Yleisvaalit 2019: Missä vaalipiirissä olen ja mitkä ehdokkaat ovat alueellani?

Politiikka

Horoskooppi Huomenna

Miljoonat britit käyvät äänestämässä 12. joulukuuta vuosien tärkeimmissä vaaleissa.



Huolimatta monista valheista, uhkauksista ja skandaaleista, torit ovat johdonmukaisesti johtaneet äänestyksiin siitä, kuka on suurin puolue ratkaisevassa Brexit -lähtölaskennassa.



Sinun on rekisteröidyttävä äänestämään tiistaina 26. marraskuuta keskiyöhön mennessä ratkaisevassa äänestyksessä.



Kun tämä on tehty, voit keskittyä turvallisesti siihen, ketä voit äänestää.

Tätä varten haluat ensin tietää hieman vaalipiiristäsi. Joten olemme koonneet haettavan oppaan tärkeimpiin tosiasioihin ja lukuihin, jotka sinun on tiedettävä alueestasi.

Selvittääksesi tärkeimmät tilastot ja sen, kuka voitti viime kerralla, kirjoita postinumerosi sivun alalaidassa olevaan widgettiin.



Ja ketkä ovat ehdokkaasi? Kun ehdokkuudet on nyt suljettu, löydät nämä tiedot myös syöttämällä postinumerosi.

Yli 60 kansanedustajaa seisoo edustalla - katso täydellinen luettelo täältä - äänestyslipussa on paljon uusia nimiä. Vieläkin enemmän, kun otetaan huomioon tapa, jolla politiikka on pirstoutunut vuoden 2017 vaalien jälkeen: entiset toorit asettuivat itsenäisiksi, loukkaantuneet puolustavat Lib Demmiä uusilla paikoilla, Change UK ja Brexit -puolue kiistelevät joissakin paikoissa ja Unite To Remain -sopimus Liberaalidemokraatit, Plaid Cymru ja Vihreät valitsevat yhden ammattilaisen Pysy ehdokkaana 60 paikkaa.



Lue lisää

Vaalitulokset 2019
Corbyn & anteeksi & apos; vaaliturman vuoksi Seuraava Labour -johtaja juoksijat ja ratsastajat Kuka on kansanedustajasi? Kaikki tulokset ja kartta Isot pedot, jotka menettivät paikkansa

Se, ovatko ehdokkaasi vanhoja käsiä tai uusia nimiä, voi vaikuttaa äänipäätökseesi.

Sitten tietysti on, miten paikkasi äänesti vuonna 2017 - mikä voi olla avaintekijä, jos päätät antaa taktisen äänestyksen.

Kaikki tiedot löytyvät yllä olevasta kätevästä työkalustamme.

Katso Myös: