Gary Neville väittää, että Arsenalin neljä parasta toivoo, että toinen joukkue epäonnistuu

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Gary Neville uskoo Arsenaali tarvitsevat kilpailijoidensa antautumista, jos he haluavat sijoittua neljän parhaan joukkoon tällä kaudella.



kim kardashian ray-j sex

Tykkimiehet ovat kuluttaneet jälleen paljon, kun he yrittävät päästä sarjaan Mestarien liiga . He ovat maksaneet yli 100 miljoonaa puntaa jo toisena kesänä peräkkäin tuo mukanaan Gabriel Jesusin kaltaisia , Fabio Vieira ja Oleksandr Zinchenko, kun he haluavat jatkaa viime kaudella.



Mikel Artetan joukkue näytti hyvältä neljänneksi, ennen kuin tulokset kampanjan takapäässä sallittiin Tottenham varastaa marssin ja lopulta nostaa kilpailijansa. Kokemuksen puute on mainittu Pohjois-Lontoon punaisella puoliskolla asuvien heikkoudeksi - vaikka heidän uudet tulokkaansa tulevat käsittelemään sitä.



Siitä huolimatta Tottenhamin kanssa Chelsea ja Manchester United Neville odottaa neljän parhaan sijoituksen Arsenaali luottaa kilpailijoidensa putoamiseen. Hän sanoi Päällekkäisyys : ”Toivon niin (saa ihmiset ja fanit mukaan Mikel Artetan kanssa), todellakin.

'Olen vain huolissani nuoren managerin kokemuksista. Ollakseni rehellinen, se ei ole perusteetonta, todisteet ovat olemassa! Viime kaudella Arsenalin olisi pitänyt sijoittua neljän parhaan joukkoon. Mutta loppujen lopuksi Antonio Conten kokemus, Tottenham Hotspur -pelaajien kokemus (eli he eivät sitä tehneet).

– Tuossa pelissä Spursin kokemus sinä yönä oli hälyttävää, kuinka naiivi Arsenal oli ja kuinka lyhyt he olivat. Huolenaiheeni koskee vain (tätä). Tiedän, että Chelsealla ja Manchester Unitedilla on vähän vaikeuksia sen suhteen, missä he ovat, ja ne voivat molemmat räjähtää, mutta mielestäni molempien on tapahduttava, jotta Arsenal pääsee neljän parhaan joukkoon.



 Arsenal jäi viime kaudella neljän parhaan joukkoon
Arsenal jäi viime kaudella neljän parhaan joukkoon ( Kuva: Getty Images)

Ota kantaa! Kuka sijoittuu neljän parhaan joukkoon? Kerro meille mielipiteesi täällä.

Arsenal ei ole sijoittunut neljän parhaan joukkoon sen jälkeen, kun se sijoittui toiseksi kaudella 2015/16, eikä ole pelannut Mestarien liigassa sitten vuoden 2017. Tänä aikana heidän on myös yhdistettävä kotimaisia ​​tavoitteitaan Eurooppa-liigan sitoumusten kanssa.



United oli toinen seura, joka jäi paitsi jalkapallon Mestarien liigasta viime kaudella, koska se kesti tuhoisan kauden korsun muutosten ja sisäisten ongelmien keskellä. Heillä on nyt Erik ten Hag ruorissa ja he haluavat jatkaa eteenpäin toivoen, että he parantavat.

Chelsea on käynyt läpi omistajanvaihdoksen, kun taas useat pelaajat ovat jättäneet seuran, jättäen heidät keveiksi tietyillä alueilla. Thomas Tuchel on puhunut avoimesti ja väittää, että hänen tiiminsä ei ehkä ole valmistautunut avauspäivään, mikä on johtanut epäilyihin heidän neljän parhaan asemansa suhteen.

usman v Masvidal Yhdistyneen kuningaskunnan aika

Katso Myös: