Google Doodle -yllätysspinner: Hakukone juhlii 19-vuotissyntymäpäiväänsä eläen uudelleen joitain menneisyyden parhaita pelejä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Google juhlii tänään 19-vuotissyntymäpäiviään, ja yritys on juhlistanut tilaisuutta eeppinen uusi doodle .



Maapallon kuuluisimman verkkosivuston pyörivä pyörä tarjoaa yhden 19 erilaisesta yllätyksestä, kun napsautat sitä. Tähän voi sisältyä erikoisanimaatio tai interaktiivinen peli, jonka yrityksen doodlerit ovat haaveilleet.



Jokainen niistä edustaa vuotta yrityksen historiasta.



'Vuonna 1997 yksi Googlen perustajista, Larry Page, oli juuri saapunut Stanfordin yliopistoon suorittaakseen tohtorintutkintonsa tietojenkäsittelytieteessä', muistelee yritys virallisella sivullaan.

Tämän päivän Google-logopiirros

(Kuva: Getty)



'Kaikista kampuksen opiskelijoista Googlen toinen perustaja Sergey Brin määrättiin satunnaisesti esittelemään Pagea. Tämä sattumakohtaus oli iloinen yllätys, josta kaikki alkoi.

Sieltä nämä kaksi tulivat yhteen yhteisen päämäärän kanssa: järjestää maailman tiedot ja tehdä siitä yleisesti saatavilla ja hyödyllinen, mantra, josta tulisi Googlen tehtävä.



'Nämä kaksi käpertyivät autotalliin - Googlen ensimmäiseen toimistoon - ja ryhtyivät töihin.'

Larry Page ja Sergey Brin (Kuva: Reuters)

Hakujätti palvelee tällä hetkellä 4,6 miljardia käyttäjää 160 maassa - jotka etsivät asioita 123 eri kielellä.

Se julkaisee säännöllisesti etusivulle doodle-piirroksia, jotka juhlistavat erityistä tilaisuutta - yleensä syntymän, keksinnön tai tapahtuman vuosipäivää.

Google on viimeisten 19 vuoden aikana kasvanut yhdeksi maailman suurimmista teknologiayrityksistä, ja se on mennyt paljon pidemmälle kuin pelkkä hakutulosten tarjoaminen.

Sen lisäksi, että se on tuottanut omia laitteistoja ja ohjelmistoja, se on ulottunut tulevaisuuden teknologioiden, kuten itseohjautuvien autojen, tutkimukseen ja kehitykseen.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: