Jättiläiset lentävät isän pitkät jalat hyökkäävät koteihin kaikkialla Isossa -Britanniassa etsimään kavereita

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Asiantuntijat sanovat, että on helppo tapa pitää hyönteiset poissa(Kuva: )



Lentävät isän pitkät jalat ovat tunkeutuneet Ison -Britannian koteihin syyskuun lopussa ja selviytyneet jopa 15 päivää etsiessään kumppania.



Olet ehkä huomannut jättiläiset, karvaiset jalat ja pitkävartiset olennot ympärilläsi äskettäin, kun he tulevat taloon ympäri maata.



Hyönteisiä, nosturikärpäsilajeja, on havaittu valtavasti viime päivinä - ja asiantuntijat sanovat, että niitä on jonkin aikaa.

Kärpäset elävät 10-15 päivää etsien kumppania, joten voit odottaa näkeväsi enemmän tulevina päivinä, Asiasta kertoo Bristol Live.

Sen nosturi lentää talossa & apos; kausi, asiantuntija sanoi (Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Vaikka ihmiset ovat raportoineet nähneensä niitä valtavasti tänä vuonna, asiantuntijat sanovat, että niitä on itse asiassa tavallista vähemmän.

Mutta ne on helppo havaita, koska ne ovat niin suuria ja liikkuvat hankalasti ja houkuttelevat valojamme.



Yksinkertaisin tapa pitää ne poissa on pitää ikkunat ja ovet suljettuina - kun ne munivat ulkona, ei kodeissamme.

Peter Boardman, Cranefly-raportointijärjestelmästä, sanoi: 'Se on cranefly-in-the-house'. kausi taas! Rikollisen nimi on Tipula paludosa , tavalliset isän pitkät jalat, ja se on yksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa esiintyvistä 338 tyypistä.

Ne on helppo havaita pitkillä jaloillaan (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

”Tietenkin valtaosa 337 muusta lajista, joiden koko on 5–60 mm, elää elämäänsä useimpien ihmisten näkemättä, ja siksi ei ole yllättävää, että kaikki ajattelevat, että meillä on vain tämäntyyppinen kurkku.

'Syy tähän lajiin on niin yleinen, että ne lisääntyvät maaperässä ruohojen keskellä, jotka vaihtelevat nurmikoista kaikkiin, mutta kaikkein kastuneimpiin niityihin, joten se on hyvin yleinen elinympäristö.

'Toukat ruokkivat ruohojen juuria, mutta aikuiset Tipula paludosa eivät syö ollenkaan, koska niiden suuosat ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja syömättömiä, ne voivat vain hieroa nesteitä.'

Katso Myös: