Haikeita valokuvia Michael Schumacherista kotonaan mainostettiin miljoonalla punnalla

Kaava 1

Horoskooppi Huomenna

Hän on ennätyksellinen kilpalegenda, jolla on enemmän Formula 1: n maailmanmestaruuksia kuin kukaan muu kuljettaja.



Michael Schumacheria pidetään laajalti yhtenä kaikkien aikojen suurimmista Formula 1 -kuljettajista ja hän voitti seitsemän mestaruutta, joista viisi peräkkäin.



Aloitettuaan kartingin lapsena 51-vuotias työskenteli Formula 1: ssä ja vietti suurimman osan urastaan ​​ajaessaan Mercedesille.



Hän kuitenkin siirtyi Ferrariin vuonna 1996, joka oli viimeksi voittanut mestaruuden vuonna 1979, ja muutti heidät yhdeksi lajin menestyneimmistä joukkueista.

rochelle ja marvin vauva

Vaikka hän jäi eläkkeelle vuonna 2006, hän ei voinut saada urheilua verestä ja palasi radalle vain neljä vuotta myöhemmin.

Michael Schumacheria pidetään laajalti kaikkien aikojen parhaana Formula 1 -kuljettajana (Kuva: Bongarts/Getty Images)



Kaksi vuotta myöhemmin hän ilmoitti uransa kilpa -ajajana todellakin lopullisesti ja Britannian Lewis Hamilton korvasi hänet Mercedesillä.

Tunteellisessa puheessaan, jossa hän ilmoitti päätöksestään, Schumacher sanoi olleensa edelleen kykenevä kilpailemaan parhaiden kuljettajien kanssa, mutta hän ei ollut varma, onko hänellä 'motivaatiota ja energiaa, jota tarvitaan jatkamiseen'.



Hieman yli vuosi sen jälkeen, kun hän ilmoitti jäävänsä eläkkeelle, 29. joulukuuta 2013, kun hän hiihteli tuolloin 14-vuotiaan poikansa Mickin kanssa, Schumacher kärsi tuhoisan onnettomuuden.

Isä ja poika laskettelivat Combe de Saulirea Meribelin yläpuolella Ranskan Alpeilla.

Schumacher, taitava hiihtäjä, putosi ja löi päätään kiveen, kun he ylittivät suojaamattoman rinteiden ulkopuolisen alueen.

Schumacher vaimonsa Corinnan kanssa ennen onnettomuuttaan (Kuva: AFP/Getty Images)

Hänen henkensä pelasti hiihtokypäränsä ja kilpalegenda kuljetettiin sairaalaan ja hänelle tehtiin kaksi operaatiota pelastaakseen hänet.

Schumacher joutui lääketieteellisesti koomaan ja hänen lääkärinsä mukaan hänen tilansa oli vakaa.

Seuraavan vuoden kesäkuuhun mennessä ilmoitettiin, että Schumacher oli palannut tajuihinsa ja hänet siirrettiin sairaalaan kuntoutusta varten.

Hänet päästettiin kotiin saman vuoden syyskuussa, missä hänen kuntoutuksensa on jatkunut, mutta kun hänen tilansa päivitykset ovat olleet vähäisiä.

Hänen omistautunut vaimonsa Corinna ja johtoryhmä ovat aina vaatineet, että hänen terveytensä on yksityinen asia, ja he ovat olleet tiukalla tiellä siitä, mitä kilpalegenda on edistynyt loukkaantumisensa jälkeen.

Schumacher löi päätään kallioon syksyllä joulukuussa 2013 (Kuva: AFP/Getty Images)

Corrina sanoi harvinaisessa päivityksessä juuri ennen Schumacherin tuhoisan onnettomuuden kuudetta vuosipäivää, että 'suuret asiat alkavat pienistä askeleista'.

Ja tänään neurokirurgi on väittänyt, että Schumacherin tila on 'huonontunut' onnettomuuden jälkeen hieman yli kuusi kuusi vuotta sitten.

Nicola Acciari sanoi: ”Meidän on kuviteltava henkilö, joka on hyvin erilainen kuin se, jonka muistamme radalla, ja jolla on hyvin muuttunut ja heikentynyt orgaaninen, lihaksikas ja luuston rakenne,

'Kaikki hänen saamansa aivovamman seurauksena.'

Huolimatta Corinnan päättäväisyydestä pitää miehensä kunto suljettujen ovien takana, julmia valokuvia tähdestä kotona salailtiin ja mainostettiin miljoonalla punnalla.

Hänen vaimonsa on pitänyt hänen tilansa salassa (Kuva: Getty Images)

Schumacherin videokuvaa ei ole nähty onnettomuuden jälkeen.

Mutta viime vuonna raportoitiin, että salaa otetuissa kuvissa Schumacher makaa sängyssä kotonaan Genevessä, Sveitsissä.

Sitten 'tuntematon henkilö' salakuljetti heidät kotoa.

Lue lisää

Paras valikoima pitkäkestoisia lukuja NEWSAM Online -palvelusta
Maailman hedelmällisin nainen Robbien ja Garyn vihan sisällä Amir Khanin epätavallinen asumisjärjestely

Corinna on kehottanut poliisia ryhtymään toimiin snapsien tekijää vastaan, kerrottiin viime kuussa.

Perheen lakimiehet vaativat, että kuva rikkoo Schumacherin henkilökohtaista elämäntapaa.

Samaan aikaan hänen esimiehensä Sabine Kehm on korostanut: 'Michaelin terveys ei ole julkinen asia, emmekä siksi kommentoi sitä.'

Katso Myös: