Frankie & Bennyn omistaja sulkee pysyvästi 125 brittiläistä ravintolaa ja kirvelee 3000 työpaikkaa

Ravintolat

Horoskooppi Huomenna

Frankie & Bennyn ravintolaketjun omistaja on ilmoittanut aikovansa sulkea 125 myymälää heti koronaviruksen sulkemisen jälkeen.



Tuotemerkkiä hallinnoiva Ravintolaryhmä sanoi, että 125 myyntipistettä suljetaan pysyvästi ja vuokrat neuvotellaan uudelleen 85 muussa heikosti toimivassa myymälässä.



Konsultaatioon jätetään myös yhteensä 3000 työpaikkaa.



Bosses mainitsi haastavan 'rento ruokailualan' päätöksessään kiristää oksat, jotka ovat maksaneet yrityksille tuhansia menetettyjä tuloja Yhdistyneen kuningaskunnan pakottamisen jälkeen.

Viikko sen jälkeen, kun yritys kertoi sadoille työntekijöille, että monet toimipaikat eivät enää ole elinkelpoisia ja pysyvät suljettuina pysyvästi.

Toimitusjohtaja Andy Hornby sanoi: ”Alamme kohtaamat asiat ovat hyvin dokumentoituja, ja olemme jo ryhtyneet päättäväisiin toimiin parantaaksemme likviditeettiämme, vähentääksemme kustannuspohjaamme ja supistaaksemme toimintaamme.



”Ehdotettu CVA toimittaa sopivan kokoisen kiinteistön vapaa-ajan liiketoiminnallemme varmistaaksemme, että olemme hyvässä asemassa rento ruokailualan erittäin haastavista markkinaolosuhteista huolimatta.

'Haluan kiittää sydämestäni kaikkia TRG -kollegoitani heidän ymmärtäväisyydestään ja poikkeuksellisesta sitoutumisestaan ​​ennennäkemättömän ajanjakson aikana.'



Ravintolaryhmässä on tällä hetkellä noin 22 000 työntekijää lomautettuna (Kuva: East Kilbride News)

Muutoksilla ei ole vaikutusta konsernin Wagamama-, Airport Concessions- ja Pub -toimintoihin.

Melanie Leech, Ison-Britannian kiinteistöliiton (BPF) toimitusjohtaja, lisäsi: ”Nämä tilanteet eivät ole koskaan helppoja, etenkään nyt vähittäiskaupan ja ravintola-alan yrityksille pääkaduillamme Covid-19-pandemian jyrkässä lopussa.

”Kiinteistönomistajien on kuitenkin otettava huomioon vaikutukset sijoittajiinsa, mukaan lukien miljoonat ihmiset, joiden säästöt ja eläkkeet on sijoitettu kaupalliseen omaisuuteen, äänestäessään kaikista CVA -ehdotuksista.

'Ravintolaryhmä ja Alix Partners toimivat BPF: n kanssa ennen tämän CVA -ehdotuksen julkaisemista.

Yhtiö omistaa myös Wagamaman (Kuva: REX/Shutterstock)

'Tämä on tarjonnut meille mahdollisuuden parantaa ymmärrystä kiinteistöjen omistajista & apos; etuja ja huolenaiheita, mutta lopulta yksittäisten kiinteistönomistajien on päätettävä, miten he äänestävät CVA: sta. ''

Yrityksen vapaaehtoinen järjestely, jota johtaa AlixPartners LLP, tarkistaa nyt 210 kauppasivustoa, mukaan lukien ne, jotka ovat heikosti toimivia, eivät pysty tuottamaan voittoa ja joilla on korkeimmat vuokraehdot.

Maaliskuussa The Restaurant Group joutui sulkemaan suurimman osan myymälöistään sekä Food & Fuel -kattoketjunsa Lontoossa pubien jälkeen.

Yritys, joka omistaa myös Wagamaman ja Garfunkelin, on yksi Ison -Britannian suurimmista ravintolaoperaattoreista.

Tällä hetkellä sen palveluksessa on noin 22 000 työntekijää.

Frankie & Bennyn sulkemisesta ilmoitettiin jo helmikuussa, ja yhtiö ilmoitti aikovansa sulkea 90 ravintolasivustoa ensi vuoden loppuun mennessä.

Tätä päätöstä on nyt nopeutettu koronaviruskriisin jälkeen.

Ketjun ilmoitus seuraa useiden high street -yritysten jalanjälkiä, jotka ovat siirtyneet hallintoon koronaviruspandemian alkamisen jälkeen.

Cath Kidston, Carluccio ja Chiquito ovat kaikki palkanneet konsulttiyrityksiä - ja monia ei ehkä koskaan enää nähdä.

Katso Myös: