Entinen Big Brother -kilpailija Danielle McMahon pilkkaa Skotlannin itsenäisyyden kyllä ​​-äänestäjiä

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: PA)



Entinen Big Brother -kotiäiti Danielle McMahon on Twitterissä pilkannut niitä, jotka äänestivät 'kyllä'. viime yönä Skotlannin itsenäisyysäänestyksen aikana.



paikkoja viedä tyttöystäväsi uk

Skotlantilainen Danielle oli hyvin suorapuheinen Big Brother -talossa ollessaan ja on ollut mukana useissa Twitter -lähetyksissä sen jälkeen, kun hän oli lähtenyt Channel 5 -todellisuusohjelmasta.



Kun Skotlannin kansalaiset olivat menossa äänestämään, eilen Cumbernauldissa syntynyt alusvaatemalli ei ainoastaan ​​osoittanut tukevansa Skotlannin pysymistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, vaan ilmaisi näkemyksensä sanoen, että sen on oltava ei-ap. äänestää &.

Tulosten jälkeen Danielle siirtyi sosiaaliseen mediaan nauramaan itsenäisyyden puolesta äänestäneille.

Hän sanoi: 'Hyvin tehtyjä skotteja, jotka äänestivät ei;) loistava tulos ihmisille, jotka äänestivät kyllä ​​.. Haha: D (sic)'



Viime yönä innokas kristitty julkaisi myös seuraavaa:

(Kuva: Twitter)



Kyselyn tulosten jälkeen monet Skotlannin kansalaiset ovat nähneet kyyneleitä.

Vastauksena Daniellen twiittiin yksi Twitter -käyttäjä sanoi: '... voit aina yrittää kunnioittaa sitä, miten ihmiset äänestävätkin, monille pettyneille ihmisille ei tarvitse nauraa. (Sic)'

Skotlannin kansanäänestys

Masentunut kyllä ​​-äänestyskampanja itkee Skotlannin parlamentin rakennuksen ulkopuolella sen jälkeen, kun Skotlannin kansa äänesti ei -itsenäisyydelle (Kuva: Getty)

Viimeisessä sylissään entisen varapuheenjohtajan Helen Woodin kanssa Danielle kutsui sarjan voittajaksi alemman luokan roskaa. ja viittasivat Heleniin, Steven Goodeen ja Ash Harrisoniin 'friikeinä'.

Vastauksena Helen sanoi, että Danielle oli 'pähkinätyö'. ja 'kykenevä tappamaan'.

Danielle on vastannut NEWSAM Onlineen.

Hän kertoi meille yksinomaan: 'Propaganda Skotlannissa on rapattu kaikkialla lyhtypylväillä ja seinillä, ja se tuntuu siltä, ​​että se on pakotettu ja kohdistettu lähinnä alemmalle luokalle.

Se on sääli, koska alempi luokka ja edunsaajat muodostavat suuren osan Skotlannin väestöstä. Tapasin Alex Salmondin kerran aikaisemmin ystäväni häissä, eikä hän ole mukava ihminen ja ajattelee itseään diktaattoriksi, ja hän ruokkii paljon tätä.

Alex Salmond sanoi kerran, että Skotlanti on yksi maailman rikkaimmista maista, mikä ei pidä paikkaansa ja on naurettavaa.

Kampanja on naurettava, koska sitä ei ole käsitelty tyylikkäästi, ja äänestyspaikoilla on puhjennut tappeluja ja kaikki ovat huutaneet toisilleen, Skotlannissa menee aivan hulluksi enkä ole nähnyt siitä paljon Englanti.

enkelin numero 420 merkitys

'Miksi kukaan haluaisi Skotlannin erottavan Englannista ja Walesista, se on minun ulkopuolellani - Skotlanti ei selviäisi itsestään. Skotlannin maatalous ei riitä yksinään.

- Sanon ei, koska en koskaan muuttaisi pois Englannista ja luokittelen itseni brittiläiseksi ja sanoisin myös tämän ennen kuin sanon olevani skotlantilainen.

Skotlanti on paremmin yhtenäinen eikä voi selviytyä ilman Englantia. Ymmärrän, miksi Irlanti sai itsenäisyytensä taistellessaan sen puolesta, mutta Skotlanti ei ansaitse itsenäisyyttä.

Koska kyselytulokset ovat osoittaneet, että Skotlanti on hylännyt itsenäisyyden, pääministeri on luvannut, että unionistipuolueet pitävät Skotlannille annetut lupaukset kansanäänestyksen aikana.

Hän sanoi: ”Walesissa on ehdotuksia Walesin hallitukselle ja yleiskokoukselle lisää toimivaltaa, ja haluan Walesin olevan keskustelun ytimessä siitä, miten saamme Yhdistyneen kuningaskunnan toimimaan kaikkien kansakuntiemme hyväksi.

”Pohjois -Irlannissa meidän on työskenneltävä sen varmistamiseksi, että hajautetut instituutiot toimivat tehokkaasti.

- Mutta olen pitkään uskonut, että tästä kansallisesta keskustelusta puuttuu tärkeä osa Englantia. Olemme kuulleet Skotlannin äänen ja nyt myös Englannin miljoonat äänet on kuultava.

'' Kysymys englannin äänistä Englannin lakien puolesta, niin kutsuttu West Lothianin kysymys, vaatii ratkaisevan vastauksen, aivan kuten Skotlanti äänestää erikseen vero-, meno- ja hyvinvointikysymyksistään, niin myös Englannin sekä Walesin ja Pohjois-Irlannin pitäisi voi äänestää näistä asioista.

'Kaiken tämän on tapahduttava yhdessä Skotlannin siirtokunnan kanssa ja samaa tahtia.'

Isoveljen päivä 43

Danielle murtautuu & web -tyttöjen keskustelun & apos;

Lynn Henderson, PCS: n skotlantilainen sihteeri, lisäsi: 'Tänään on tärkeä päivä Skotlannille. Jäsenillämme on tärkeä rooli keskustelussa Skotlannin uusista valtuuksista. Teemme tästä päivästä lähtien kaiken voitavamme vahvojen julkisten palvelujen puolesta, joilla on asianmukaiset resurssit, jotta ne toimisivat tehokkaasti Skotlannin kansalle.

'Vaikka jäsenemme ovat tehneet omat päätöksensä äänestämisestä, PCS hylkää yhdessä Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen säästöohjelman.'

David Ogilvie, Skotlannin Chartered Institute of Housingin (CIH) politiikan ja julkisten asioiden johtaja, sanoi, että 'historiallisella äänestyksellä on valtavia vaikutuksia paitsi Skotlannin asunto- ja hyvinvointipolitiikkaan, mutta myös talousympäristöön, jossa toimimme'.

kyselyn lataus

Mitä mieltä olet Danielle McMahonin kommenteista?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

Olen samaa mieltä hänen kanssaanOlen eri mieltä hänen kanssaanEn voinut välittää hänestä vähemmänHän voi sanoa mitä haluaa

Kuten tämä? Tiesitkö, että meillä on oma TV- ja elokuvasivu Facebookissa?

Skotlannin kansanäänestys: Ihmiset reagoivat, kun tuloksia tulee Skotlannin kansanäänestys Katso galleria

Katso Myös: