Downin oireyhtymästä tytöstä tulee malli, kun lääkärit kehottivat äitiä luovuttamaan hänet

Yhdysvaltain Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Äiti ja tytär puhuvat nyt kouluissa Downin oireyhtymästä(Kuva: © ️vtfeatures.co.uk)



Tyttö, jolla on Downin oireyhtymä ja jonka äitiä kerrottiin kerran luovuttavan hänet adoptoitavaksi, on nyt mallien huippumerkkejä kaikkialla Yhdysvalloissa.



Kun 15-vuotias Kennedy Garcia syntyi, hänen äitinsä Renee sai lääkärit neuvon, ettei hänellä olisi elämänlaatua.



He sanoivat, että hänellä olisi vaipat aikuisena ja paremmin erikoislaitoksessa - yksi lääkäri jopa ehdotti, että hän harkitsisi adoptiota.

Mutta sen jälkeen kun ystävällinen kätilö kertoi Renelle, että hänellä oli myös tytär, jolla oli sairaus, hän pysyi toiveikas ja kieltäytyi luovuttamasta.

Nykyään Colorado Springsistä kennedy on mallinnettu American Girl and Justice Clothing -mallille, kilpailee osavaltion laajuisissa tanssikilpailuissa ja on esiintynyt jopa valtakunnallisessa TV-mainoksessa.



15-vuotiaat mallit yhdysvaltalaisille huippumerkeille (Kuva: JCM Photography)

- Sinä iltana, kun Kennedy saapui, olin sydämeni särkynyt kuullessani, että hänellä oli tämä sairaus, koska minulle ei syötetty muuta kuin negatiivista, synkkää kuvaa, jonka olivat maalanneet lääkärit ja sairaanhoitajat, joilla ei todellakaan ollut aavistustakaan lapseni tulevaisuudesta, Renee, 40 , sanoo.



- Vasta seuraavana yönä, kun eräs ystävällinen kätilö kertoi minulle, että Kennedy oli kaunis ja aivan kuten hänen tyttärensä, jolla oli myös tämä sairaus, tunsin toivonpilkahduksen.

- Kysyin ensin, voisiko hänen tyttärensä kävellä, koska en todellakaan tiennyt, mitä sairaus tarkoittaa, ja hän vain nauroi. Hänen tyttärensä oli 16 -vuotias ja hän tietysti pystyi kävelemään.

Syntyessään yksi lääkäri käski Kennedyn äitiä harkitsemaan adoptiota (Kuva: vtfeatures.co.uk)

Kennedyn työ johti siihen, että hän tapasi poikaystävänsä Matthew, 19 (Kuva: © ️vtfeatures.co.uk)

'Se antoi minulle toivoa tulevaisuudesta.'

Downin oireyhtymä ilmenee, kun vauvalla on ylimääräinen kromosomi.

Se sisältää erilaisia ​​oppimisvaikeustasoja sekä yleisiä fyysisiä piirteitä, mutta potilaat, joilla on ehto, jatkavat elämäänsä ja monia kykyjään.

vogue williamsin ja spencer matthewsin häät

'Nyt Kennedy on kuin useimmat ikäiset tytöt', Renee jatkaa.

'Hänellä on ystäviä, jotka rakastavat häntä, hän rakastaa tanssia, laulaa ja kokeilla hiuksiaan ja meikkiään. Hän käy elokuvassa veljensä ja heidän ystäviensä kanssa ja joskus rikkoo sääntöjä.

'Hän on tuonut elämäämme niin paljon iloa ja naurua ja kasvanut upeaksi, hauskaksi nuoreksi naiseksi, jonka maailma on jalkojensa takana.'

Kennedy ja poikaystävä Matthew, 19, taiteilija ja näyttelijä (Kuva: © ️vtfeatures.co.uk)

Kennedy, jonka isä työskentelee ulkomailla turvallisuuden parissa, aloitti tanssin 5 -vuotiaana toipuneensa leukemiasta ja joutuneensa vaaralliseen leikkaukseen kaulan ja selkärangan vakauttamiseksi.

- Hän oli juuri toipunut leukemiasta, kun saimme tietää, että Kennedyn kohdunkaulan selkä on irtoamassa kallon pohjasta. Se oli ihme, ettei hän ollut jo halvaantunut ', hän lisää.

Huolimatta siitä, että hän vietti kuusi kuukautta sädessä tai metallikehyksessä, joka oli ruuvattu hänen kalloonsa pitämään kaulansa liikkumattomana, äiti sanoo, ettei hän koskaan lakannut hymyilemästä.

Huolimatta siitä, että hän vietti kuusi kuukautta haloon lapsena, äiti sanoo, ettei hän koskaan hymyillyt (Kuva: © ️vtfeatures.co.uk)

'' Kennedy sietää sairaalahoitoa ja lääketieteellisiä toimenpiteitä hyvin, hymyilemättä. Kun hän toipui haloissa, hän vietti paljon aikaa tanssivideoiden katseluun ja heti kun hän oli tarpeeksi hyvä, vein Kennedyn ensimmäiseen tanssituntiin.

'& Apos; Hän oli ehdottomasti elementissään, emmekä ole katsoneet taaksepäin sen jälkeen.'

Teini on nyt rekisteröitynyt KMR Diversity- ja Dream Talent Management -järjestöihin ja lentää säännöllisesti Hollywoodiin ja New Yorkiin koe- ja mallityöhön.

Colorado Springsin teini on myös innokas tanssija (Kuva: © ️vtfeatures.co.uk)

Hänen työnsä johdosta hän tapasi omistautuneen poikaystävänsä, Matthew, 19, taiteilija ja näyttelijä, kun hän oli 12 -vuotias.

Matthew, jolla on myös Downin oireyhtymä, huomasi Kennedyn äitinsä kanssa kuulustelussa.

Cast of Love Island 2018

'Hän tuli suoraan, antoi Kennedylle matkapuhelimensa ja sanoi:' Luulen, että puhelimeni on rikki, koska siitä puuttuu numerosi ', Renee jatkoi.

Syntyessään Reneelle kerrottiin, että tyttärellään ei olisi elämänlaatua (Kuva: © ️vtfeatures.co.uk)

'En voinut uskoa, kuinka sujuva puhuja hän oli, mutta rakastin kuinka rohkea ja hauska hän oli.

- Tiesin silloin, että hän ja Kennedy olisivat hyviä ystäviä, mutta tuolloin Kennedy sanoi, ettei hän ymmärtänyt, mistä Matthew puhui.

karhun syömä mies

'Selitin, että Matthew piti häntä söpönä ja Kennedy oli innoissaan. Kotimatkalla he olivat jo FaceTiming toisiaan ja heistä tuli nopeasti kiinteitä ystäviä. Viime vuonna hän pyysi Kennedyä kotiin tanssimaan ja olisiko hän hänen tyttöystävänsä. '

Viime lokakuussa Renee osti Kennedyn ostamaan kotiinpaluupuvun New Yorkissa ja sanoo tuntevansa kunnioitusta katsellen tyttärensä pyörivän kauniissa sinivihreässä mekossa.

'Tämä oli sama lapsi, jonka lääkärit sanoivat minun joutuvan laitokseen', hän selittää.

- On järkyttävää, kuinka väärin ne kaikki olivat, ja se tapahtui vasta 15 vuotta sitten. Minusta on surullista, että tuhlasin aikaa suruun sellaisten hetkien kaltaiseksi kuin juhlamekkoostoksilla, koska olin todella uskottu uskomaan, että mitään normaaleista virstanpylväistä ei saavuteta. ''

Kennedy lentää säännöllisesti töihin Hollywoodiin ja New Yorkiin (Kuva: Lilly K Photography)

Nykyään Renee ja Kennedy puhuvat kouluissa ja lisäävät tietoisuutta siitä, mitä Downin oireyhtymä on ja miten he voivat tukea luokkatovereitaan, ystäviään tai sukulaisiaan.

Renee sanoi: 'Olin vuosia seisonut ja puhunut, mutta nyt Kennedy kertoo hänen tarinansa ja puhuu elämästään.

'Olemme kaikki uskomattoman ylpeitä hänestä ja kaikesta, mitä hän on saavuttanut. Hän on upea tyttö ja me kaikki olemme niin onnekkaita, että saimme hänet elämäämme. '

Kennedy on kerännyt jopa yli 61 000 seuraajan Instagramiin - vaikka hänen äitinsä asettaa tiukat säännöt siitä, miten hänen tiliään hallitaan, ja lukee ensin kaikki hänen kommenttinsa.

- Luin kaikki Kennedyn viestit ja kommentit ennen kuin hän saa niihin pääsyn. Suurin osa on ihania, mutta on ollut tilanteita, joissa ihmiset ovat olleet julmia tai epäystävällisiä '', hän sanoo.

Kerran joku kommentoi Kennedyn kuvan alle kertoen hänelle olevansa ruma. Kennedy näki sen ennen minua ja vastasi yksinkertaisesti: 'Ei, en ole.'

'Se aiheutti runsaasti kommentteja hänen kannattajiltaan, jotka kaikki keräsivät trollia, ja hän lopetti yksityisviestit pyytääkseen anteeksi sanomistaan.

'Ei ole mahdollista suojella häntä kaikilta negatiivisilta hetkiltä elämässä, mutta joka päivä hän osoittaa tällaista joustavuutta.

'Neuvoni muille Kennedyn kaltaisten lasten vanhemmille on antaa lapsesi johtaa sinua ja seurata heidän unelmiaan mahdollisimman hyvin. Sen ei tarvitse olla laajamittaista, ja mielestäni yhden lapsen vertaaminen toiseen on vaarallinen ja epäterveellinen ennakkotapaus.

'Meidän on vain juhlittava lapsiamme missä he ovatkin omalla elämänmatkallaan, olivatpa he sitten elokuvia tekemässä, istuvat kotona ja värittävät kauniin kuvan, naulaavat algebran koulussa tai yksinkertaisesti nauravat ja rakastavat elämää.'

Katso Myös: