Ensimmäinen kuva Gregg Wallacen ihmevauvasta vaimon Annan synnytyksen jälkeen

Julkkis Uutiset

Gregg Wallace ja hänen vaimonsa Anna ovat toivottaneet tervetulleeksi pojan nimeltä Sid(Kuva: OK!/Tony Ward)

Gregg Wallace ja hänen vaimonsa Anna ovat jakaneet ensimmäisen kuvan ihmevauvastaan.

Pariskunta toivotti pienen pojan tervetulleeksi ja antoi hänelle nimen Sid.

MasterChef -tähti paljasti iloiset uutiset: ”Pelkäsin tällä kertaa paljon enemmän kuin silloin, kun minulla oli Tom ja Libby [hänen lapsensa toisesta avioliitostaan].

En tiedä johtuuko se siitä, että kesti niin kauan raskaaksi tulemisesta vai ehkä siksi, että olen vanhempi, mutta pelkäsin heidän terveyttään. Olisin voinut halata lääkäreitä. '

Hän kertoi OK! aikakauslehti: 'Menin bisnespäähän ja katsoin, kuinka lääkärit vetivät Sidin ulos.

- Näin hänen hengittävän ensimmäisen kerran, se oli vain kaunista. Katsoin häntä ja ajattelin hänen olevan täydellinen. '

Gregg Wallace ja vaimo Anne-Marie (Kuva: REX/Shutterstock)

Hän juhli kastelemalla vauvan pään juhlissa juhlissa Anna -synnytyksen jälkeisenä päivänä - keräten 2000 punnan setelin John Toraden ja hänen läheisten ystäviensä kanssa.

'Aloitimme keskipäivällä ja lopetimme klo 22! Lasku oli reilusti yli 2 000 puntaa! ' hän myönsi. 'Jos [Anna] ei olisi ollut iloinen siitä, en olisi lähtenyt.'

Se on valtava helpotus avioparille, joka on yrittänyt vuosia tulla raskaaksi.

Anna - joka tunnetaan myös nimellä Anne -Marie Wallace - tuli raskaaksi viime kesänä vähän ennen kuin pariskunnan piti aloittaa hoito raskauden helpottamiseksi.

Pariskunta on innoissaan vauvan Sidin syntymän jälkeen (Kuva: WireImage)

He taistelivat pitkään hedelmällisyysongelmien kanssa (Kuva: Instagram)

'Meidän piti aloittaa IVF, mutta sitten se tapahtui luonnollisesti kahden vuoden yrittämisen jälkeen', ylpeä Gregg kertoi OK! -lehti, kun he ilmoittivat odottavansa marraskuussa.

'Lääkäri kertoi meille, että oli ihme, että Anna oli raskaana.'

Onnellinen pari jopa haaveili nimen auttaakseen heitä selviytymään stressaavasta ensimmäisestä kolmanneksesta.

'Olen ollut peloissani ja stressaantunut raskauden jälkeen, mutta koska meillä oli äskettäin 12 viikon skannaus, se tuntuu iloiselta. Pojan pojan skannauksen ja hänen sydämenlyönninsä voima sai minut itkemään ', TV -juontaja myönsi.

Pikku Sid on Greggin kolmas lapsi, joka liittyy aikuisten lasten Tomin ja Libbyn kanssa, jonka hän jakaa entisen vaimonsa Denisen kanssa (Kuva: Instagram)

'Me kutsumme häntä Sid Massimo Wallaceksi.'

Pikku Sid on Greggin kolmas lapsi, joka liittyy aikuisten lasten Tomin ja Libbyn kanssa, jonka hän jakaa entisen vaimonsa Denisen kanssa.

Mutta hän ei todennäköisesti saa pikkuveljeä tai -siskoa, koska Anna on päättänyt, että heidän pitäisi lopettaa vain yhden kanssa, koska heillä on 22 vuoden ikäero.

'Yleensä kun sinulla on lapsi, kun he ovat 20 -vuotiaita, vanhemmat saavat elämänsä hieman takaisin, mutta minä olen 70 -vuotias', Gregg huomautti.

'Joten sovimme; yksi lapsi ja hän saisivat apua täällä kotona - joten hänen äitinsä ja isänsä ovat muuttaneet Coventrystä ja jakavat tämän talon. '

Anna on täysin pettynyt uuteen poikavauvaansa (Kuva: Instagram)

Anna kertoi tuolloin lehdelle: 'Olen ollut tyytyväinen ajatukseen saada yksi lapsi heti alusta lähtien. Se, että saamme yhden lapsen, on ihme - olemme tarpeeksi siunattuja. '

Anna on Greggin neljäs vaimo, joka on tavannut tv -kokin Twitterissä - ja hän uskoo tämän pitävän.

Tämä on neljäs avioliitto ja minusta rakkaus on ehdoton arpajaiset. Olen monien yritysten jälkeen huomannut, että joku on antanut minulle voittolipun, hän kertoi Sunday NEWSAMille viime vuonna.

Annan tapaaminen on tuonut minulle sen, mitä mielestäni olen aina etsinyt - suuren, lämpimän perheen dynamiikan ja siinä on todellista voimaa.

Uudet vanhemmat viettävät hyvin onnellista aikaa perhe -elämässä

'Olen hyvin tietoinen siitä, että ihmiset ajattelevat, että teen tämän tahallaan tai ei. Mutta emme ole kiirehtineet tähän - olemme olleet yhdessä kolme vuotta, enkä todellakaan ole koskaan tavannut ketään Annaa. '

Valitettavasti pariskunta kärsi hedelmällisyysongelmista ja suunnitteli viime kesänä rentouttavan tauon Italiassa ennen kuin he ottivat seuraavan lääketieteellisen askeleen.

'Sanomatta mitään liian henkilökohtaista, meillä on tämä loma elokuussa. Ja lääketieteellisesti aiomme tehostaa sitä ja tarkastella hedelmällisyyshoitoa '', Gregg kertoi Sunday NEWSAMille heinäkuussa 2018.

'Haluaisin olla jälleen isä. Olemme epätoivoisia vauvan puolesta ja olemme neuvotelleet lääkärin kanssa. Tiedän, että Anna ei voi odottaa olla äiti ja hän on hämmästyttävin äiti. '

Onnittelut Greggille ja Annalle!

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

groves eubank mikä kanava