Gary Speedin tuhoutunut vaimo Louise paljastaa kääntyneensä alkoholin lievittämään kipua jalkapallotähden itsemurhan jälkeen

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Gary ja Louise Speed ​​olivat lapsuuden rakkaita



50:n merkitys

Jalkapallotähti Gary Speedin itsemurha tuhosi miljoonia ihmisiä, mutta kukaan ei ollut murtuneempi kuin nainen, joka leikkasi hänen ruumiinsa ja joutui jatkamaan ilman häntä.



Hänen vaimonsa kuuli jatkuvasti, kuinka jalkapallomaailma kamppaili tullakseen toimeen hämmästyttävän menetyksen kanssa näennäisesti onnellisesta onnesta, 42-vuotiaasta kuvakkeesta, joka ei ollut kovinkaan pitkään haaveillut maansa, Walesin, hoitamisesta.



Louise Speed ​​menetti sielunkumppaninsa, jonka kanssa hän oli ollut 13 -vuotiaasta lähtien, ja isän heidän kahdelle teini -ikäiselle pojalleen.

41 -vuotiaana hän joutui poimimaan palasia maailmasta, jonka sanat sanoivat suru, sydänsuru, hylätty tunne ja viha.

Sydänsärky Louise Speed ​​kertoo tarinansa (Kuva: Andy Stenning/)



Nuori Louise ja Gary

Hämmästyneenä siitä, miksi hän oli ottanut henkensä, Louise tuli yllättävän masentuneeksi Garyn vuonna 2011 tekemän itsemurhan seurauksena siihen pisteeseen, että hän ei voinut nousta sängystä.



Uudessa kirjassaan Gary Speed: Unspoken - The Family’s Untold Story, joka on tällä viikolla sarjassa yksinomaan NEWSAMissa, hän paljastaa kääntyneensä pulloon.

Hän sanoo: aloin juoda hirvittävän paljon. En tarvinnut juomaa heti herättyäni, mutta juon melkein joka ilta kahden ensimmäisen vuoden ajan.

Se oli aina viiniä ja minusta se auttoi tukahduttamaan kärsimäni kivun. Muutaman tunnin ajan se auttoi minua unohtamaan kauhean tapahtuman. Olin alimmalla mahdollisella tasolla. En voinut toimia. Mutta en olisi koskaan voinut tehdä sitä, mitä Gary teki. En olisi koskaan voinut luopua kahdesta pojastani. Mikä saa minut ajattelemaan, että Gary on varmasti ollut niin sairas, että teki sen, mitä teki.

Gary kuoli marraskuussa ja nyt 48 -vuotias Louise lähti kunnolla vasta maaliskuussa ystävän kotibileisiin.

En todellakaan tuntenut oikeutta pukeutua mekkoon ja mennä ulos. Olin Gary Speedin vaimo, joka oli hirttänyt itsensä. Miten voit toimia normaalisti? Yleensä ihmiset olivat kuitenkin erittäin hyviä.

Halusin vain puhua kaikesta paitsi Garystä. Mutta huolestuttavaa, kun saavuimme juhliin, ensimmäinen kappale, jonka kuulimme, oli Simple Minds: Don't You Forget About Me. Se oli minun ja Garyn laulu. Sitä ei ilmeisesti ollut järjestetty, se vain tuli. Oliko se merkki? Rehellisesti sanottuna se todella järkytti minua.

Gary Speed ​​ja Louise Speed ​​hääpäivänään

Aluksi hän odotti Garyä kävelevän sisään ja saavan kaiken normaaliksi. Jos puhelin meni tai hän sai tekstiviestin, hän luuli, että se oli hän.

Se oli toinen vuosi hänen kuolemansa jälkeen, jolloin kaikki, jotka olivat auttaneet häntä selviämään elämästään, saivat elämänsä takaisin normaaliksi, ja hän piti vaikeimpana.

peter andre tyttöystävä raskaana

Se, mikä piti häntä menossa, keskittyi pojiinsa - Ed, nyt 21, ja Tommy, 20.

Hän sanoo: Heidän nauramisensa kuunteleminen ja ystävien ympärillä auttaminen auttoi niin paljon. Olen erittäin ylpeä heistä ja siitä, miten he ovat selvinneet kaikesta. Heidän käsityksensä elämästä on ottaa kaikki tilaisuudet ja käyttää niitä.

Puhumme heidän isästään ja asioista, joita teimme yhdessä, mahtavista hetkistämme. Emme puhu miksi.

Sekä Ed että Tommy perivät isänsä vaistomaisen rakkauden jalkapalloon. Edin yläraja oli Walesin koulut ja Tommy edusti Independent Schools FA: ta alle 16-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden tasolla. Tommy oli myös kunnollinen nyrkkeilijä ja hänestä tuli nuorempi Englannin mestari.

Molemmat muuttivat Amerikkaan, kun Neil Roberts, entinen Walesin kansainvälinen pelaaja ja heidän isänsä hyvä ystävä, pyysi heitä opiskelemaan ja pelaamaan jalkapalloa.

Edward ja Thomas Speed ​​Walesin kapteenin Craig Bellamyn kanssa Gary Speed ​​-muisto -ottelussa vuonna 2012 (Kuva: Getty Images)

Ed meni Herkimer Collegessa New Yorkin osavaltiossa ja opiskelee nyt Bostonissa. Tommy opiskeli Adelphi -yliopistossa Long Islandilla ja opiskelee toista vuotta.

Louise sanoo: Ed haluaisi lopulta harrastaa jalkapalloa, oli se sitten valmennusta tai pelaamista. Tommy, joka tekee kauppatieteitä, on avoimempi. Jalkapallo ei ole hänelle kaikki ja kaikki.

Pääasia, että molemmat nauttivat elämästä. Et koskaan tiedä, jonain päivänä saatamme nähdä yhden heistä pelaamassa Major League Soccerissa. Miamissa on käynnissä uusi klubi David Beckhamin kanssa. Se olisi mukavaa.

Louise sanoo, ettei ollut vaikeaa nähdä heidän muuttavan 3000 mailin päässä kotoa, koska hän halusi heidän omaksuvan jonkin verran normaalia. Kun he palaavat Cheshireen lomalle, hän kokee aina olevansa osa Garyä heidän talossaan.

Hän sanoo: Toivon, että hän olisi nyt täällä nähdäkseen kuinka hyvin he ovat tehneet. Hän olisi erittäin ylpeä heistä.

Hän on menettänyt niin paljon heidän elämästään. Olemme jääneet hänestä paitsi ja kärsineet niin paljon tuskaa.

Sitä Gary ei ilmeisesti ajatellut tuolloin. Hänen tekemänsä väreilevät vaikutukset ovat tuhonneet niin monia ihmisiä. Mutta sinun on siirryttävä eteenpäin.

Et voi jäädä loukkuun piikkilankaan. Sinun on pakattava se pois päästäksesi eteenpäin, vaikka et koskaan todellakaan. Se on aina siellä. Suuri arpi sisälläsi, joka ei koskaan katoa. Se on rankkaa. Meillä oli ihana elämä.

Gary Speed ​​toiminnassa Leeds Unitedissa (Kuva: Getty Images)

Louise tuntee vihdoin olevansa hyvässä paikassa ja yhteistyö tämän kirjan kanssa on ollut katartista.

Hän sanoo: Sen jälkeen kun heräsin, ajattelin, etten halua olla minä tänään. En halua jatkaa.

Mutta olen päässyt vakauden paikkaan. Minun on nyt löydettävä markkinarako. Toivon, että minulla on vielä hyvä 10-20 vuotta tai enemmän, ja katson tulevaisuuteen optimistisesti.

Yksi Garyn hienoista sanonnoista oli: 'Et voi siirtyä eteenpäin, kun katsot taaksepäin'. Käytän sitä edelleen. Koska paluuta ei ole.

GARY SPEED -KIRJA, ESTÄMÄTÖN Kirjan kansi. Kerää Louise Speedilta,

Gary Speed: Unspoken - The Family’s Untold Story, John Richardson ja kustantanut Sport Media, on myynnissä torstaina 20. syyskuuta hintaan 18,99 puntaa.

victoria beckham Wimbledonissa

Louise Speed ​​ei saa tuloja kirjasta. Hänen pyynnöstään lahjoitamme Heads Together -kampanjalle.

  • Jos haluat puhua kenelle tahansa, voit soittaa samarialaisille 24/7 numerossa 116 123.

Katso Myös: