FIFA 21 FUT Web -sovellus: julkaisuaika, FUT Companion -sovellus ja palkintojen palauttaminen

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

FIFA 21 Ultimate Team Web -sovellus julkaistaan ​​tänään ennen huomenna alkavaa EA Play -kokeilujaksoa.



FUT 21 -verkkosovellus, joka julkaistaan ​​keskiviikkona 30. syyskuuta, antaa pelaajille mahdollisuuden maistella ensimmäistä kertaa FIFA 21 Ultimate Team -tiimiä, ja kun EA on jo vahvistanut, että tänä vuonna ei tule FIFA 21 -esittelyä, se on ensimmäinen useimmille pelaajille mahdollisuus kokea FIFA 21 kokonaisuudessaan.



FUT 21 -verkkosovellus julkaistaan ​​ennen EA Play -kokeilujaksoa, ja tämän palvelun tilaajat voivat käyttää 10 tunnin kokeilua koko pelistä 1.10.2020 alkaen, jolloin myös pelaajat voivat todennäköisesti lataa ja käytä FUT 21 Companion -sovellusta, joka on FUT 21 Web -sovelluksen mobiiliversio.



cambridge sää tapasi toimiston

Ennen FIFA 20: n julkaisua viime vuonna FUT Web App julkaistiin keskiviikkona 18. syyskuuta 2019 kello 18.00 Yhdistyneen kuningaskunnan aikaa, ja FUT Companion -sovellus käynnistettiin päivää myöhemmin torstaina 19. syyskuuta 2019.

Klikkaa tästä tilataksesi taso ylös! Esports and Gaming Show päällä Applen podcastit , Google Podcastit ja Spreaker .

Kuitenkin, kun EA vahvistaa myös, että FUT TOTW paljastetaan ja julkaistaan ​​keskiviikkona 30. syyskuuta kello 18.00 Yhdistyneen kuningaskunnan aikaa, odotamme ihmisten pystyvän kirjautumaan Web -sovellukseen hieman myöhemmin kuin viime vuonna, juuri klo 18.00 jälkeen. Odotamme, että voit ladata FUT Companion -sovelluksen Appleen ja Androidiin torstaina 1. lokakuuta 2020.



PÄIVITYS: FUT 21 -verkkosovellus on nyt julkaistu! - Voit käyttää sitä napsauttamalla tätä .

Heath Lesger''kuolemansyy

(Kuva: EA SPORTS FIFA)



Jos kirjauduit Web -sovellukseen hallitsemaan FIFA 20 Ultimate -tiimiäsi, saat FIFA 21 Ultimate Teamille paluupalkintoja, ja he odottavat sinua, kun kirjaudut Web -sovelluksen uuteen versioon. aivan ensimmäistä kertaa.

FIFA 21 julkaistaan ​​Isossa -Britanniassa ja maailmanlaajuisesti 9. lokakuuta 2020, mutta joidenkin versioiden avulla voit pelata FIFA 21: tä hieman aikaisemmin.

Jos tilaat ennakkoon FIFA 21 Ultimate Editionin tai Champions Editionin PlayStation 4: lle, Xbox Onelle ja PC: lle, voit pelata 6.10.2020 alkaen. FIFA 21 Standard Edition mahdollistaa fanien pelaamisen pelin viralliselta puolelta. Julkaisupäivä Isossa -Britanniassa ja maailmanlaajuisesti 9.10.2020.

Rekisteröidy NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen täältä saadaksesi viimeisimmät uutiset ja siirtoketjut

Katso Myös: