Viisi energiantoimittajaa, jotka ”todennäköisimmin” ylikuormittavat asiakkaita vahingossa

Energialaskut

Horoskooppi Huomenna

Jotkut energiantoimittajat epäonnistuvat perusasiakaspalvelussa, Citizens Advice sanoi

Jotkut energiantoimittajat epäonnistuvat perusasiakaspalvelussa, Citizens Advice sanoi(Kuva: Getty)



Kansalaisten neuvojen mukaan viisi energiatoimittajaa saa laskut väärin kuin muut.



simon cowellin nettovarallisuus

Hyväntekeväisyysjärjestö on sijoittanut kaikki Yhdistyneen kuningaskunnan energiantoimittajat laskutustarkkuuden ja sen perusteella, kuinka helposti yrityksiin voidaan ottaa yhteyttä.



Se havaitsi pahimman yrityksen olevan Orbit, jonka pisteet olivat 1,5 tähteä viidestä.

Sitä seurasivat People's Energy (1,65) ja Symbio (2,05), sitten Ecotricity ja Utilita, molemmilla 2,15 tähteä viidestä.

Näiden yritysten asiakkaat saavat viisi kertaa todennäköisemmin virheellisen laskun toimittajaltaan kuin viiden parhaan toimittajan asiakkaat.



Viiden parhaan toimittajat antoivat vääriä laskuja 15 prosentille asiakkaistaan, kun viiden parhaan joukossa oli alle 3 prosenttia.

Parhaiten arvioidut energiayhtiöt ovat Igloo (4,65), Outfox The Market (4,25), M&S Energy (4,2), E Gas & Electricity (3,94) ja Octopus (3,85).



Oletko saanut huonoa palvelua energiantoimittajalta? Ota yhteyttä sam.barker@reachplc.com

Kaasuliekki liesi

Asiantuntijat kehottivat asiakkaita vaihtamaan energiantoimittajaa, jos he eivät ole tyytyväisiä palveluun (Kuva: Tim Graham/Getty Images)

Eläkeläinen Marie siirtyi Orbitille sen vaikutelman perusteella, että he tarjoaisivat hänelle 90 punnan kuukausilaskuja - paljon halvempia kuin 170 puntaa kuukaudessa, jonka hän ja hänen miehensä maksoivat aiemmin. Mutta muutaman kuukauden kuluttua hänen laskunsa kaksinkertaistui.

Hän sanoi: Olen ottanut heihin yhteyttä niin monta kertaa ja he sanovat, että joku palaa minuun, mutta kukaan ei koskaan soita minulle takaisin. '

Hyväntekeväisyysjärjestö sanoi, että yli 40% sen näkemistä asiakkaiden energiaongelmista johtuu vääristä laskuista.

Mutta tätä pahentaa usein hidas asiakaspalvelu, mikä vaikeuttaa ongelmien ratkaisemista.

Kansalaisneuvonnan toimitusjohtaja Clare Moriarty sanoi: '' Tarkan energialaskun antaminen on asiakaspalvelun perusedellytys, jota toimittaja voi tarjota, mutta monet eivät kuitenkaan tee sitä. ''

eddie murphy ja mel b

Nämä virheet voivat merkitä sitä, että ihmisiltä veloitetaan usein väärin talouden rasittamista ja vaikeuttaa budjetointia.

Tämä on erityisen vaikeaa velkaa tai työttömyyttä kärsiville.

Ecotricityn perustaja Dale Vince sanoi, että suuri osa yrityksen palveluongelmista johtui siitä, että se otti käyttöön uuden laskutusjärjestelmän viime helmikuussa.

Hän sanoi: ”Etätyö aiheutti huomattavia häiriöitä tähän projektiin ja vaikutti asiakkaiden laskutukseen ja siten myös palveluun. Olemme lähellä paluuta tavallisiin korkeisiin palvelustandardeihimme.

Asiantuntijat kehottivat asiakkaita vaihtamaan energiantoimittajaa, jos he eivät ole tyytyväisiä hintaan tai palveluun.

Interaktiivisen sijoittajan henkilökohtaisen rahoituksen kampanja Myron Jobson sanoi: ”Niiden, jotka saavat rutiininomaisesti virheellisiä laskuja ja taistelevat energiayhtiöidensä huonosta asiakaspalvelusta, tulisi vaihtaa palveluntarjoajaan, joka voi paremmin vastata heidän tarpeisiinsa ja mahdollisesti säästää satoja puntia.

Utilitan tiedottaja sanoi, että yritys teki paljon auttaakseen haavoittuvia ja ottaa vastaan ​​oikeutettua kritiikkiä.

mitä 1010 tarkoittaa

Tiedottaja sanoi: '' Utilita on ylpeä siitä, että se ylittää ja ylittää asiakkailleen, mitä Citizens Advice -tähtiluokitus ei ota jälleen huomioon.

”Pelkästään vuonna 2020 auttoimme 567 000 kertaa taloudellisen avun antamisessa, kun taas omistautunut Extra Care -tiimimme soitti tuhansia puheluita sisäänkirjautumiseen haavoittuvassa asemassa oleviin asiakkaisiin lukituksen aikana. ''

Ihmiset & apos; Energiaa, Symbioa ja Orbitia on pyydetty kommentoimaan.

Jos haluat tietää parhaan tarjouksen kotitalouksellesi, tutustu oppaaseemme miten vaihtaa energiantoimittajaa .

Katso Myös: