Grand National 2021 -palkintopotti: Kuinka paljon voittajapalloja Aintree -kilpailussa

Kilparatsastus

Horoskooppi Huomenna

Tämän vuoden odotetun Grand Nationalin voittaja ottaa kotiin 375 000 punnan palkintorahat.

Aintreen näyttelytilaisuus palaa kuuluisalle radalle sen jälkeen, kun viime vuoden kilpailu peruttiin koronaviruspandemian vuoksi.

Kilpailun kokonaispalkintorahasto on 750 000 puntaa, mikä on 250 000 puntaa vähemmän kuin viime vuonna 2019.

paras 4k-televisio alle 600 puntaa Isossa-Britanniassa

Jokainen juoksija kymmenennelle sijalle saa osan tästä kokonaismäärästä.

Kun 40 hevosta kilpailee, se tarkoittaa, että noin 25 prosenttia juoksijoista saa osuuden palkintopotista.

Tiger Roll myrskytti toisen peräkkäisen voittokerran 2019, ja palkintopotti oli uskomaton 561 000 puntaa, jotka jaettiin omistajien Gigginstown House Studin, valmentajan Gordon Elliotin ja kuskin Davy Russellin kesken.

Tiger Roll menettää mahdollisuuden voittoon kolmannen kerran peräkkäin Aintree

Tiger Roll menettää mahdollisuuden voittoon kolmannen kerran peräkkäin Aintree (Kuva: Getty)

Kuitenkin painoongelmien vuoksi täysiverinen ei menetä mahdollisuutta ennätykselliseen kolmanteen voittoon, joka on poistettu kilpailusta.

Huolimatta palkintorahojen pudotuksesta tänä vuonna, Grand National on edelleen yksi maailman rikkaimmista kisoista tarjotun tuottoisan palkkion suhteen.

Kisaa seuraa yli 500 miljoonaa ihmistä vuosittain yli 140 maassa, ja sen uskomattomat 40 kilpailijaa ottavat Aintreen maailmankuulut aidat neljän ja puolen mailin aikana.

Kilpailun 173. painos on ilman yleisöä paikalla jatkuvien koronavirusrajoitusten vuoksi.

Lue lisää

2017 10 punnan seteli
Grand National 2021
Valitse hevosesi tällä simulaattorilla Vinkkejä lyöjältä, joka voitti 250 000 puntaa 5 eurosta Kansalliset juoksijat ja uusimmat kertoimet Lataa ILMAINEN arpajaiset

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on sanonut, että katsojat voivat osallistua urheilutapahtumiin aikaisintaan 17. toukokuuta.

Fanit joutuvat katsomaan tapahtuman, joka alkaa klo 17.15, ITV1 -kanavalla.

Vaihtoehtoisesti voit vierailla Peilikilpailu ja seurata kaikkia tapahtumia omassa live -blogissamme.