Frenkie de Jong ilmoitti Barcelonan olevan valmis ryhtymään oikeustoimiin hänen sopimuksensa vuoksi

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Barcelonan kerrotaan harkitsevan oikeustoimiin ryhtymistä Frenkie de Jongin sopimus pyydettyään häntä ottamaan leikkauksen palkasta.



Espanjalaiset jättiläiset haluavat De Jongin, 25, joko alentavan palkkaansa tai lähtevän Camp Nousta, jotta he voivat rekisteröidä uudet allekirjoituksensa. La Ligan sääntöjen mukaan heidän on tehtävä myynti ennen 13. elokuuta Robert Lewandowski ja Raphinha pelaamaan.



Uskotaan, että De Jong on velkaa yli 17 miljoonaa puntaa lykättynä palkana. Barcelona ja hänellä on vielä neljä vuotta jäljellä nykyistä sopimustaan. Manchester United ja Chelsea ovat mielenkiintoisia hankkimaan hollantilaisen ennen siirtoikkunan sulkeutumista 1. syyskuuta.



Mukaan The Athletic , Barcelona haluaa mitätöidä De Jongin nykyisen sopimuksen ja palata aikaisempaan järjestelyyn. On väitetty, että presidentti Joan Laporta ja hänen kollegansa uskovat, että edellisen hallituksen hänelle antama sopimus 'liittyi rikollisuuteen'.

De Jong liittyi Barcelonaan Ajaxista heinäkuussa 2019, mutta allekirjoitti uuden pitkäaikaisen sopimuksen lokakuussa 2020, juuri kun Josep Maria Bartomeun presidenttikausi oli päättymässä. Laportan edeltäjä ja seuran hallitus erosivat samassa kuussa.

Barcelona kamppailee löytääkseen kompromissin De Jongin kanssa. He ovat hyväksyneet Unitedin siirtotarjouksen, mutta pelaaja suhtautuu varauksellisesti Old Traffordiin siirtymiseen ja haluaa saada velkaa ennen kuin hän harkitsee siirtoa.



  Frenkie de Jong joutuu tempputilanteeseen Barcelonassa
Frenkie de Jong joutuu tempputilanteeseen Barcelonassa ( Kuva: Getty Images)

Mitä mieltä olet Frenkie de Jongin tilanteesta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

De Jongin mahdollisuudet liittyä Unitediin näyttävät yhä heikommilta, kun Red Devils sopi siirtomaksusta Juventus Adrien Rabiotille maanantaina. 27-vuotiaan keskikenttäpelaajan on vielä sovittava henkilökohtaiset ehdot Valioliiga klubi.



Athletic raportoi myös Barcelonan kirjoittaneen De Jongille väittäen löytäneensä todisteita rikollisista toimista hänen jatkamistaan ​​välittäneiden osapuolten puolesta. Kauppa alensi hänen palkkaansa kahdessa kampanjassa, ja rahat on nyt maksettava seuraavan neljän vuoden aikana.

Klubipäälliköt ovat kuulemma kertoneet De Jongille, että he voivat aloittaa rikosoikeudellisen menettelyn selvittääkseen, mitä uusimisen yhteydessä tapahtui. Heidän uskotaan toivovan, että keskikenttäpelaaja jatkaa uraansa kolme vuotta sitten sovituilla ehdoilla.

Teoriassa tämä tarkoittaa, että De Jong ei saa palkkojaan (tai ainakin merkittävää osaa rahasta). Edellisen hallituksen uskotaan olevan varma, että De Jongin jatkaminen oli laillista, ja Bartomeu väitti, että hänen hallintonsa oli 'vakavaa ja vastuullista'.

Barcelonan kerrotaan kertoneen De Jongille ja hänen edustajilleen, että he voivat olla osallisena kiistassa. FIFPROn, maailmanlaajuisen pelaajaliiton, uskotaan seuraavan De Jongin tilannetta tiiviisti, koska hän pelkää, että hän voi jäädä suuresta osasta lykättyään palkkaansa.

Puhuessaan sunnuntai-iltana Barcelonan ystävyysottelun jälkeen Pumas UNAMia vastaan ​​Laporta sanoi: 'Hän on laadukas Barca-pelaaja ja haluamme hänen jäävän. Hänellä on tarjouksia, mutta haluamme hänen jäävän ja hän haluaa myös jäädä.'

Katso Myös: