Green Homes Grant -kirjoitus - viimeinen mahdollisuus hakea 5 000 punnan sisustusseteleitä

Energialaskut

Horoskooppi Huomenna

Kaavio on kuvattu a

Järjestelmää on kuvattu 'hämmennykseksi'



Green Homes Grant (GHG) -rahoitus on tarkoitus kiristää keskiviikosta, alle kuusi kuukautta käynnistyksen jälkeen, jotta kymmenet tuhannet pienituloiset kotitaloudet voivat säästää rahaa energialaskuissaan.



Paljon kiihottunut energiansäästöohjelma on tarkoitus lopettaa tällä viikolla, kun joukko hallituksen epäonnistumisia on johtanut vain 10 prosentin hankkimiseen 600 000 asunnosta, jotka se lupasi parantaa.



Aloite lopetetaan keskiviikkona ja 300 miljoonan punnan budjetti osoitetaan erilliselle eristysrahastolle, jota hallinnoivat pienituloiset kotitaloudet.

Järjestelmässä on tuhansia valituksia, joista hallitus syytti suurelta osin yleisöä - väittäen, että kotitaloudet olivat haluttomia tekemään kodinparannuksia Covid -kriisin aikana.

Joissakin osissa maata asentajat kuitenkin sanoivat, että he olivat hukkua kysyntään, ja jotkut viittasivat viivästyksiin valtion rahoituksen saamisessa.



fifa 22 julkaisupäivä

Hakemukset ovat edelleen auki (Kuva: Getty)

Pysähdykset olivat niin aikaa vieviä, että jotkut asentajat joutuivat lomauttamaan henkilöstöään, kun taas toiset lopettivat toimintansa.



Asiakkaat sanovat myös, että heidät suljettiin järjestelmästä hakemuksen yrittämisen jälkeen, ja monet joutuivat 'hyppäämään renkaiden läpi' saadakseen tuen.

Eläkkeellä oleva 54-vuotias Jose De Barros haki Green Homes -apurahaa syyskuussa.

Hän sanoi, että se tuntui aluksi yksinkertaiselta, mutta melkein seitsemän kuukautta myöhemmin hän odottaa edelleen kuponkejaan.

Järjestelmä itsessään oli aluksi selvä, hän kertoi The NEWSAMille.

Vasta yrittäessäni järjestää joitakin lainauksia tajusin, että järjestelmän toteuttamiseen osallistuneet ihmiset eivät olleet koulutettuja tekemään sitä. '

gypsy traveller vauvanvaatteet

De Barros sanoi, että häntä kehotettiin lähettämään lomake uudelleen useita kertoja, koska se saapui väärään muotoon.

Sitten he sanoivat, että ajokortissani, luottotarkistuksessa ja osoitteessa oli ongelmia. Tuntui kuin he vain pysäyttäisivät sen. Se on ollut ehdoton farssi.

Tästä viikosta alkaen järjestelmä korvataan nyt paikallishallinnon aloitteella, joka asettaa etusijalle asuntoyhteisöt ja ihmiset, jotka saavat valtiontukea.

Energiasihteeri Kwasi Kwarteng ilmoitti muutosta ilmoittaessaan: '' Maan asunnon parantaminen energiatehokkuustoimenpiteillä tarkoittaa sitä, että voimme vähentää päästöjä ja säästää rahaa heidän energialaskuissaan.

Tämän päivän rahoituksen lisäys tarkoittaa sitä, että yhä useammat kotitaloudet kaikkialla Englannissa voivat saada nämä elintärkeät avustukset paikallisviranomaistensa kautta.

'' Tämä viimeisin ilmoitus nostaa energiatehokkuusmenomme yli 1,3 miljardiin puntaan ensi tilikaudella, mikä antaa asentajille varmuuden suunnitella eteenpäin, luoda uusia työpaikkoja ja kouluttaa seuraavan sukupolven rakentajia, putkimiehiä ja kauppiaita. ''

Greenpeace UK kuvaili kasvihuonekaasujärjestelmän käyttöönottoa 'shamboliseksi'.

Organisaation Kate Blagojevic sanoi, että Englannin 'suurin aukko' energiatehokkuudessa on yksityiset kotitaloudet ja et voi 'parantaa tilannetta pienemmällä rahasummalla'.

Hän lisäsi: 'Hallitus on selkeästi väärässä yrittäessään muodostaa sen sellaiseksi.'

Ed Matthew, ilmastonmuutoksen ajatushautomo E3G: stä sanoi: ”Hallituksen vihreiden asuntojen lippulaivajärjestelmän loppu on tragedia, joka oli vältettävissä.

”Avustuksille oli paljon kysyntää, mutta epäpätevä hallinto vaivasi järjestelmää. Todellisuus on, että emme voi päästä nollaan ilman kotimme hiilestä poistamista. '

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

sophie thompson Harry potter

Mitä tapahtuu käynnissä oleville sovelluksille?

Järjestelmä on edelleen voimassa keskiviikkoon saakka, mikä tarkoittaa, että hakemuksia käsitellään ja hyväksytään edelleen - mutta sinulla ei ole kauan.

Lausunnossa luki: '' Tarkastelun jälkeen viime vuonna käynnistetty Green Homes Grant -kuponkijärjestelmä sulkee uudet hakemukset 31. maaliskuuta klo 17.00.

'' Ennen maaliskuun päättymistä jätetyt hakemukset otetaan huomioon ja jo myönnettyjä tositteita voidaan jatkaa pyynnöstä. ''

Tämä tarkoittaa sitä, että asunnonomistajien on haettava hakemusta mahdollisimman pian, jos he haluavat asettaa keskiviikon määräajan.

Mihin voin käyttää tositteita?

Parannuksiin kuuluu kodin eristäminen energiankulutuksen vähentämiseksi tai vähähiilisen lämmityksen asentaminen kotisi tuottaman hiilidioksidimäärän vähentämiseksi.

Käytettävissä olevat mitat on jaettu & apos; ensisijaisiin & apos; ja & apos; toissijainen & apos; toimenpiteitä.

Ensisijaiset toimenpiteet

Dominic cummingsin vaimon syntymäpäivä

Kuponkia on käytettävä vähintään yhden ensisijaisen toimenpiteen asentamiseen. Tämä voi olla eristystoimenpide ja/tai vähähiilinen lämmitys.

Eristystoimenpiteet:

Lahjakortti kattaa seuraavat eristystoimenpiteet:

  • kiinteä seinä
  • lattian alle
  • onkalon seinä
  • parvi
  • tasainen katto
  • huone katossa
  • eristää puistokodin

Vähähiiliset lämpötoimenpiteet:

Lahjakortti kattaa seuraavat vähähiiliset lämmitystoimenpiteet

  • ilma- tai maalämpöpumppu
  • aurinkolämpö (nesteellä täytetty litteä levy tai tyhjiöputkikeräimet)
  • biomassakattilat

Toissijaiset toimenpiteet

Jos asennat vähintään yhden ensisijaisen toimenpiteen, kupongillasi voidaan kattaa minkä tahansa seuraavista toissijaisista toimenpiteistä aiheutuvat kustannukset:

  • vedosvedos
  • kaksinkertaiset/kolminkertaiset ikkunat (kun vaihdetaan yksittäiset ikkunat)
  • toissijaiset lasit (yhden lasin lisäksi)
  • ulkoiset energiatehokkaat ovet (korvaavat yksikerroksiset tai kiinteät ovet, jotka on asennettu ennen vuotta 2002)
  • lämmityksen säätimet
  • kuumavesisäiliön termostaatit ja eristys

Järjestelmää ei voida käyttää kattamaan kuluja, kuten laajennuksen, viherhuoneen tai kaasukattilan asentaminen, mutta sitä voidaan käyttää näiden alueiden parannusten täydentämiseen.

Kuka voi hakea Green Homes Grant -kupongin?

Kaikki Englannin omistajat tai vuokranantajat voivat hakea 5 000 punnan tositteita, vaikka uudisrakennukset, joita ei ole aiemmin käytetty, eivät ole kelvollisia.

Niiden henkilöiden, jotka ovat oikeutettuja pienituloiseen järjestelmään (jotka saavat suuremman avustuksen, joka on enintään 10 000 puntaa), on saatava julkisia etuja.

28 enkelinumeron merkitys

Hakeminen

Jotta voit hakea, sinun on ensin käytettävä Simple Energy Advice (SEA) -sivusto nähdäksesi mitä energiaa säästäviä parannuksia kotiisi voidaan tehdä.

SEA -sivusto tuo sitten alueellesi akkreditoituja kauppiaita, jotka voivat ryhtyä työhön - on suositeltavaa, että saat vähintään kolme tarjousta varmistaaksesi, että saat parhaan hinnan.

Kun olet löytänyt hinnan, hae kuponki, voit hae tositteita Gov.uk -sivustolta.

Sinun on hyväksyttävä työn jatkuminen vasta, kun kuponkihakemuksesi on hyväksytty.

Katso Myös: