Harry Potter: Wizards Unite -mobiilipeli, joka perustuu Pokémon Go -peliin, julkaistiin päivän VARAISEN

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Uusi Harry Potter -lisätyn todellisuuden peli, joka on saanut inspiraationsa Pokémon Gosta, on julkaistu päivää aikaisemmin.



Harry Potter: Wizards Unite oli on tarkoitus julkaista Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa perjantaina mutta pelaajat huomasivat torstaina, että peli oli jo saatavilla iOS:lle ja Androidille.



Kauan odotetun sovelluksen on tehnyt Niantic, valmistajat Pokémon Go , joka mullisti lisätyn todellisuuden (AR) pelin vuonna 2016.



Fanien tehtävänä on kerätä maagisia virtuaalisia esineitä ja osallistua taisteluihin velhomaailman hahmojen ja olentojen kanssa, jotka esiintyvät todellisessa elämässä käyttäjän älypuhelimella lisätyn todellisuuden teknologian avulla.

syksy eric kantona

(Kuva: @HPWizardsUnite/Twitter)

Pelin kehittäjät haluavat välttää palvelinongelmia, jotka vaikuttivat Pokemon Go -peliin sen julkaisun yhteydessä, koska heillä oli vaikeuksia selviytyä pelaamaan yrittävien käyttäjien tulvasta.



kim jong un death bbc

Pokémon Go aiheutti myös kiistaa, kun sadat pelaajat laskeutuivat paikkoihin, kuten poliisiasemille ja kirkkoihin, etsimään Pokémon-hahmoja, joita he halusivat kerätä.

Poliisi varoitti pelaajia ympäri maailmaa sen jälkeen, kun raporttien mukaan pelaajat asettivat itsensä vaaraan jahtaessaan virtuaalisia olentoja ja kehottivat käyttäjiä olemaan menemättä vaarallisille tai rajoitetuille alueille pelatessaan.



Peli oli kuitenkin hämmästyttävä menestys, sillä sitä ladattiin yli 10 miljoonaa kertaa ensimmäisen viikon aikana ja se rikkoi lukuisia sovelluskaupan latausennätyksiä.

Harry Potter: Wizards Unite - mitä odottaa

Uusi Harry Potter -peli perustuu J.K. Rowlingin erittäin suosittu kirjasarja ja Warner Bros elokuvia, joiden lipputulot ovat tuottaneet yli 7,7 miljardia dollaria (5,9 miljardia puntaa).

aa17 5€ seteli

Pelaajat voivat virtuaalisesti uppoutua Rowlingin maagiseen maailmaan, joka on peitetty heidän todellisen 'jästiympäristönsä' kanssa älypuhelimillaan.

Jokaisen pelaajan on valittava, ottaako hän roolin aurorina (paras loitsuissa ja pimeiden velhojen voittamisessa), taikologin (paras taistelemaan maagisia petoja vastaan) vai professorin rooliin (paras käyttää 'syvää taikuuttaan' vihollisten heikentämiseen) .

Kulkiessaan eri lähiöissä ja kaupungeissa pelaajat lähtevät seikkailuihin, oppivat ja loitsuvat, löytävät salaperäisiä esineitä ja kohtaavat legendaarisia petoja ja ikonisia hahmoja velhomaailmasta.

(Kuva: @HPWizardsUnite/Twitter)

He voivat myös vierailla 'linnoituksissa', jotka vastaavat 'kuntosaleja'. Pokémon Go - missä he voivat lyödä ryhmittymään muiden pelaajien kanssa vihollisia vastaan.

Toisin kuin vuonna Pokémon Go , pelaajat ovat kaikki samalla puolella ja työskentelevät yhdessä osana 'Statue of Secrecy (SOS) Task Force -työryhmää' metsästääkseen ja tehdäkseen turvallisia vaarallisia esineitä roskaiseksi maailmanlaajuisesti.

Copa america 2019 tv uk

'Portkeys' antaa pelaajille myös mahdollisuuden avata portaalin velhomaailmasta tuttuun paikkaan - kuten Ollivanderin kauppaan tai Dumbledoren toimistoon - jossa he voivat metsästää piilotettuja aarteita.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: