Halon Master Chief yhdistää Stand Up To Cancerin, ja näin voit liittyä taisteluun

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Voima Videopelit Se hyödynnetään ensi kuussa, ja Stand Up To Cancer tekee yhteistyötä Xboxin kanssa kerätäkseen varoja taudin elintärkeää tutkimusta varten.



mitä b ja q tarkoittavat

Osana SUTC:n Game On -kampanjaa tänä vuonna Yhdistyneen kuningaskunnan pelaajia pyydetään lähestymään suosikkipelejään uudella tavalla ja keksimään ainutlaatuisia haasteita, suoratoistamaan yrityksiään verkossa ja saamaan katsojia lahjoittamaan asian hyväksi ja tukemaan Cancer Research UK:ta.



Viikon mittainen tapahtuma alkaa maanantaina 21. syyskuuta, ja jos haluat katsoa ja lahjoittaa omien haasteiden luomisen sijaan, Xbox On Twitch -kanavalla järjestetään virallinen Stand Up To Cancer -tapahtuma, jossa useita vielä... ilmoitetut tunnetut streamaajat kilpailevat Xbox On -tiimiä vastaan ​​erilaisissa omituisissa pelikokeiluissa.



Master Chief kokoaa pelaajat mukaan taisteluun syöpää vastaan

Xbox-yhteisön virittämiseksi Halon oma Master Chief sisältää mainosvideon, joka pyrkii inspiroimaan pelaajia. Videossa näemme esimerkkejä siitä, mitä on odotettavissa, kuten kilpa-ajo peruutettaessa Forza Horizon 4:ssä tai Ori ja Wispsin tahto käyttämällä vain ammuksia.

Master Chief -ääninäyttelijä Steve Downes paljasti, että tapahtuma on lähellä hänen sydäntään nähtyään rakkaiden sairastavan syöpää: On kunnia ja etuoikeus osallistua Stand Up To Cancer’s Game On -kampanjaan tänä vuonna. Kuten monet muut, olen henkilökohtaisesti nähnyt syövän tuhoisat vaikutukset – oma isäni kuoli syöpään noin 25 vuotta sitten.



'Olen myös nähnyt jatkuvaa suurta edistystä. Rakas ystävä selviää keuhko- ja aivosyövästä, mikä on ehkä ollut ennenkuulumatonta vain vuosikymmen sitten. Siksi tämä kampanja on niin tärkeä.

Pelaajat voivat luoda omia haasteitaan tai katsella muita toiminnassa



Hän jatkaa: Master Chiefin äänenä toimiminen 20 vuoden ajan on ollut eeppinen matka, ja olen nähnyt tämän sankarillisen hahmon positiivisen vaikutuksen niin moniin ihmisiin kaikkialla maailmassa. Mutta hänen taisteluitaan ei voitu voittaa ilman muiden apua. Päällikkö kehottaa sinua kukistamaan vihollisen, joka on vieläkin vahvempi kuin vedenpaisumus tai liitto. Se on taistelu, joka voidaan voittaa. Olen nähnyt sen omin silmin. On aika vastustaa syöpää!

Lisätietoja Stand Up To Cancerista ja lisätietoja Game On -kampanjaan osallistumisesta on osoitteessa virallinen nettisivu .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: