Karvaisten pyöräilijöiden laihtumisen salaisuudet, traumaattinen herätys ja pelottava sairaalaviiva

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Karvaiset pyöräilijät ovat muuttaneet jyrkästi ulkonäköään vuosien saatossa pelätessään kuolevansa nuorena.



Dave Myers ja Si King tulivat kuuluisiksi runsaista aterioistaan, kun he ajoivat ympäri maailmaa moottoripyörillään, mutta heille annettiin massiivinen herätys.



Dave kaatoi kerran vaa'an 18 kiveen, kun taas Si punnitsi kookkaan 19,5 kiven, jonka he myöntävät saattaneen osittain johtua heidän tunnuslauseestaan ​​`` iso nuppi voita ''.



mitä nyrkkeilyä on tänä iltana

Vuonna 2012 Dave oli diagnosoitu raja-tyypin 2 diabeteksella, kun taas Si: llä oli korkea verenpaine, hän tunsi olonsa väsyneeksi ja hänellä oli alhainen itsetunto painonsa vuoksi.

Katsokaa pojat, olette nyt keski-ikäisiä ja sairaalloisen lihavia. Sinun on tehtävä asialle jotain, lääkäriystävä kertoi heille, joka kehotti heitä pudottamaan kiloja.

Jos olisimme jatkaneet sen kasaamista entiseen tapaan, meillä ei olisi ollut uraa joka tapauksessa - et voi, jos olet kuollut, sanoi Dave helmikuussa 2017.



Pari menetti sensaatiomaisen 6 kiven heidän välilleen, kun he ymmärsivät, että heidän täytyi tehdä rajuja muutoksia tai kohdata ahdistava mahdollisuus.

Dave Myers ja Si King vuonna 2006 ennen laihdutusmatkaansa

Dave Myers ja Si King vuonna 2006 ennen laihdutusmatkaansa (Kuva: BBC)



Suuri käännekohta tuli ystävien ollessa matkalla - ja Dave hiipui Si -huoneeseen eräänä iltana hakemaan korkean verenpaineen lääkkeitä loppumisensa jälkeen.

Vaikka he nauroivat siitä tuolloin, Si sai yhtäkkiä ajatuksen, että hän ei ehkä olisi paikalla nähdäkseen kolmen lapsensa kasvavan.

Moottoripyöräilyä valmistava kokki, joka on poikien Alexin, Jamesin ja Dylanin isä, uskoo selvinneensä aivojen aneurysmasta vasta maaliskuussa 2014, koska hän laihtui.

Aivojen aneurysman kokeminen oli hyvin surrealistista ja pelottavaa, myönsi Si vuonna 2016, jolla oli sokeuttava päänsärky neljä päivää, mikä paheni.

Si tajusi, että hänellä oli todellisia vaikeuksia katsellessaan rugbyä yksin televisiosta, Si nousi taksilla Newcastlen Royal Victoria Infirmaryyn, jossa kaikki helvetti katosi.

Lääkärit tekivät lannerangan ja löysivät verta selkäydinnesteestäni, Si selitti.

Siinä vaiheessa he olivat todella huolissaan - minun piti allekirjoittaa lukuisia lomakkeita sanoakseni, että ymmärrän, että pärjään tai en.

Se oli pelottavaa minulle, mutta luulen, että se oli vieläkin vaikeampaa lapsilleni ja vaimolleni Jane yöpöydälläni.

Karvaiset pyöräilijät 2006

Ennen kuin pari laihtui vuonna 2006 (Kuva: BBC)

Si ryntäsi leikkaukseen saadakseen tukoksen, leikkauksen veren pysäyttämiseksi murtuneen verisuonen läpi ohjaamaan sen muualle, ja vietti sitten neljä päivää intensiiviterapiassa.

TV -tähdelle kerrottiin, että hän oli menettänyt ”20% itsestään” eikä voinut tehdä paljon kahdeksaan kuukauteen, koska hänen motoriset taitonsa olivat kaikkialla aivovamman jälkeen.

Uuvuttavan kuntoutuksen aikana paino kasvoi jälleen, joten Si tajusi, että hänen oli tehtävä uusi raju muutos ruokailutottumuksiinsa.

Noin kuusi kuukautta sitten päätin, että on aika alkaa laihduttaa uudelleen, koska minulle on annettu toinen mahdollisuus elämässä ja haluan ottaa siitä kaiken irti, hän lisäsi.

Aneurysmissa korkea verenpaine on ongelma, joten jos en olisi menettänyt koko painon Daven kanssa vuonna 2012, en todennäköisesti olisi selvinnyt. Se on hyvä kannustin tervehtyä uudelleen.

Ei vain laihdutus mahdollisesti pelastanut heidän henkensä, vaan Si ja Dave uskovat, että se on parantanut heitä työssään.

Kaksoisnäytös Si King ja Dave Myers

Kaksoisnäytös Si King ja Dave Myers ovat erittäin tyytyväisiä ulkonäköönsä (Kuva: avustaja)

'Olimme kuvaamassa Amerikassa ja huomasimme, että heitimme varjoja Walnut Whips! Järkevää oli jatkaa ruokavaliota, joten aloimme kirjoittaa reseptejä uudelleen ja olemme parempia kokkeja sen vuoksi ”, Dave sanoi.

'Tiesimme, ettemme koskaan tule Twiggyksi', Si lisäsi. 'Taistelemme keski-ikäistä leviämistä vastaan, ja monet ihmiset ovat samassa veneessä.'

kuinka kauan jää jäätyy

Vaikka pyöräilijät olivat huolissaan siitä, että heidän tavalliset katsojansa voivat sammua, jos he lakkasivat tekemästä niin paljon runsaita aterioita esityksissään.

Mutta heidän muuttumisensa terveellisesti syöviksi gurudeiksi osoittautui menestykseksi, kun he osuivat kansakuntaan.

Heidän kirjansa Karvaiset laihduttajat: Pikaruoka kaatoi 50 harmaasävyä bestseller -listalta, kun he tekivät klassista ruokaa, jossa oli vähemmän kaloreita.

Mutta he eivät kääntyneet pois siitä, mikä merkitsi heidät kartalle seuraavan keittokirjansa, The Hairy Bikers ’Comfort Food, hiilihydraatteja rakastavan, kanssa.

Pari kertoi Lorraineelle laihduttamisen salaisuutensa

Pari kertoi Lorraineelle laihduttamisen salaisuutensa (Kuva: Rex)

Lorraine Kellyn haastattelussa vuonna 2019 pari kuvaili itseään keski-ikäisiksi selviytyneiksi eikä terveysgurudeiksi.

Si paljasti laihtumisensa salaisuudet ja sanoi: Kyse on omasta itsetunnostasi ja siitä, miltä sinusta tuntuu. Jokainen laihdutusmatka on uskomattoman yksilöllinen.

Dave paljasti, että he käyttivät vähemmän suuria voin ja kerman nuppeja ja myönsivät, että he olivat olleet mittakaavamielisiä.

Si lisäsi: Painonpudotus on kyse numeroista. Jos tiedät mistä aloitat ja haluat päästä. Sinun täytyy tietää oma tarinasi.

Si ja Dave kuvatessaan Route 66 -sarjaa viime vuonna

Si ja Dave kuvatessaan Route 66 -sarjaa viime vuonna (Kuva: BBC/Twofour)

Pari on äskettäin jatkanut ruokavaliota uudelleen täyteaineena kuvatessaan Route 66 -televisio-ohjelmaa, jossa he aloittivat 2000 mailin matkan kuuluisaa Amerikan tietä pitkin.

uusimmat ilmaiset tavarat dragons den

Sitä me teemme nyt, Si kertoi Mail Onlineille tällä viikolla.

Nousemme vaakaan ja kannustamme muita keski-ikäisiä lihavia kavereita tekemään samoin. Haluatko syödä sen piirakan? No, astu vaa'alle, mies!

Pari suuttuu, kun ihmiset pilkkaavat vegaani- ja kasvisruokavaliota noudattavien nuorempien sukupolvien tapoja ja periaatteita.

Dave sanoi: Katselimme taaksepäin, mitä söimme, ja ajattelimme: 'Se ei ole siistiä.' Meidän oli siirryttävä ajan mukana, ja se tarkoitti, että meidän oli pudotettava painoa eikä sairastuttava.

Katso Myös: