Tyttöä, 14, joka on liian iso koulupuvulleen, käskettiin istumaan eristyksissä

Uk News

Horoskooppi Huomenna

14 -vuotias Kada Jones on joutunut istumaan eristyksissä tai jäämään kotiin(Kuva: Portsmouth News/Solent News)



14-vuotias tyttö, joka on liian iso koulupuvulleen, on joutunut istumaan eristyksissä tai jäämään kotiin.



Kada Jones palasi kouluun tässä kuussa yllään harmaa koko 24-26 hame Aldilta, jonka hän sanoo käyttäneensä viime vuonna ilman valittamista.



Mutta Portchester Community School Farehamissa, Hampshire, sanoo, että tänä vuonna hame ei ole säännös - ja poisti hänet luokista.

Kada väittää, ettei hän voi käyttää sen ehdottamaa hameen kokonsa vuoksi.

'Olen itkenyt viimeiset viisi päivää - en ymmärrä, en ole tehnyt mitään väärää', tyttö Farehamista sanoi.



”Ihmiset joutuvat eristykseen, koska he ovat tehneet jotain väärin; he ovat kohdelleet minua kuin en edes ihminen.

kem rakkaussaaren snapchat

Kada, Fareham, Hampshire, palasi kouluun kesäloman jälkeen aloittaakseen ensimmäisen kautensa vuonna 10 (Kuva: Portsmouth News/Solent News)



'Haluan vain mennä kouluun.'

Kadan raivoisa äiti Carleen Jones, 54, sanoi: 'Kada oli opettajan matematiikan luokassa viime vuonna, eikä hän koskaan ottanut esille hänen hameensa.

`` Jos hän olisi pukeutunut punkrokkariin tai jotain, mitä ymmärtäisin, mutta tämä hame on samanlainen kuin koulupuvut ja on täysin kunnossa. ''

Hän lisäsi, että maantiedettä, terveyttä ja sosiaalihuoltoa, historiaa ja taidetta opiskeleva GCSE -ydinaineiden rinnalla oleva Kada on lääketieteellisesti terve.

Carleen Jones, kuvassa tyttärensä kanssa, oli raivoissaan Portchester Community Schoolissa (Kuva: Portsmouth News/Solent News)

Koulun rehtori kuitenkin väittää, että Aldi -hame ei vastaa koulun määräyksiä 'pituudeltaan'. Hän korostaa, että kaikkien koulun 633 oppilaan on noudatettava samoja sääntöjä.

Seinäkartta euro 2016

Richard Carlyle, koulun rehtori Ofstedin hyväksi, sanoi: 'Kyse on siitä, että hame on sopivan pituinen ja sopiva materiaali.

'Neiti Jones & apos; hame ei ollut kooltaan aivan koulusääntöjen mukainen, mutta koulu pyrkii löytämään yhdenmukaisen univormun.

Kadailla oli yllään harmaa koko 24-26 hame Aldilta, jonka hän kertoi käyttäneensä viime vuonna ilman valittamista (Kuva: Portsmouth News/Solent News)

'' Oppilailla on velvollisuus pukeutua univormuun kunnioittavasti ja arvokkaasti. ''

Se tapahtuu sen jälkeen, kun 11-vuotias Cambridgeshiren poika asetettiin käyttäytymistä tukevaan yksikköön, kun hänen koulunsa huomasi mustat Vans-kengät, kun ne rikkoivat koulun yhtenäisiä ohjeita.

Ja Länsi-Yorkshiressä 12-vuotias tyttö asetettiin eristykseen tällä viikolla, koska hänen hameensa katsottiin liian lyhyeksi.

Katso Myös: