Jalkapalloilija Shola Ameobi on ”rasistisesti hyväksikäytetty Facebookissa”

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen



Crystal Palace -jalkapalloseura

Jalkapalloilija Shola Ameobi on joutunut Facebookissa rodun vihakampanjan uhriksi - viikkoja sen jälkeen, kun veli Sammy oli kohdistettu Twitteriin.



Klubinsa Newcastle Unitedin virkamiehet ottivat yhteyttä Northumbrian poliisiin, kun 30-vuotiaan Sholan väitettiin olleen Facebookissa. Kommentit on sittemmin poistettu.

Marraskuussa Sammylle, 19, lähetettiin väärinkäyttö Twitterissä. Twitterissä on pidätetty kaksi teini -ikäistä. Toinen mies sai syytteen tänä vuonna, kun hän twiittasi rasistisen kommentin United -joukkueesta.



Newcastle Unitedin tiedottaja sanoi, että klubi ryhtyy aina toimiin ihmisiä vastaan, jotka rodullisesti hyväksikäyttävät pelaajiaan.

Hän sanoi: 'Olemme olleet yhteydessä Northumbrian poliisiin ja asia on nyt heidän käsissään.

'Meillä on nollatoleranssi rasismiin ja pyrimme aina toimimaan mahdollisimman voimakkaasti.'

Northumbrian poliisin tiedottaja sanoi: 'Olemme saaneet raportin Facebookissa tehdyistä rasistisista kommenteista, joihin teemme tiivistä yhteistyötä Newcastle Unitedin kanssa.

'' Northumbrian poliisi ottaa kaikki rasistisen hyväksikäytön ilmoitukset erittäin vakavasti, ja tutkimuksia tehdään parhaillaan. ''

Ameobi Jesmondista on Newcastlen pisin pelaaja.

6ft 2ins -hyökkääjä, joka on syntynyt Zariassa, Nigeriassa, teki ensimmäisen joukkueen debyyttinsä kotipelissä Chelseaa vastaan ​​syyskuussa 2000.

Katso Myös: