Isä varasti 3500 puntaa hyväntekeväisyysrahoja omalta sairaalta tyttäreltäsä Tescoon

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Albi Elliott tyttärensä Ashanti Elliott-Smithin kanssa

Albi Elliott tyttärensä Ashanti Elliott-Smithin kanssa(Kuva: HotSpot)



Kuolettoman sairaan tytön isä on vangittu, kun hän varasti 3500 puntaa hyväntekeväisyysrahoja, joiden tarkoituksena oli auttaa häntä uimaan delfiinien kanssa.



44 -vuotias Albi Elliott tuomittiin kolmeksi vuodeksi sen jälkeen, kun eräs tuomari piti hänen tekojaan 'halveksittavina'.



jacob rees mogg lapset

Rahat annettiin hänen tyttärelleen Ashanti Elliott-Smithille, 11, jolla on harvinainen sairaus, joka saa hänet näyttämään paljon vanhemmalta kuin hän on ja jonka ei odoteta elävän yli 15-vuotiaana.

Se lahjoitettiin hänelle Sussex British Motorcycle Owners Clubilta vuonna 2010 matkaa varten, mutta Elliott käytti sen kahdessa kuukaudessa Tescossa ja maksoi vakuutuksen.

Ashanti Elliott-Smith

Ashanti Elliott-Smith (Kuva: HotSpot)



Hän meni hänen kanssaan hyväntekeväisyysvarojen keräyksiin, joissa klubi valitsi heidät lahjoitukseksi.

Elliott kertoi klubille, että Ashanin äiti oli liian sairas osallistuakseen sekki -esitykseen, mutta kun hän meni toiseen tapahtumaan kuukautta myöhemmin, hän sanoi, ettei tiennyt siitä mitään.



Hän kertoi The Sunille: 'Minulle se on sama kuin hyväksikäyttö, ja sydäntäsärkevää, että Ashanti tietää, että hän on pilannut hänen toiveensa.

Albi Elliott

Albi Elliott (Kuva: HotSpot)

'' Albi on tuomittu parantumattomasti sairaan lapsensa varastamisesta, hänen viimeisen toiveensa ryöstämisestä ja se inhoaa minua. ''

Hän valehteli poliisille toistuvasti kertoen heille, että rahat olivat hänen äitinsä turvassa ja myöhemmin kentällä Heathfield East Sussexissa.

Hänen äitinsä sanoi kuitenkin, ettei hän ollut puhunut hänen kanssaan neljään vuoteen eikä omistanut kassakaappia, eikä poliisi koskaan löytänyt mitään kentältä.

Katso Myös: