Heath Ledgerin traaginen ruumiinavaus ja 'kertaluonteinen asia', joka aiheutti hänen kuolemansa 13 vuotta sitten

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Tällä kertaa 13 vuotta sitten viihdemaailma oli järkyttynyt Hollywood -näyttelijän Heath Ledgerin traagisesta kuolemasta.



Lahjakas tähti oli vain 28-vuotias, kun hieroja löysi hänet kuolleena sängystä jättäen rakkaan tyttärensä Matildan, joka on nyt 15, entisen tyttöystävänsä Michelle Williamsin kanssa.



sarah-jane mee poikaystävä

Australialainen näyttelijä oli viettänyt kuukausia uppoutumalla Christopher Nolanin pimeän yön Jokerin rooliin ja muuttanut äskettäin Manhattanin vuokra -asuntoon eron jälkeen Michellestä.



Unettomuuden vaivaama, epätoivoinen nukkumaan ja kävelevästä keuhkokuumeesta kärsivä, hänen ystävänsä ja toisinaan kotiäitinsä Gerry Grennell kertoivat, kuinka kidutettu Heath sopisi sopivasti vauhtiin.

Heath Ledger oli vain 28 -vuotias, kun hänet löydettiin kuolleena sängystä traagisissa olosuhteissa

Heath Ledger oli vain 28 -vuotias, kun hänet löydettiin kuolleena sängystä traagisissa olosuhteissa (Kuva: PA)

Hän kertoi People -lehdelle: 'Kuulisin hänen vaeltavan asunnon ympäri ja nousen ylös ja sanoin:' Tule, mies, mene takaisin sänkyyn, sinun on työskenneltävä huomenna. 'Hän sanoi:' En voi nukkua , mies. ''



Ja kun Heathin taloudenhoitaja saapui 22. tammikuuta 2008, klo 12.30, hän löysi miehen makaavan sängyssä kuvapuoli alaspäin lakanat vedettynä hartioiden ympärille.

Hän kertoi The Associated Pressille, että hän tuli vaihtamaan hehkulampun ennen kuin liukui takaisin kuuron kuunneltua.



Klo 15.00 hänen hierontaterapeutti Diana Wolozin saapui paikalle, mutta huomasi, ettei hän voinut saada vastausta makuuhuoneen ovesta tai matkapuhelimesta.

Heath Ledger Jokerina Dark Knightissa

Heath Ledger oli uppoutunut rooliinsa Jokerina Dark Knightissa (Kuva: REUTERS)

Hän päätti kattaa pöydän hänen makuuhuoneeseensa, mutta yrittäessään herättää hänet kauhuissaan huomasi, että hänen ruumiinsa oli kylmä ja ei reagoinut.

Diana ymmärsi olevansa kuollut, ja hän soitti hätänumeroon, jossa kuljettaja opasti häntä elvytyksen läpi, kunnes ensihoitajat saapuivat minuutteja myöhemmin.

CNN: n mukaan lääketieteen teknikot antoivat elvytystä ja käyttivät sydämen defibrillaattoria ennen kuin Brokeback Mountain -tähti todettiin kuolleeksi klo 15.36.

Huhut lentävät heti hänen salaperäisen ja äkillisen kuolemansa aiheuttajaksi, ja monet spekuloivat, että Jokerin pimeys ja hänen eronsa Michellestä olivat syöneet hänet masennustilaan.

chelsea rivals -ilmoitustaulu
Heathin tuhoutunut perhe oli puhunut hänelle vasta edellisenä iltana

Heathin tuhoutunut perhe oli puhunut hänelle vasta edellisenä iltana (Kuva: AFP/Getty Images)

rouva hinch ruusujen ihmemaa

Kuitenkin ruumiinavauksessa New Yorkin tutkija totesi, että hän oli kuollut 'akuuttiin myrkytykseen'. reseptilääkkeiden cocktailin nauttimisen jälkeen. Hänen kuolemansa todettiin onnettomuudeksi.

Hänen järjestelmästään löytyi muun muassa ahdistusta lievittäviä lääkkeitä, kipulääkettä oksikodonia, yskää estävää hydrokodonia ja uniapua.

- Heath Ledger kuoli akuutin myrkytyksen seurauksena oksikodonin, hydrokodonin, diatsepaamin, tematsepaamin, alpratsolaamin ja doksyyliamiinin yhteisvaikutuksista, sanoi lääkärin tiedottaja Ellen Borakove.

Ja vuonna 2017 rikosteknologi tohtori Jason Payne-James sanoi, että oksikodonin ja hydrokodonin lisääminen osoittautui kohtalokkaaksi.

Hänen kuolemansa lähestyessä ystävät olivat olleet huolissaan Heathin kasvavasta riippuvuudesta reseptilääkkeistä.

Heath Ledger poseeraa punaisella matolla entisen tyttöystävänsä Michelle Williamsin kanssa

Heath oli eronnut Michelle Williamsistä juuri ennen kuolemaansa (Kuva: FilmMagic)

Ja juuri edellisenä iltana hänen sisarensa Kate pyysi tähtiä lopettamaan osan lääkkeistään.

'Et voi sekoittaa huumeita, joista et tiedä mitään', heidän isänsä Kim muisteli.

'Minä pärjään', Heath vastasi.

Ja hänen sydäntäsärkevä epäonnistumisensa oli noudattaa hänen varoitustaan, että hänen perheensä uskoo lopulta maksavan Heathille henkensä.

opiskelijarahoituksen takaraja 2020 koronavirus

'Se vain nukautti hänen koko järjestelmänsä', Kim kertoi news.com.au -lehdelle kuolinsyyntutkimuksen tuloksista ja kertoi surunsa Heathin haluttomuudesta kuunnella sisartaan.

Hän jatkoi: 'Se oli kertaluonteinen asia. Tämä tappoi meidät, koska hänen sisarensa varoitti häntä edellisenä iltana: 'Älä sekoita keuhkokuumeeseen ottamiasi aineita Ambienisi kanssa. & Apos;

- Hän oli nuori mies, joka matkusti koko ajan töihin. Jopa kaksivuotiaana hän tuskin nukkui. Hän yritti tehdä töitä ja matkustaa ja tehdä kaiken lyhyessä ajassa. ''

Hän jatkoi: 'Heath sekoitti pari lääkettä unilääkkeiden kanssa ja hän on poissa ikuisesti.'

Luuletko, että reseptilääkkeitä on liian helposti saatavana Yhdysvalloissa? Jaa ajatuksesi alla olevaan kommenttiosioon ...

Katso Myös: