George, Charlotte ja Louis ovat oma erityinen lempinimi Camilla - ja se ei ole isoäiti

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Cornwallin herttuatar näyteviiniä vieraillessaan Chapel Down Wineryssä Tenterden Vineyardissa, Tenterden, Kent

Lapsilla on oma erityinen lempinimi Camillalle(Kuva: PA)



Tunnemme kuninkaallisen perheen jäsenet nimien ja nimikkeiden mukaan, mutta kotona lähimmän ja rakkaimman kanssa heidät tunnetaan hyvin eri tavalla.



Suurimmalla osalla kuninkaallisista on omat lempinimet, kuningattaren lähisukulaiset ovat kutsuneet häntä vuosien ajan Lilibetiksi Elizabethin sijasta - ja Sussexin herttua ja herttuatar kunnioittivat äskettäin hallitsijaa nimeämällä tyttärensä hänen mukaansa.



tiedemiehet ennustavat tarkan päivämäärän

Tiedämme myös, että nuori prinssi William ei voinut sanoa 'mummo'. kun puhuu kuningattarelle, niin sanotusti käytettiin häntä nimellä 'Gary'.

Ja nuorten kuninkaallisten uudella sukupolvella on myös omat lempinimet isovanhemmilleen.

Prinssi William, Cambridgen herttua, jolla on prinssi Louis, prinssi George, prinsessa Charlotte ja Ison -Britannian Catherine, Cambridgen herttuatar seisovat muiden kuninkaallisen perheen jäsenten kanssa Buckinghamin palatsin parvekkeella

Lapset kutsuvat häntä GaGa: ksi. (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)



uutta netflix uk:ssa maaliskuussa 2019

Prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis sanovat tietävänsä kaiken 'mummonsa Dianasta'. ja heidän uskotaan kutsuvan prinssi Charlesia Walesin isoisäkseen.

Mukaan Päivittäinen posti , Isoisä Wales noudattaa samaa muotoa, jota kuningatar käytti isoisälleen George V: lle, jota hän kutsui Isoisä Englanniksi.



Mutta kun on kyse Cornillan herttuatar Camillasta, lapset eivät kutsu häntä isoäidiksi tai lastenhoitajaksi - sen sijaan heillä on oma ainutlaatuinen nimensä hänelle.

Vuoden 2016 Royal Variety -esityksen aikana Cornwallin herttuatar paljasti Lady Gagalle, että hänen lapsenlapsensa kutsuvat häntä myös GaGaksi, raportoi Aurinko .

Kuinka suloista!

Prinssi Georgen sanotaan myös olevan ihastuttava lempinimi isoisänsä, kuningatar, ja kutsuu häntä `` Gan-Ganiksi ''.

Puhuessaan vuonna 2016 prinsessa Charlotten syntymän jälkeen Kate Middleton sanoi: ”On hyvin erityistä saada uusi pikkutyttö… Minusta on erittäin, onnekas, että George saa pienen sisaren.

sainsburys-seteleitä kouluille

- Kuningatar oli todella innoissaan siitä, että se oli pieni tyttö, ja luulen, että heti kun tulimme takaisin Kensingtoniin, hän oli yksi ensimmäisistä vierailijoistamme täällä.

'George on vain kaksi ja puoli ja hän kutsuu häntä' Gan-Ganiksi '.

`` Hän jättää aina pienen lahjan tai jotain huoneeseensa, kun menemme ja jäämme, ja se osoittaa vain hänen rakkautensa perheelleen. ''

Tykkäätkö lukea kuninkaallisesta perheestä? Tilaa kaikki NEWSAMin parhaat kuninkaalliset uutiset täältä.

Katso Myös: