Fortnite Chapter 2 -kausi 2 julkaistaan ​​tänään – tässä on kellonaika, jolloin voit aloittaa pelaamisen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Se on yksi eniten odotetuista päivityksistä ja nyt Fortnite Luku 2 Kausi 2 on vihdoin pudonnut tänään.



Suositun pelin kehittäjä Epic Games on paljastanut viralliset alkamisajat ympäri maailmaa, ja peli alkaa klo 09.00 GMT Isossa-Britanniassa.



Uusi kausi käynnistyy muutama tunti sen jälkeen seisokkijakson ja mittavan korjauksen jälkeen ennen kuin asiat jatkuvat.



Kuten kaikki päivitykset, aiemmat haasteet katoavat, kun uusi kausi alkaa, joten varmista, että olet lunastanut kaikki palkinnot, jotka haluat pitää ennen klo 9.00!

Yksityiskohdat kaudesta 2 ovat edelleen hyvin niukkoja, ja Epic Games on taitavasti piilottanut useita tärkeitä yksityiskohtia verkkosivustollaan.

Se selitti: Luku 2 - Kausi 2 sisältää [tyhjä] ja useita [tyhjä]. Emme voi vielä kertoa sinulle kaikista ensi kauden salaisuuksista…



Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö huhut kaudesta 2 olisi levinneet, ja monet ehdottavat, että ne ovat 'kultaisia' uudelle luvulle.

Aiemmin tällä viikolla tiiserimainoksia havaittiin eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Brasiliassa, Ranskassa ja Japanissa.



Lyhyessä teaserissa on kultainen kädenjälki Fortnite-logon päällä ja kultaiset palkit peittävät tekstin alareunassa.

Kotkasilmäiset fanit ovat kuitenkin huomanneet, että mainoksessa näkyy puhelinnumero, joka paljastaa salaisen viestin, jos siihen soittaa.

(Kuva: Epic Games)

Viserrys käyttäjä ShiinaBR kirjoitti: Muutaman viime tunnin aikana kauden 2 teasereita on löydetty maailmanlaajuisesti! Joihinkin heistä on liitetty jopa puhelinnumero.

Ääni kertoo sinulle tämän, kun soitat sille: 'Kyllä, herra', 'Agenteille soitettiin', 'Ostetun kassakaapin käyttökortti'.

Vaikka Epic Games on pysynyt tiukkasanaisena toisesta kaudesta, huhut viittaavat siihen, että teema voisi olla jotain tekemistä kullan kanssa.

Redditissä yksi Fortnite-fani on paljastanut teoriansa uutta lukua varten.

Fortnite

Käyttäjä nimeltä FortNiteBR kirjoitti: Oro-skin on vuotanut jonkin aikaa, emmekä ole vielä nähneet sitä tavarakaupassa. Uskon, että tämä iho edustaa tai on kuningas Midas, koska hän on kultainen ja käyttää kruunua.

Tämän teaserin käsi on kultaa ja mielestäni se edustaa kultaista kosketusta.

Näitä kultaisia ​​esineitä on ilmaantunut ympäriinsä kartalla viime aikoina, ja ehkä ne kiusoittelevat sitä, mitä ennustan.

Luulen, että seuraavalla kaudella on jonkinlainen kultainen teema ja että nämä kolme asiaa yhdessä saattavat kiusata sitä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: