Facebook on tulipalossa 'surullisten kasvojen' emojin jälkeen muunnetaan automaattisesti Frankensteinin hirviöksi Halloweeniksi

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Facebook on joutunut käyttäjien arvostelun kohteeksi sen jälkeen, kun yritys muutti 'reaktioidensa' hymiöt halloween.



Sosiaalinen verkosto julkaisi päivityksen viime viikolla joka muutti kuuden 'reaktio'-painikkeen ulkoasun, joiden avulla käyttäjät voivat vastata viesteihin yhdellä napsautuksella.



Tykkää-painike näkyy nyt pelottavana luurankollisena peukalona, ​​'rakkauden' sydämestä on tullut syötävää karkkia ja 'Haha', 'Vau', 'Surullinen' ja 'Vihainen' kasvot ovat noita, aave, Frankensteinin hirviö ja kurpitsa.



Facebookin halloween-reaktiot (Kuva: Facebook)

Muutos on tietysti tarkoitettu kevyeksi viihteeksi Halloweenin kunniaksi, mutta kaikkia ei huvita.

Itse asiassa jotkut ovat valittaneet sosiaalisessa mediassa, että uudet reaktiot ovat erittäin sopimattomia kaikille, jotka haluavat ilmaista aitoja tunteita.



Erityisesti jotkut ihmiset ovat olleet ahdistuneita huomatessaan, että surulliset kasvot, joita he käyttivät ilmaisemaan surua tai osanottonsa, on automaattisesti muutettu Frankensteinin hirviöksi.

Vaikka jotkut käyttäjät ovat selvästi hyvin järkyttyneitä, toiset ovat kyseenalaistaneet, ovatko emojit sopiva vastaus tällaiseen viestiin.



Jotkut huomauttivat, että jo ennen muutosta itkukasvo-emoji saatettiin nähdä epärehellisenä, kun se reagoi aidosti surullisiin uutisiin.

Facebook esitteli reaktiopainikkeensa aiemmin tänä vuonna tarjoten käyttäjille erilaisia ​​vaihtoehtoja vastata viesteihin pelkän 'tykkäyksen' lisäksi.

'Haluamme ihmisten pystyvän jakamaan kaikki asiat, jotka ovat heille merkityksellisiä, eivät vain asioita, jotka ovat onnellisia ja joista ihmiset 'tykkäävät' nähdessään sen', Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoi tuolloin. .

Riippumatta siitä, kummalla puolella väittelyä olet, sillä ei todennäköisesti ole merkitystä liian kauan, koska Facebookin reaktiot palautuvat normaaliksi huomenna.

Halloween 2019
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: