Raivoissaan oleva Uber -matkustaja 'laskeutui 529 punnan setelillä päivää ennen joulua' kieltäytyi hyvityksestä '

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Uber -kuljettaja huijasi Ashleigh Cooperin 529,77 puntaa

Uber -kuljettaja huijasi Ashleigh Cooperin 529,77 puntaa



Raivoissaan oleva Uber -matkustaja väittää, että hänet vietiin pitkälle reitille kotiin ja häneltä veloitettiin mojova 529,77 puntaa - päivää ennen joulua.



Ashleigh Cooper sanoo, että hänen Uber-kuljettajansa matkusti M25-moottoritietä pitkin Lontoosta Kentiin, 89 meripeninkulman matkalle, eikä sen 40 kilometrin reittiä, jonka sen olisi pitänyt olla Gillinghamiin.



Vaikka yritys on hyväksynyt virheen, se kieltäytyy maksamasta rahaa takaisin ja on sen sijaan tarjonnut vain luottoa, Asiasta kertoo Kent Live.

Ashleigh varasi Uberin juhlittuaan joulujuhlan noin kello kahden aikoihin.

Hän sanoo, että yritys lainasi hänelle noin 200 puntaa matkasta, mutta Ashleigh - joka matkusti yksin - tajusi, että hän matkusti odotettua kauemmin.



Jossain vaiheessa matkaa hän nukahti ja heräsi ja huomasi olevansa yksin huoltoasemalle pysäköityyn autoon.

Uber-kuljettaja matkusti 89 mailin matkan sijaan 40 kilometrin matkan Lontoosta Kentiin

Uber-kuljettaja matkusti 89 mailin matkan sijaan 40 kilometrin matkan Lontoosta Kentiin (Kuva: Kent Live / BPM Media)



Hän sanoi: ”Vaikka he ovat hyväksyneet virheen, he tarjoavat luottoa vain tuleville ajoille ja kieltäytyvät palauttamasta rahaa. He ovat myös tarjonneet vain puolet hinnasta Uber -luotona.

'Tämä & korvaus & apos; on loukkaavaa, koska en koskaan käytä heidän palvelujaan ja olen vielä satoja kiloja huonompi viikko ennen joulua. '

Kun Ashleigh maksoi pankkikortilla, käteinen poistui automaattisesti tililtä ja Uber on nyt tarjonnut hänelle 275 puntaa luottoa tulevien matkojen rahoittamiseen.

Hän lisäsi: 'Olen vakavasti huolissani Uberin velvollisuudesta huolehtia erityisesti naispuolisten ratsastajien osalta. Luotat Uberiin saadaksesi sinut turvallisesti kotiin, etkä aja sinua puolivälissä Kaakkois -tietä saadaksesi enemmän rahaa. ''

Uber tarjosi 275 puntaa luottoa, mutta kieltäytyi palauttamasta

Uber tarjosi 275 puntaa luottoa, mutta kieltäytyi palauttamasta (Kuva: PA)

Tuolloin tiedottaja sanoi: 'Turvallisuus on ehdoton ykkösprioriteettimme. Vaikka tunnustamme, että Uber on tehnyt parannuksia, ei voida hyväksyä sitä, että Uber on antanut matkustajien päästä minibussiin kuljettajien kanssa, jotka ovat mahdollisesti lisensoimattomia ja vakuuttamattomia.

'' On selvää, että nämä ongelmat syntyivät, mutta se koskee myös sitä, ettemme voi olla varmoja siitä, että vastaavat asiat eivät toistu tulevaisuudessa. ''

Pelätessään, että Uber on nyt päättänyt tapauksensa, Ashleigh on ottanut yhteyttä Lontoon liikennevälineeseen ratkaisun toivossa, mutta hän ei ole ottanut yhteyttä neljään päivään.

Tilinpäällikkö on myös jakanut tarinansa julkisesti Twitterissä ja Facebookissa.

Vuokra -autoyhtiö kommentoi viestiään Twitterissä ja varoitti häntä siitä, että Uber ei voinut palauttaa käteistä ilman kuljettajan suostumusta sen ehtojen muuttamisen jälkeen välttääkseen kuljettajien työllistämisen ja verojen maksamisen.

Toinen henkilö, joka kirjoitti nimellä George, sanoi, että hänellä oli myös huonoja kokemuksia Uberista, ja hänelle annettiin vähäinen hyvitys.

Hän kirjoitti: 'Minulla oli Uber -matka peruutettu, koska kuljettaja sai autonsa juuttumaan mutajalan alle ja odotti minun työntävän hänet ulos.Minun oli maksettava 40 puntaa toisesta taksiyrityksestä saadaksemme meidät kotiin keskiyön jälkeen vain 6 mailin päästä. 6 puntaa Uber -krediittejä. ''

Samaan aikaan Donald Backing neuvoi Ashleighia hankkimaan hyvityksen korttiyhtiöltä kertomalla heille, ettei maksua ole valtuutettu.

Transport for London vei Uberilta lisenssin marraskuun lopussa useiden rikkomusten vuoksi, jotka vaarantivat matkustajien turvallisuuden.

Se piti yritystä & amp; ei sovellu ja asianmukainen tällä hetkellä & apos; epäonnistumismallin mukaan.

Uberiin on otettu yhteyttä kommentoidakseen.

Katso Myös: