Ranskalainen bulldoggi kasvattaja voittaa jättipotin ihastuttavalla pentueella, jonka arvo on 16 000 puntaa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Pentujen yhteisarvo on 16 000 puntaa(Kuva: Simon Maycock / SWNS)



Koirankasvattaja on jättänyt jättipotin kuuden ihastuttavan pennun pentueella, jonka hän voi myydä 16 000 puntaa.



rachel thompson daley thompson

Kennel Club -koirankasvattaja Caroline Brixton, 52, on hinnannut kuusi puhdasta sukutauluista ranskalaista bulldoggi -pentua hintaan 2700 puntaa.



Koirien hinta on noussut lukituksen jälkeen, ja tietoyhtiö väittää, että Google hakee & quot; osta pentu & quot; on kasvanut 120% viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kuitenkin Caroline Brixton, 52, Newlynista, Cornwallista, sanoi, että hinnat ovat pysyneet samoina kuin ennen sulkemista.

Hän sanoi: ”Veloitan pojilta ja tytöiltä saman hinnan, enkä ole korottanut hintoja ollenkaan ja pysyn seulontaprosessissani.



'Minulle tarjottiin & nbsp; & nbsp; hinta & apos; kerran, mutta henkilö ei ollut sopiva, joten kieltäydyin ja myin pennun halvemmalla perheelle, joka oli täydellinen ja jolla oli budjetti.

Suloiset pennut myydään 2 700 eurolla (Kuva: Simon Maycock / SWNS)



'Turvallinen ikuinen koti hallitsee rahaa aina minulle.

'Kun pentue on syntynyt, en mene nukkumaan viiteen viikkoon.

'' Se on kokopäiväinen työ kasvattaa näitä pentuja, koska otan sen niin vakavasti ja selvennän aina työaikatauluni toiseen työhöni hyväksi kuukaudeksi aina, kun tiedän pentueen erääntyvän.

Caroline alkoi kasvattaa ranskalaisia ​​bulldoggeja sen jälkeen, kun tajusi, kuinka huono rodun laatu oli paikallisesti (Kuva: Simon Maycock / SWNS)

- Aloitin ranskalaisten bulldogien kasvattamisen, kun tajusin, kuinka huono rodun laatu oli paikallisesti, ja halusin vain kasvattaa terveitä pentuja.

'Olen heidän kanssaan joka päivä ja yö, jotta kun pennut jättävät minut, he ovat wc -koulutettuja, he tietävät nimensä ja he ovat hyvin käyttäytyviä ja onnellisia.

'Omistan kaiken aikani pennuille varmistaakseni, että ne ovat valmiita itsenäisyyteen.'

Caroline on pentujensa kanssa yötä päivää (Kuva: Simon Maycock / SWNS)

Lastenhoitokonsultti rakastui ensimmäiseen ranskalaiseen bulldogiinsa vuonna 2014 (Kuva: Simon Maycock / SWNS)

ruskea staffordshiren bullterrieri

Lastenhoitokonsultti Caroline on kasvattanut neljä kaunista ranskalaista bulldogin pentuetta, koska hän rakastui ensimmäiseen vuonna 2014.

Hänestä tuli ensimmäinen kennelliiton varma kasvattaja omalla alueellaan, toiminimellä Kernowbullz Newlyn.

Caroline veloittaa saman hinnan pojilta ja tytöiltä (Kuva: Simon Maycock / SWNS)

Hän lisäsi: 'Minulla on haastatteluprosessi koirieni tuleville omistajille, koska haluan varmistaa, että he kaikki menevät turvallisiin ja onnellisiin koteihin.

'Panostan aina pentujen lähtöön ja valmistan niitä hetkeksi yksin ennen lähtöä - ensimmäinen pentue kerättiin 7. kesäkuuta.

52-vuotias on ensimmäinen kennelliiton varma kasvattaja (Kuva: Simon Maycock / SWNS)

'On surullista, kun he menevät, olen järkyttynyt hyvästellessäni hyvästit, mutta tiedän, että he ovat menossa hyvään kotiin ja pidän yhteyttä myös kaikkiin heidän uusiin omistajiinsa.

- Se vie paljon aikaa ja omistautumista, mutta se on sen arvoista. Minä vain rakastan heitä. '

kylie minoguen rintasyöpä

Caroline sanoi, että hänen prioriteettinsa on pentujen terveys ja että niiden myyminen on vain lisäbonus.

Hän sanoi: 'Turvallisuuden vuoksi kannatan kaikkia kasvatusnarttujani, koska niiden kasvatus on monimutkaista, ja asetan pentuehinnan, koska haluan myydä edullisia lemmikkejä perheille, jotka rakastavat rotua.'

Katso Myös: