Harry Styles ja Olivia Wilde lentävät takaisin Isoon -Britanniaan ja tapaavat jälleen lastensa kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Harry Stylesin ja Olivia Wilden uskotaan suunnittelevan matkaa Iso -Britanniaan yhdessä.



Entinen One Direction -tähti, 27, ja kahden lapsen äiti Olivia, 36, ovat uusin Hollywood-pari, kun he ovat kaatuneet toisilleen Wilden ohjaaman elokuvan Don't Worry Darling tuotannon aikana.



Nyt kun paljon puhuttu leffa on päättynyt kuvaamiseen, rakkauslintujen uskotaan valmistautuvan palaamaan Lontooseen tapaamaan uudelleen Olivian lapset, Otis, kuusi ja neljävuotias Daisy, jotka ovat asuneet isänsä Jasonin kanssa Sudeikis.



Mukaan Sähköposti verkossa , Harryn ja Olivian suhde 'näyttää erittäin vakavalta', koska pari viettää kaiken aikansa yhdessä.

Booksmart -ohjaajan Olivian uskotaan myös oleskelevan Harryn kanssa hänen tilapäisessä LA -kodissaan, kun hänet huomattiin siirtävän useita henkilökohtaisia ​​tavaroitaan rönsyilevään kartanoon ennen ystävänpäivää.

Aiemmin tällä viikolla vaalea pommi -olivia Olivia kunnioitti Watermelon Sugar -laulajaa Instagramissa.



Harry Stylesin ja Olivia Wilden uskotaan suunnittelevan matkaa Iso -Britanniaan yhdessä

Harry Stylesin ja Olivia Wilden uskotaan suunnittelevan matkaa Iso -Britanniaan yhdessä (Kuva: Instagram)

Elokuvantekijä jakoi ihailunsa Harrya kohtaan, joka otti takaapäin pääosan näyttelijä Florence Pughin 'loistamaan'.



Olivia kuvasi vilpittömän kuvan Harryn istumisesta vintage-autoon, kun se oli kuvauspaikalla.

Teollisuus on kasvattanut heidät uskomaan, että se vähentää heidän valtaansa (toisin sanoen taloudellista arvoa) hyväksyä nämä roolit, mikä on yksi syy siihen, miksi naisen tarinoihin keskittyville elokuville on vaikea saada rahoitusta.

Elokuvantekijä jakoi äskettäin ihailunsa Harrya kohtaan räjähtävässä Instagram -viestissä

Elokuvantekijä jakoi äskettäin ihailunsa Harrya kohtaan räjähtävässä Instagram -viestissä (Kuva: oliviawilde/Instagram)

Harryn ja Olivian suhde 'näyttää erittäin vakavalta', koska pari viettää kaiken aikansa yhdessä sen jälkeen, kun he ovat tulleet lähemmäksi Don's Worry -elokuvasarjaa

Harryn ja Olivian suhde 'näyttää erittäin vakavalta', koska pari viettää kaiken aikansa yhdessä sen jälkeen, kun he ovat tulleet lähemmäksi Don's Worry -elokuvasarjaa (Kuva: Getty Images Bauer Medialle)

Ei vitsi, on harrrrrd löytää näyttelijöitä, jotka ymmärtävät, miksi saattaa olla sen arvoista sallia naisen pitää valokeila.

Hän jatkoi: Anna: @harrystyles, meidän 'Jack'. Hän ei vain nauttinut tilaisuudesta antaa loistavan @florencepughin pitää keskipisteenä 'Aliceksemme', vaan hän antoi jokaiselle kohtaukselle vivahteellisen inhimillisyyden.

Hänen ei tarvinnut liittyä sirkukseemme, mutta hän hyppäsi alukselle nöyryydellä ja armosta ja räjäytti meidät joka päivä lahjakkuudellaan, lämmöllä ja kyvyllä ajaa taaksepäin. #dontworrydarling.

Olivia ja Harry lähettivät romanttisia huhuja lentäessään, kun heidät nähtiin käsi kädessä häissä

Olivia ja Harry lähettivät romanttisia huhuja lentäessään, kun heidät nähtiin käsi kädessä häissä (Kuva: Spotify)

Olivia ja Harry lähettivät romanttisia huhuja lentäessään, kun heidät nähtiin kädestä pitäen hänen managerinsa Jeffrey Azoffin häissä Kalifornian Glenne Christiaansenin kanssa viime kuussa.

Se tapahtui vain kuukausia sen jälkeen, kun Olivia päätti avioliitonsa näyttelijä Jasonin kanssa seitsemän vuoden kuluttua.

The NEWSAM on ottanut yhteyttä Harryn ja Olivian edustajiin kommentoidakseen.

Katso Myös: