Hearthstonen kehittäjä puhuu käännöspäänsärkyistä, kun laajennus lanseerataan Isossa-Britanniassa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

a World of Warcraft korttipelin spin-off, Hearthstone on varmasti tehnyt itselleen mainetta.



Ja yli 70 miljoonalla pelaajalla maailmanlaajuisesti, kehittäjät at Blizzard Entertainment täytyy tehdä jotain oikein.



Silti, ei ole yllättävää, paljon on otettava huomioon, kun luot uutta peliä maailmanlaajuiselle yleisölle, ja paljon enemmän päänsärkyä, kun yrität tehdä siitä totta.



Hearthstonen tapauksessa kielet olivat yksi odottamattomista ja ainutlaatuisista haasteista, jotka sekoitettiin kehitykseen.

Se ei ole niin yksinkertaista kuin vain kääntämällä kytkintä ja yhtäkkiä olemme puolaksi, sanoo taiteellinen johtaja Ben Thompson istuessaan kanssamme keskustelemaan pelien uusimmista lisäyksistä Kobolds and Catacombs.

Taiteellinen johtaja Ben Thompson (Kuva: Hearthstone)



tommy robinsonin julkaisupäivä

Thompson paljastaa, että hänen tiiminsä on oppinut paljon lokalisoinnista Hearthstonen lanseerauksesta Thaimaassa viime vuonna – liike, joka sai heidät miettimään uudelleen korttinsa suunnittelua.

Joihinkin kuten Thaimaahan ja thai-kieleen siirtymisessä on monia luontaisia ​​ongelmia.



Tiedän, että tekninen taiteilijamme Kyle Harrison kirosi paljon yrittäessään saada laskeutuvat ja nousevat kielellä, joka on erittäin korkea, toimimaan siellä, missä yleensä yritämme pitää asiat kahdella tai kolmella rivillä kortissa, nyt yhtäkkiä siitä tulee ahdas jopa sitten.

Pienistä asioista matkan varrella opimme paljon tehdessämme jopa yksittäisiä kortteja 135 korttien sarjaan asti.

Kieli ei ole ollut ainoa odottamaton ja vaikea oppitunti, jonka luova tiimi on joutunut käsittelemään aiemmin.

Hearthstonen uusin lisäosa Koboldit ja katakombit (Kuva: Hearthstone)

Kobolds and Catacombs, joka julkaistiin Isossa-Britanniassa ja Euroopassa 7. joulukuuta, näkevät pelaajat poimivan joitain pelin historian vahvimmista ja monimutkaisimmista korteista.

Ei vain sitä, vaan se antaa jokaiselle luokalle aseen ensimmäistä kertaa.

Mutta koska hardcore-pelaajat ovat huutaneet monimutkaisempia ja vivahteita, Thompson sanoo saavansa edelleen muistutuksia miettiä uusia pelaajia, jotka eivät välttämättä halua tätä syvyyttä.

alf inge haaland ovat

Pilasin sen vaimolleni varhain yrittämällä tehdä ylihartiakokemuksen, luullen auttavani häntä, ja meni vielä kahdeksan kuukautta ennen kuin hän avasi pelin uudelleen.

Opin myös siitä ja otin sen takaisin joukkueeseen ja olen kuin 'miten minä sekoitin tämän?' Kuinka voimme esittää tämän paremmin?

Julkistamme uuden Hearthstone-laajennuksen Kobolds and Catacombs (Kuva: Gareth Dutton Photography)

Kokemuksesta oppien hän sanoo, että suunnitelmia on tehdä Hearthstonesta helpommin saavutettavissa ja auttaa uusia pelaajia oppimaan nopeasti köydet.

Varmasti Standardin ja Wildin kaltaiset asiat olivat iso osa sitä pelissä. Yksi tapa on ollut ajatus siitä, että uutena pelaajana en koe olevani pakotettu keräämään yli tuhannen lisäkortin sisältävää luetteloa. ovat käsitelleet asiaa.

Taiteellisesti uskon, että lähestyminen oudolta kevyestä näkökulmasta tekee siitä soveltuvamman laajemmalle yleisölle, Thompson selittää.

Luova johtaja selvitti tarkemmin, miksi huumori oli niin tärkeä online-keräilykortille.

Hän sanoo: Luulen, että saat ihmiset, kuten esimerkiksi vaimoni tai muut, jotka eivät ole tyypillisesti fantasia-scifi-ihmisiä, jotka voivat houkutella tähän, koska se tehdään kielellisemmin ja kevyemmin. Pelkästään fantasiapeliin pääsylle on vähemmän esteitä, ja mielestäni siitä on ollut paljon apua.

Hearthstone

Hearthstone-peli

Hearthstonen jo täyteen ladatun pelin lisäksi uusin laajennus tarjoaa uusille pelaajille räätälöidyn, täysin erillisen, ilmaiseksi pelattavan yksinpelikokemuksen nimeltä Dungeon Run.

Uskon, että Kobolds and Catacombs on loistava esimerkki siinä mielessä, että tämän uuden soolosoittimen ottaminen käyttöön luolasuojauksen muodossa on erittäin saavutettavissa oleva yksinpelisisältö, koska voit vain toistaa tätä pelimuotoa loputtomiin. monta kertaa ja on äärettömän paljon kokemuksia, ja se on hauskaa.

Bruce jenner olen julkkis Yhdysvalloissa 2003

Koboldit ja katakombit on nyt saatavilla

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: