatuneet tänä aamuna.



Down Detectorin mukaan ongelmat alkoivat noin kello 9 aamulla ja vaikuttavat käyttäjiin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopassa, ja Länsi -Eurooppa näyttää vaikuttavan eniten.



Vaikka ongelmien syy on edelleen epäselvä, ongelmista ilmoittaneista 80% sanoi, että he eivät vastaanottaneet viestejä, kun taas 20% ei voinut kirjautua sisään.

Facebook -yrityksen tiedottaja kertoi The NEWSAMille: Olemme tietoisia siitä, että joillakin ihmisillä on vaikeuksia lähettää viestejä Messengerissä, Instagramissa ja Workplace Chatissa. Pyrimme saamaan asiat takaisin normaaliksi mahdollisimman nopeasti.

Ei ole yllättävää, että monet turhautuneet käyttäjät ovat ryhtyneet Twitteriin kyseenalaistamaan, mitä tapahtuu.



Down Detectorin mukaan ongelmat alkoivat noin klo 9.00 GMT ja vaikuttavat käyttäjiin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopassa (Kuva: Down Detector)

Yksi käyttäjä kirjoitti: 'Onko Facebook Messenger pois päältä? En voi lähettää ja vastaanottaa viestejä! '



Toinen sanoi: 'Joko Facebook -messenger on poissa puhelimestani tai wifi on erittäin huono tänä aamuna. Anna minun lähettää ystävilleni tekstiviesti! '

Ja yksi lisäsi: 'Niin, joten Facebook -messenger on poissa tai olen todella trippin.'

On huolestuttavaa, että DownDetector antaa myös hälytyksiä Facebookille ja Instagramille - kahdelle muulle Facebookin omistamalle sovellukselle.

Lue lisää

Facebook Messenger
Facebook Messengerissä on SALAISIA viestejä Facebook Messengerin uusi ominaisuus Facebook Messengerissä on & tumma tila & apos; Messengerin avulla voit lähettää viestejä

The NEWSAM yritti käyttää Instagramia ja Facebookia iPhonella Yhdistyneessä kuningaskunnassa, eikä törmännyt ongelmiin.

Twitter on kuitenkin täynnä väitteitä siitä, että useissa Facebookin omistamissa sovelluksissa on ongelmia.

Yksi käyttäjä sanoi: 'Instagram dms alas taas? OK. '

Ja toinen lisäsi: 'instagram dms ovat alhaalla, en vain kompasta.'

Facebookilla on yli 2,7 miljardia aktiivista käyttäjää kuukaudessa vuoden 2020 toisella neljänneksellä, ja se on maailman suurin sosiaalinen verkosto.

Katso Myös: