NHS antaa ilmaisia ​​polkupyöriä lihaville ihmisille uudessa terveellisessä elämäntavassa

Nhs

Horoskooppi Huomenna

Voit käyttää reseptiäsi matkalle apteekkiin(Kuva: EyeEm)



whatsapp sammuttaa viimeksi nähty

Ylipainoisille ihmisille annetaan pääsy pyöräihin NHS: ssä hallituksen viimeisimmässä suunnitelmassa liikalihavuuden torjumiseksi.



Pääministeri sanoi, että Englannin heikon terveydenhuollon lääkäreitä rohkaistaan ​​määräämään pyöräilyä potilaiden kanssa, jotka voivat käyttää polkupyöriä paikallisen leikkauksensa kautta.



Ilmoitettiin myös avusta ihmisille, jotka harkitsevat palaamistaan ​​polkupyörilleen, ja ilmaisen 50 punnan pyörän huoltokupongin saatiin kaikkien saataville Englannissa.

Ensimmäiset 50 000 Fix Your Bike -kupongia ovat saatavilla verkossa tiistaina hieman ennen keskiyötä saapumisjärjestyksessä.

Ihmiset voivat saada kupongin käymällä https://fixyourbikevoucherscheme.est.org.uk/ voi säästää 50 puntaa pyörän korjauskustannuksista osallistuvissa pyöräkaupoissa - mukaan lukien Halfords ja Evans Cycles - tänään tiistaina klo 23.45 alkaen.



Johnson on sanonut: 'Nyt on aika vaihtaa vaihteita ja jatkaa eteenpäin suurimpia ja rohkeimpia suunnitelmiamme aktiivisen matkustamisen lisäämiseksi - jotta kaikki voivat kokea pyöräilyn mullistavat edut.'

Tavoitteena on saada enemmän ihmisiä joukkoliikenteestä ja ulos kahdella pyörällä



DfT -luvut osoittavat, että pyöräily on lisääntynyt koronavirusepidemian jälkeen.

Maaliskuun ensimmäisen viikon vastaavaan päivään verrattuna pyöräilykäyttö lähes kaksinkertaistui 18./19.

Maanantai 20. heinäkuuta - viimeisin arkipäivä, josta tietoja on saatavana - näki pyöräilyn 146 prosentissa lukitusta edeltävistä tasoista.

Toivon, että ilmaiset polkupyörän huoltokupongit lisäävät luottamusta - 50 puntaa riittää kattamaan laskun normaalipalvelusta ja peruskomponentin, kuten sisäputken tai -kaapelin, vaihtamisesta.

Osoittautuu, että pyöräilijöillä voi olla syy olla omahyväinen (Kuva: Getty)

Halfordsin toimitusjohtaja Graham Stapleton sanoi: Pyörien korjaamisessa olemme huomanneet muutoksen asiakkaiden ajattelussa, ja yhä useammat pyöräilijät kääntyvät puoleemme auttamaan pienimmissäkin korjauksissa, kun ne pölyävät pois vanhoista pyöristään ja yrittävät välttää julkinen liikenne.'

Hän lisäsi: 'Uskomme, että hallituksen' korjaa pyöräkuponkijärjestelmä 'ei ainoastaan ​​auta yksilöitä luottamaan polkupyörien huoltoon, vaan nopeuttavat pyöräilyn vallankumousta.

Evans Cyclesin tiedottaja sanoi: 'Uusi kuponkijärjestelmä tarjoaa loistavan mahdollisuuden auttaa elvyttämään kaikki pyörät, jotka voivat hyötyä pienestä hoidosta ja korjauksesta. Toivomme, että yleisö omaksuu rahoituksen mahdollisuuden, jotta useammat ihmiset voivat huomata, että elämä todella on parempaa pyörällä. ''

Viime vuonna ensimmäisessä lajissaan NHS -potilaille määrättiin Cardiffin osissa ilmaisia ​​pyöräretkiä.

Se tuli a tutkimus Säännöllinen pyöräily vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä 46% ja syöpäriskiä 45%. Jopa pyöräily osa työmatkaa - kenties asemalle - voi vähentää sydänsairauksien ja syövän mahdollisuuksia 36% ja 32%.

Cardiffin yleislääkärit ovat testanneet ilmaista käyttäen kaupungin pyöräosaketta reseptillä.

Suunnitelman mukaan Cantonin Lansdowne Surgeryn ja Fairwater Health Centerin lääkärit voivat määrätä potilaille ilmaisia ​​30 minuutin vuokrausistuntoja kuudeksi kuukaudeksi pyöräosakkeen tarjoajan kanssa.

Tohtori Tom Porter, Cardiffin ja Valen yliopiston terveyslautakunnan ja Walesin kansanterveyskonsultin konsultti, sanoi tuolloin: 'Pyöräily töihin voi vähentää sydänsairauksien kuolemariskiä 52%, mutta se on myös hyvä tapa kiertää kaupunkia käyttämättä autoa, mikä tekee siitä hyvää sekä sinulle että ympärilläsi olevalle ympäristölle ja auttaa pitämään ilman puhtaana kaikille samalla vähentäen hiilidioksidipäästöjä. ''

Katso Myös: