Hatton Gardenin ryöstön johtaja löysi sairaita kuvia Toryn lasten hyväksikäyttäjästä talletuslaatikosta aikaisemmassa työssään

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Brian Reader

Ryöstöpäällikkö: Brian 'The Guv'nor' Reader(Kuva: Metropolitan Police/PA)



Hatton Gardensin ryöstöpomo Brian Reader oli kauhuissaan, kun hänen jenginsä murtautui pankkiholviin ja löysi sairaita kuvia johtavasta poliitikosta, joka hyväksikäytti lapsia.



Mutta pahamaineinen huijari järkyttyi entisestään, kun varkaat jättivät kuvat poliisin löydettäväksi - vain Tory -kabinetin ministerin rikosten vaimentamiseksi.



Lukija, joka tunnetaan nimellä The Guv'nor, joutuu vankilaan viime vuoden 14 miljoonan punnan Hatton Garden -hyökkäyksen suunnittelusta, ja väitteet hänen aiemmasta korkean profiilin tunkeutumisestaan ​​voidaan nyt paljastaa ensimmäistä kertaa.

Lloyds Bank Baker Streetin ja Marylebone Roadin kulmassa Lontoossa, jossa tallelokeroita pitävän pankin holviin murtauduttiin yöllä 11. syyskuuta 1971

Lloyds Bank Baker Streetin ja Marylebone Roadin kulmassa Lontoossa, jossa tallelokeroita pitävän pankin holviin murtauduttiin yöllä 11. syyskuuta 1971 (Kuva: NEWSAMpix)

Kuvien kerrotaan löytyneen tallelokerosta vuonna 1971, kun jengi tunneloitui Lloydsin haaraan Baker Streetillä Lontoon keskustassa ja pakeni 3 miljoonan punnan matkalla.



76-vuotiaan rikollisen Readerin läheinen luottamusmies sanoi: Heille oli järkytys, kun he löysivät valokuvia kuuluisasta poliitikosta, joka hyväksikäytti lapsia.

Jengi oli inhottava ja jätti heidät makaamaan holvin lattialle poliisin löydettäväksi, mutta mitään ei tehty.



Dave (Daniel Mays) ja Terry (Jason Statham) Tunnelissa

Daniel Mays Jason Statham vuonna 2008 elokuvassa The Bank Job, joka perustui vuoden 1971 raidiin

Tuolloin hallituksen väitettiin pakottaneen lehdistön lopettamaan raportin murtautumisesta kansallisen turvallisuuden vuoksi, koska väitteiden mukaan karuista valokuvista edesmenneestä prinsessa Margaretista löydettiin holvissa olevasta tallelokerosta.

ille paljastetut viimeisimmät väitteet ovat kuitenkin huolestuttavampia ja lisää todisteita voimakkaiden pedofiilien peittämisestä Establishmentille.

Emme nimeä poliitikkoa, joka on sittemmin kuollut eikä koskaan ollut julkisesti sidoksissa väitteisiin lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mutta olemme välittäneet yksityiskohdat riippumattomalle lasten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevalle tutkimuslaitokselle, jonka on määrä tutkia väitteet työväenpuolista lordi Janneria vastaan, joka kuoli ennen lapsen seksuaalisen hyväksikäytön oikeudenkäyntiä, ja liberaali kansanedustaja Cyril Smith, jonka pedofilia paljastettiin hänen kuolemansa jälkeen .

Tutkimuksen puheenjohtaja, tuomari Goddard sanoi marraskuussa: Teemme objektiivisen selvitystutkimuksen väitteistä Westminsteriin liittyvien julkisesti tunnettujen ihmisten väärinkäytöksistä.

Prinsessa Margaret ja lumi Snowdon Antony Armstrong Jones Jamaikan saaren itsenäisyyden juhlatilaisuudessa vuonna 1962

Prinsessa Margaret ja lumi Snowdon Antony Armstrong Jones (Kuva: NEWSAMpix)

Tutkimus keskittyy korkean profiilin väitteisiin lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, johon osallistuvat nykyiset tai entiset parlamentin jäsenet, ylemmät virkamiehet, hallituksen neuvonantajat sekä tiedustelupalvelujen ja turvallisuusvirastojen jäsenet.

Se tarkastelee väitteitä salaamisesta ja salaliitosta ja tarkistaa lainvalvontatoimien riittävyyden näihin väitteisiin.

Jos Readerin löytämät kuvat olisi julkistettu tuolloin, se olisi aiheuttanut valtavan poliittisen skandaalin.

Vuonna 1971 hän aloitti rikollisen uran, joka ulottui viiden vuosikymmenen ajan ja joka johtaisi hänet yli 150 miljoonan punnan ratsioihin ja tekisi hänestä Britannian suurimman varkaan.

Hänen jenginsä oli viettänyt kuukausia Baker Streetin työn suunnittelussa.

He vuokrasivat nahkatavaroiden myymälän, kaksi ovea pankista ylöspäin, ja sitten tunneloitiin 40 metrin päässä kaupan kellarista holveihin.

Brian Reader ja hänen vaimonsa Lynne syövät illallista ystäviensä kanssa Pariisissa vuonna 1970

Brian Reader ja hänen vaimonsa Lynne syövät illallista ystäviensä kanssa Pariisissa vuonna 1970

Kun he olivat sisällä, he ryöstivät 268 tallelokeroa - lähes neljä kertaa Hatton Garden -joukon avaamat 73.

Lähde sanoi: Brian ei voinut hyvin, kun hän teki Baker Streetin, koska hän oli vain muutaman kuukauden poissa sairaalasta pudottuaan päähänsä toisessa työssä.

Mutta hänellä on suuri kestävyys, eikä hän menettänyt mahdollisuutta vetäytyä Britannian suurimmasta murtovarkaudesta.

Hyökkäys on edelleen Britannian historian suurin huolimatta väitteistä, että Hatton Garden oli suurempi.

Nykypäivän rahoilla varastettu 3 miljoonaa puntaa vastaa noin 41 miljoonaa puntaa.

Neljä miestä tuomittiin rikoksesta, mukaan lukien valokuvaaja Tony Gavin, ja heidät tuomittiin jopa 12 vuodeksi vankeuteen, mutta Reader pakeni syytteeseenpanosta.

Brian Reader, joka oli tunnustanut syyllisyytensä salaliitoon murhan tekemiseksi Hatton Gardenin turvatalletusiskun vuoksi

Brian Reader, joka oli tunnustanut syyllisyytensä salaliitoon murhan tekemiseksi Hatton Gardenin turvatalletusiskun vuoksi (Kuva: Getty)

Toinen lähde, jengin jäsen, kertoi aiemmin NEWSAMille vuonna 2008, että holveista löytyi lapsipornografiaa, mutta hän ei antanut lisätietoja.

Hän sanoi: Olimme inhottuneita ja jätimme sen avoimiin laatikoihinsa, jotta poliisi voisi jäljittää omistajat.

Emme halunneet ottaa mitään, mikä voisi aiheuttaa meille lisäongelmia. Halusimme vain käteistä ja jalokiviä.

Hyökkäyksen aikaan prinsessa Margaretin avioliitto Snowdonin jaarlin Antony Armstrong-Jonesin kanssa oli viimeisessä vaiheessa.

60- ja 70 -luvuilla kuningattaren sisaren tiedettiin juhlivan kovasti Karibian Mustiquen saarella, jossa hänet kuvattiin rakastajansa Roddy Llewellynin, 17 vuotta nuoremman maisemapuutarhan kanssa.

itv:n 100 parhaan koiran äänestys
& basilika & apos; toisessa kerroksessa Hatton Gardenissa ryöstön ensimmäisenä päivänä

& basilika & apos; toisessa kerroksessa Hatton Gardenissa ryöstön ensimmäisenä päivänä (Kuva: PA)

Hänen kerrotaan ottaneen kuvia miespuolisista ystävistä, jotka huijaavat alasti, mutta ei tiedetä, onko häneltä koskaan otettu.

Entinen hyökkääjä sanoisi vain: En voi puhua siitä.

Kuvaillessaan murtautumiseen valmistautumista huijari lisäsi: Ennen kuin aloitimme, minä ja rikoskumppani pukeuduimme keittohattuihin ja pinstripteihin ja menimme pankkiin.

Pystyimme mittaamaan etäisyyden seinästä holviin sateenvarjon avulla, jotta voimme laskea, kuinka pitkälle meidän oli tunneloitava, emmekä päätyneet ponnahtamaan väärään paikkaan.

Michael X (aka Michael de Freitas tai Michael Abdul Malik, 1933-1975)

Tappaja Michael X (Kuva: Getty)

He tunneloivat pankin vieressä sijaitsevan Chicken Inn -ravintolan alle ja käyttivät räjähteitä räjäyttämään 3 jalan teräsbetonia.

Betonia ei kytketty hälytysjärjestelmään, koska sen uskottiin olevan läpäisemätön. Kahdeksan tonnia raunioita kaivettiin ja jätettiin taakse.

Raider sanoi: Kun me vihdoin nousimme ylös, en pystynyt makaamaan reiän läpi ja pystyin vain pistämään pääni sisään. Mutta muut astuivat sisään ja tarttuivat laatikoihin.

Lukija oli liian sairas auttamaan porauksessa, mutta oli niiden joukossa, jotka tulivat holviin pakottamaan laatikot auki.

Ensimmäinen lähde sanoi: Hän oli erittäin hyvä avaamaan ne ja pian holvi oli täynnä tyhjiä laatikoita.

Yksi laatikoista kuului huumekauppiaalle ja Black Power -johtajalle Michael X: lle, joka tuomittiin murhasta ja hirtettiin Trinidadissa vuonna 1975.

Sisääntulon tarinasta tehtiin vuoden 2008 elokuva The Bank Job, pääosissa Jason Statham ja Daniel Mays.

Katso Myös: