Four Seasons Health Care kaatuu virallisesti hallintoon

Hoitokodit

Horoskooppi Huomenna

Siellä on yli 20 000 potilasta Yhdistyneessä kuningaskunnassa(Kuva: Getty)



Four Seasons Health Caren (FSHC) holdingyhtiö on virallisesti kaatunut hallintoon.



Yhtiö, jossa on 22 000 potilasta ja 20 000 työntekijää, romahti tiistaina iltapäivällä käydyn taistelun jälkeen 525 miljoonan punnan velkakasan hallitsemiseksi.



Four Seasons Health Care on maan toiseksi suurin hoitokodin operaattori ja merkittävä toimija sosiaalialalla - tämän päivän muutto herättää pelkoja kymmenille tuhansille vanhuksille sen 322 hoitokodissa.

mathew horne ja james corden

Yhtiö on nimittänyt Alvarez & Marsal (A&M) -yritysyritykset suorittamaan prosessin keskeytetyn myyntiyrityksen jälkeen.

Se on suurin epäonnistuminen hoitokodeissa, koska Southern Cross romahti vuonna 2011, ja se johtuu kuukausien epäonnistuneista yrityksistä hallita 525 miljoonan punnan velkaa.



Four Seasons Health Care omistaa 322 Yhdistyneen kuningaskunnan hoitokotia (Kuva: iStockphoto)

'Hoitokodit ja sairaalatoimintaa harjoittavat yritykset eivät ole hallinnossa, ja nykyiset johtoryhmät johtavat niitä normaalisti', Four Seasons sanoi.



Viime vuoden lopulla USA: n hedge-rahasto H2 Capital Partners, joka hallitsee tehokkaasti Four Seasonsia, tilasi kriisin koetteleman yrityksen myynnin.

Four Seasons kertoi tänään NEWSAMille, että sillä on 'riittävä likviditeetti' myyntimenettelyn loppuun saattamiseksi.

Sijoituspalveluyritys Terra Firma osti Four Seasonsin 825 miljoonalla punnalla vuonna 2012 ja joutui maksamaan 450 miljoonan punnan arvonalennuksen sijoituksestaan.

michael jackson plastiikkakirurgia

Yritystä on viime vuosina hämmentänyt paikallisviranomaisten maksujen leikkaaminen, kustannusten nousu ja kansallisen toimeentulopalkan käyttöönotto. Ryhmä on jatkuvasti varoittanut pitkän aikavälin vakaudestaan.

Yhtiö kuitenkin kiisti myynnin johtavan sulkemisiin - eikä lisännyt, että sen 22 000 potilaasta odotetaan vaikuttavan.

Tohtori Claire Royston, Four Seasons -ryhmän lääketieteellinen johtaja, sanoi: 'Tämän päivän uutiset eivät muuta tapaamme toimia tai miten kotimme toimivat, tai ne saavat aikaan muutoksia asukkaille, perheille, työntekijöille ja jopa toimittajille.

”Ensisijainen tavoitteemme on edelleen tarjota jatkuvasti hyvää hoitoa. Se merkitsee viimeistä vaihetta konsernin rakenneuudistusprosessissa ja antaa meille mahdollisuuden edetä järjestelmällisen, itsenäisen myyntiprosessin parissa. ''

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: