Särkynyt Sophie Ellis-Bextor kunnioittaa rakastettua isäpuolta

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Särkynyt Sophie Ellis-Bextor kunnioittaa rakastettua isäpuolta



Sophie Ellis-Bextor on osoittanut sydäntäsärkevän kunnianosoitteen isäpuolensa kuoleman jälkeen.



Laulaja, 41, tuli Instagramiin kertomaan faneilleen, että hänen isä John oli kuollut viime viikolla sanoen, että vaikka se ei ollut odottamatonta, se oli 'julmaa'.



TV -tuottaja John, joka oli naimisissa Sophien äidin, entisen Blue Peterin juontaja Janet Ellisin, 64, kanssa, on menettänyt taistelunsa neljännen vaiheen keuhkosyöpää vastaan.

Hän oli ollut suuri osa Sophien elämää pienestä tytöstä lähtien.

Hän jakoi Johanneksen kuvan ja kirjoitti: 'Tämä on isäpuoleni, John. Hän on ollut iso osa elämääni pienestä asti. En voi uskoa sen olevan totta, mutta hän kuoli viime viikolla.



Sophien isäpuoli John on hävinnyt taistelun syöpää vastaan (Kuva: Instagram)

'Se ei ollut odottamatonta, mutta se oli julmaa. Silti rakkaus, jonka hän ja äitini loivat, on kaikkialla perheessämme ja se pysyy ikuisesti. Heidän avioliitonsa oli todella inspiroiva - itse asiassa kirjoitin heistä Young Blood. '



Viiden lapsen äiti lisäsi: 'Olen niin onnekas, että minut on kasvatettu ja hän on myös kasvattanut minut. Hän oli rehellisesti rakkain ihminen. Kiltti, hyvä, hauska, älykäs, hienovarainen, vankka ja selkeä ..

- On aina surullista, ettei hän ole täällä, mutta olen kiitollinen kaikesta, mitä hän on tehnyt puolestamme, ja niin paljon onnellisia muistoja. Rakkaus on kaikkein mahtavin asia ja se elää kaiken. Xxx '

Sophie kunnioitti (Kuva: S Meddle/ITV/REX)

Blue Peterin entinen juontaja Janet Ellis tyttärensä Sophie Ellis Bextorin kanssa

John oli naimisissa Sophien äidin, entisen Blue Peterin juontaja Janet Ellisin kanssa (Kuva: Getty)

Janet ja John, jotka olivat TV-tuotantoyhtiö Sunset+Vine -yhtiön entinen toimitusjohtaja, solmivat solmun vuonna 1988 sen jälkeen, kun hänen yhden vuoden avioliitonsa oli katkennut Sophien isän Robin Bextorin kanssa, 66.

He olivat menneet naimisiin vuonna 1977, kaksi vuotta ennen kuin he toivottivat Sophien tervetulleeksi.

Pariskunnan kaksi muuta lasta, Jackson, 33 ja Martha, 29, selviytyvät myös Johnista.

Huhtikuussa Sophie kertoi menevänsä eristyksiin miehensä, The Feeling Richard Jonesin ja heidän lastensa Sonny, 16, Kit, 11, Ray, 7, Jesse, 4, ja Mickey, 18 kuukautta, kanssa.

crufts 2019 tv-ohjelma
Sophie Ellis-Bextor

Nuori Sophie äitinsä Janetin kanssa (Kuva: Clive Limpkin /Daily Mail /REX)

He tekivät päätöksen eristäytymisestä ennen Yhdistyneen kuningaskunnan koronaviruksen sulkemista, koska he eivät halunneet ottaa riskiä sairastua Johniin syöpätaistelunsa aikana.

Janet puhui miehensä Lorraine -hoidosta sanoen, että se oli keskeytetty pandemian aikana.

Hän sanoi: ”Mieheni elää syövän kanssa, joten hänen hoito on keskeytetty tällä hetkellä. Hänellä on upea lääkäri, joka antaa hänelle hoidon, kun hän voi.

Katso Myös: