Hanki oma takaisin-pelishow-tähti Dave Benson Phillipsin uusi elämä painijana

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: BBC/Getty)



Lasten BBC -tähti Dave Benson Phillips nousi kuuluisuuteen 90 -luvun ikonisessa peli -esityksessä Get Your Own Back.



Dave oli fanien suosikki sarjassa 1991–2003, jolloin lapset kostoivat aikuisille saattamalla heidät liottamaan synkkään kimppuun.



Ja koska hänen televisiopäivänsä päättyivät, 56-vuotias esiintyy edelleen, mutta hyvin eri tavalla.

Tähti on vaihtanut television nyrkkeilykehykseen, koska hänestä on tullut ammattimainen painija - vaikka hän on 56 -vuotias.

prinssi Harry sisko sarah

Verkkosivustonsa mukaan hän on merkinnyt itsensä pimeäksi tuhoajaksi ja työskentelee Riptiden rinnalla.



Dave kertoi aiemmin, että hänellä oli ensimmäinen maku kamppailuliiketoiminnasta, kun hän työskenteli sinisenä takkina Pontinsissa ennen TV -mainettaan.

Nyt hän on kääntänyt kätensä painimiseen (Kuva: Facebook)



Hän kertoi NEWSAMille vuonna 2018: '' No, olin Pontinsin sininen takki, ja tehtävieni joukossa minua pyydettiin tuomitsemaan paini. Se oli valtavan hauskaa painijoille, koska noina aikoina olin ainoa musta sininen takki Pontinsissa.

Chris eubank ja vaimo

Dave jatkoi: 'Se oli jotain suurta viihdettä ja huvia kaikille, ja sitten kun kausi oli päättynyt, minulla oli mahdollisuus mennä paini -matkalle Saksaan.

- En paininut siellä ja olin yleensä erotuomari, mutta minulle opetettiin säännöt ja minun piti oppia asiat melko terävästi.

Hän kilpailee usein kehässä (Kuva: Facebook)

- Olin hyvin utelias ja annoin heidän harjoittaa minua ja sitten harjoittelisin joitakin heistä. Olin erittäin kiitollinen ajastani Pontinsissa, mutta olin aina halunnut olla laulaja ja esiintyjä. ''

Dave kertoi äskettäin, että hän oli aina unelmoinut roolista Holby Cityssä ja että hän oli järkyttynyt saadessaan tietää, että lääketieteellistä draamaa kaadettiin.

Hän kirjoitti Twitterissä: '' Ihmiset ovat varovasti kertoneet minulle uutisen siitä, että HOLBY CITY, BBC -draama, jota rakastan ja olen aina pyrkinyt esiintymään, päättyy. Olen todella raivostunut. (sic) '

milloin on seuraava Yhdistyneen kuningaskunnan pankkiloma

Dave Benson Phillips nousi kuuluisuuteen 90 -luvun ikonisessa peliohjelmassa Get Your Own Back (Kuva: Redferns)

Monet hänen fanistaan ​​ottivat Twitteriin rohkaistakseen häntä yrittämään ja ottamaan roolin ennen esityksen päättymistä.

Yksi kirjoitti: 'Se on vielä maaliskuuhun asti. Astu sinne nopeasti! Mutta se haisee. '

Toinen lisäsi: 'Onneton Dave. Etkö harkitsisi @BBCCasualty? (sic) '

Kolmas lisäsi: 'No ehkä voisit yrittää roolia @BBCDoctorsissa muutaman jakson ajan ... Olen varma, että gunge -terapiasta tulee erittäin suosittu, mikä saattaa tehdä tarinan !! (sic) '

Katso Myös: