Guilty Gear Strive -arvostelu: Upea hävittäjä on helpommin saatavilla kuin koskaan menettämättä etuaan

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Guilty Gear Strive on vihdoin täällä kaikessa loistossaan kiusattuaan faneja kahdella upealla beta-istunnolla. Beta-testissä kävi selväksi, että Arc System Worksin kehittäjät halusivat saada uusia faneja peliin sisältyvillä parannuksilla.



loretta "elle" basey

Guilty Gear -sarja on jatkunut kaksikymmentä vuotta, ja se on julkaissut kuusi päänimikettä ja joukon lisäpelejä.



Jopa tästä valtavasta perinnöstä huolimatta Guilty Gear -sarja on ollut jonkin verran aliarvostettu taistelija verrattuna Street Fighteriin tai Mortal Kombatiin.



Tämä saattaa johtua sen monimutkaisesta taistelumekaniikasta, jota kovat fanit rakastivat, mutta jotka turhautuivat satunnaisiin pelaajiin.

Uusi tulokas Giovanna on melkoinen (Kuva: Arc System Works)

Suositun sarjan viimeinen peli oli Guilty Gear Xrd Rev 2. Tämä peli esitteli kaksi uutta pelattavaa hahmoa ja tasapainotti olemassa olevaa listaa, mikä joidenkin fanien mielestä oli erittäin tarpeellista.



Guilty Gear Xrd Rev 2 sai paljon kiitosta eloisasta anime-tyylisestä grafiikkastaan ​​ja intuitiivisesta mekaniikasta, mutta se jäi vähäiseksi sen laimean tarinatilan vuoksi.

Pelin kulkua on muokattu, jotta se olisi kaikkien saavutettavissa (Kuva: Arc System Works)



Sittemmin Arc System Works on luonut valtavan listan hävittäjistä, jotka ovat olleet hieman suositumpia valtavirrassa, kuten Dragon Ball FighterZ, Blazeblue tai jopa Granblue Fantasy Versus pääasiassa siksi, että ne ovat helpommin saavutettavissa. Joten tämä voi olla syy mekaniikkojen kunnostukseen.

Guilty Gear Strive näyttää uskomattomalta, ehkä tähän mennessä parhaimman näköiseltä 2.5D-hävittäjältä. Jokainen hahmo esitetään henkeäsalpaavan anime-suunnittelun muodossa, ja palaavat hahmot, kuten Sol Badguy ja Ky Kiske, saavat upeita päivityksiä.

Tasoyksityiskohdat ovat upeita, ja niin paljon huomiota kiinnitetään hienompiin yksityiskohtiin, kuten valaistukseen ja taustan lisäyksiin. Strive on vain majesteettisen näköinen peli, ja Arc System Works on täysin hallinnut taitonsa luoda hämmästyttävän näköisiä 2D-taistelijoita.

Guilty Gear Striven musiikki ei ole minun makuuni, koska en ole raskaan metallin tai rock-musiikin ystävä, mutta sanon, että se täydentää hypettyä pelinkulkua ja pitää tempon korkealla jokaisen taistelun aikana.

Pelaajat voivat myös avata vanhempia kappaleita, jotka voidaan asettaa päätaustamusiikiksi.

Lista koostuu viidestätoista miehestä, ja fanien suosikkeja tekee paluun, ja toimintaan on lisätty kaksi uutta hahmoa.

Lista ei ole yhtä suuri kuin muut taistelijat, mutta ottaen huomioon, kuinka hyvin erilaisia ​​he kaikki ovat ja heidän kattamat laajat taistelutyylit, pelaajat tuntevat olevansa valinnan varassa.

(Kuva: Arc System Works)

Vanhat hahmot tuovat takaisin liikkeitä aikaisemmista peleistä, mutta pelin uudet säädöt saavat heidät tuntemaan olonsa pelaavan uusien hahmojen kanssa. DLC:stä on jo julkistettu muutama lisähahmo tulossa, on mielenkiintoista mihin suuntaan Arc System Works vie.

Guilty Gear Strive on pohjimmiltaan päivitetty versio edeltäjistään, mutta pelin kulkumuutoksilla auttaa uusia faneja kilpailemaan veteraanien kanssa paljon nopeammin kuin ennen.

Ensinnäkin pelaajat huomaavat välittömästi, että painikkeet ovat pysyneet samoina kuudennen painikkeen mukaan. Hahmoilla on pääsy lyönti-, potku-, vino-, raskaaseen vinoviivaan ja pölyyn.

Dash-painikkeen ansiosta pelaajat voivat hypätä eteenpäin tai taaksepäin napin painalluksella.

'Gatlings'-ketjuyhdistelmäjärjestelmä on muuttunut, mikä tarkoittaa, että kombot ovat lyhyempiä kullekin hahmolle, mutta kompromissi on, että useimmat liikkeet aiheuttavat enemmän vahinkoa kuin ennen.

Tarinatila ei ole sitä mitä fanit odottavat (Kuva: Arc System Works)

Heittomekaniikka on myös muuttunut hieman aiemmista peleistä, joissa pelaajat painoivat eteenpäin- tai taaksepäin suuntapainiketta samalla kun he painoivat raskasta kauttaviivaa.

Tämä tarkoitti vain, että jos osuit ohi, hahmosi on saattanut tehdä ei-toivotun liikkeen. Nyt pelaajat käyttävät pölypainiketta raskaan kauttaviivapainikkeen sijaan, mikä on paljon yksinkertaisempaa.

Toinen suuri muutos on Roman Cancel -järjestelmän uudistaminen. Vaikka perusteet ovat edelleen samat kuin muissa peleissä, roomalaisia ​​peruutuksia on lisätty, mikä varmasti auttaa lisäämään strategioita.

Hahmojen siirtoluetteloita on pienennetty, mikä tarkoittaa, että opittavaa on vähemmän, joten nyt pelaajista voi tulla nopeammin pääosaamisensa asiantuntijoita.

Myös monet muut ydinmekaniikat ovat muuttuneet tai poistettu, kuten Blitz Shield, Blitz-hyökkäykset, kuolleet kulmat ja Danger Time.

Fanit huomaavat myös, että välittömät tappajat puuttuvat edelleen Strivestä. Tämä on hieman sääli, koska olisi ollut mahtavaa nähdä heidän saavan saman animaatiokäsittelyn kuin yliajoissa.

henkinen merkitys 19

On selvää, että Arc System Works on tehnyt nämä parannukset tehdäkseen Strivestä helpommin uusien pelaajien saatavilla.

Vaiheen siirtyminen tarkoittaa, että hahmot lentävät lavan toiseen osaan jäädessään nurkkaan

Vaiheen siirtyminen tarkoittaa, että hahmot lentävät lavan toiseen osaan jäädessään nurkkaan (Kuva: Arc System Works)

Veteraanit voivat kestää hetken päästäkseen uuteen Gatling-järjestelmään, mikä tarkoittaa, että ottelut ovat paljon lyhyempiä ja hitaampia. Tämä remontti toimii kuitenkin suurimmalta osin virheettömästi, eikä Guilty Gear ole menettänyt etuaan ollenkaan.

Kuten useimmat taistelijat nyt, online-pelissä on aina enemmän painoarvoa kuin offline-tilassa, ja se on melko sama täällä.

Kun sitä ei näytetä verkossa, voit pelata erilaisia ​​tiloja, kuten Arcade- ja Survival-tilat, jotka toimivat kuten muissakin hävittäjissä.

Siellä on tehtävätila, joka auttaa pelaajia oppimaan erilaisia ​​tekniikoita sarjan tehtävissä, mikä sopii loistavasti pelaajien oppimiseen. Erittäin mielenkiintoista on kuitenkin Story-tila, joka on itse asiassa pitkä elokuva ilman pelattavuutta.

Hahmot on jaettu neljään luokkaan: tasapaino, nopeus, teho ja hankala

Hahmot on jaettu neljään luokkaan: tasapaino, nopeus, teho ja hankala (Kuva: Arc System Works)

4-5 tunnin spektaakkeli alkaa siitä, mihin Guilty Gear Xrd jäi. Jos ei olisi fantastinen visuaalinen ilme, en olisi nähnyt aihetta, mutta ainakin pelaajat voivat katsoa ja oppia Guilty Gear -perinteestä. Mutta pohjimmiltaan kahdessa tilassa yksinpeli tuntuu tyhjältä.

Guilty Gear Striven verkkopeli on aivan mahtavaa, kun palautusverkkokoodi toimii vaivattomasti.

Uusimmat peliarvostelut

Ainoa haittapuoli verkossa on outo 8-bittinen avatar aulassa, jossa, kuten muissakin Arc System Worksin nimikkeissä, sinun täytyy vaeltaa ympäriinsä etsimässä taisteluita.

Toinen outo ominaisuus on, että avatarisi voi kalastaa uusia esineitä käyttämällä pelin sisäistä valuuttaa.

Tuomio

Guilty Gear Strive on sarjan parhaimman näköinen peli ja todennäköisesti tällä hetkellä kaunein taistelija. Hallintajärjestelmään tehdyt muutokset ovat täysin tervetulleita, eivätkä ne ole poistaneet sitä, mikä tekee Guilty Gearista mahtavan.

On kuitenkin muutamia mekaniikkoja, jotka olisi ollut mukava nähdä toiminnassa.

Offline-tila tarvitsee muutaman lisätilan, jotta pelaajat voivat upottaa hampaansa. Strive osui kuitenkin naulan päähän useimmilla osastoilla ja on pakollinen hankinta kaikille genren ystäville

Guilty Gear Strive on nyt julkaistu PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle ja Microsoft Windowsille

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: