Google Mapsin uusi ominaisuus varmistaa, että et enää koskaan saa FOOD-ENVY:tä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Mikään ei ole pahempaa kuin mennä ulos päivälliselle, kun huomaat, että olet tehnyt kauhean ateriavalinnan, kun ruokasi saapuu.



Mutta päivät, jolloin tuijotat haikeasti ystävien aterioita, voivat olla menneisyyttä, kiitos Google Kartat' uusin ominaisuus.



miljoonien eurojen tulokset tälle illalle

Sovellus korostaa nyt ravintolan suosituimpia ruokia, mikä auttaa sinua tekemään tilauksesi luottavaisin mielin.



Ominaisuus käyttää koneoppimista yhdistämään ruokien nimet asiaankuuluviin kuviin ja arvosteluihin Google .

keiju nestemäisen mainoksen näyttelijät

Näin voit nähdä, miltä ravintolan ruoat todellisuudessa näyttävät ja mitä aiemmat ruokailijat ovat ajatellut, sen sijaan, että luottaisit ruokalistan kuvauksiin.

Uusi 'suosittujen ruokien' ominaisuus (Kuva: Google)



Pääset käyttämään ominaisuutta avaamalla ravintolan Google Mapsissa.

Suosituimmat ruoat näkyvät Yleiskatsaus-välilehdellä ja eniten puhutut ateriat ruokalista-välilehdeltä asiakkaiden kuvien ja arvostelujen ohella.



Google selitti: Loppujen lopuksi suositut ruoat ovat mahdollisia ihmisten panoksella ympäri maailmaa, jotka haluavat auttaa muita Google Mapsin avulla.

gabbyn veljen rakkaussaari
Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Joten jos haluat maksaa sen eteenpäin seuraavalle ruokailijalle, ota yksinkertaisesti kuva ateriasi (ennen kuin olet höyläänyt sen!) ja pyydämme sinua lisäämään ruokalajin nimen, jotta muut tietävät, mikä ruokalistalla on hyvää. .

Suosittu ruokalajiominaisuus on nyt saatavilla Google Mapsissa Android-laitteille, ja se otetaan käyttöön iOS-käyttäjille lähikuukausina.

Google Kartat
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: