Luokat

Lewis Hamilton saa vauhtia, kun Mercedes esittää massiivisia väitteitä W13-autostaan

Mercedes ei ole vielä voittanut kilpailua tänä vuonna aloitettuaan kilpailukyvyttömällä autolla ja kärsinyt pahoin pyöriäisestä, mutta asiat näyttävät paranevan useiden vahvojen tulosten jälkeen



Daniel Ricciardo vaatii massiivisia maksuja McLaren-uran lopettamiseksi Oscar Piastri -fiaskon keskellä

McLaren on kertonut Daniel Ricciardolle aikovansa korvata hänet vajavaisella alppireservi Oscar Piastrilla, mutta entinen Red Bull -kilpailija ei lähde ennenaikaisesti ilman merkittävää voittoa.



Max Verstappen sai Alex Albonin 'näyttämään siltä, ​​että hän ajaisi bussia' Red Bullissa

Albon sanoi, että puolustava mestari Verstappen on 'lahjakkain kuljettaja, jonka rinnalla olen koskaan ajanut' ja tarjosi ensikäden käsityksen siitä, miten hän ajaa kilpailuaan.



Christian Horner vertaa itseään Sir Alex Fergusoniin ja myöntää lopettaneensa Toto Wolffin

Horner on F1-fanien joukossa Marmite-tyyppinen hahmo, ja hänen usein kiihkeä kilpailunsa Mercedeksen päällikön Wolffin kanssa viime kaudella vain vihastui entisestään niitä, jotka eivät pidä Red Bullin pitkäaikaisesta pomosta.

Esteban Ocon tuki Alpinen johtoa vuonna 2023 jatkuvan Oscar Piastrin epävarmuuden keskellä

Alpine menettää F1:n kokeneimman kilpailijan Fernando Alonsossa vuoden lopussa, eikä hänen paikkaa ole tällä hetkellä tiedossa sen jälkeen, kun Oscar Piastri hylkäsi hänen ylennyksensä.

Aston Martinin päällikkö varoittaa Ferraria, Red Bullia ja Mercedesiä, että kilpailuvoitot ovat 'normi'

Siitä lähtien kun Lawrence Stroll osti joukkueen, Aston Martinin juhlalinja on ollut kunnianhimoinen – ja Fernando Alonson hankkiminen on vain vahvistanut tätä päättäväisyyttä.



Toto Wolff antaa rehellisen tuomion George Russellille Mercedeksellä valtavan F1-alun jälkeen

Russell on nyt suorittanut ensimmäisen puolikaskautensa Mercedeksen kanssa, joten tiimipäällikkö Wolffille on ihanteellinen aika arvioida tähänastisia suorituksiaan Williamsista liittymisen jälkeen.