Heinz muuttaa tomaattiketsupinsa nimen - ja kaikki johtuu Ed Sheeranista

H. J. Heinz Company

Horoskooppi Huomenna

Enemmän syytä varastoida ketsuppia



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Ed Sheeran on pitkään ollut Heinzin laulufani - ja jopa brändin logo on tatuoitu käsivarteen.



Joten nyt kuuluisa maustebrändi on yhdistänyt kuuluisan laulajan ja elinikäisen Heinz Tomato Ketchup -fanin kanssa erikoispainospullon.

Heinz on kunnioittanut Ediä, ja on toistaiseksi vaihtanut nimensä Edchupiksi, ja uuden Heinz Tomato ’Edchup’ -pullon jokaisessa pullossa on Edin innoittama tomaattikuvake.

Myynnissä myymälöissä ympäri maata myöhemmin tässä kuussa Tesco, Sainsbury, Morrisons ja Asda , uusi muotoilu johtuu brändin 150 -vuotisjuhlasta.



Se iskee pian supermarketteihin

Heinz Tomato Edchup on luotu juhlimaan Heinzin & apos; virstanpylväs, joka päätti muodostaa parin Ed Sheeranin kanssa useiden sosiaalisen median viestien jälkeen laulajalta, joka ylisti rakkauttaan rakastetulle brittiläiselle kastikkeelle.



Heinzin ja Ed Sheeranin superfaneille voit myös viedä asiat askeleen pidemmälle ottamalla kätesi yhteen ensimmäisistä 150 pullosta, jotka tulevat myyntiin maailmanlaajuisesti.

Ed on itse superfani

Edin kolme suosikkiruokaa kotikaupungissaan Framlinghamissa, Suffolkissa, Englannissa, saavat ensimmäisen erän uusia painopulloja, ja 150 pullon odotetaan lentävän Rumbles Fish Barin, Zorbasin ja Pizza and Grillin hyllyiltä tänään laskeutumisen jälkeen (5. Kesäkuuta).

Lue lisää

Lisää supermarketeista
Tesco tuo kauppoihin vegaanivyöhykkeitä Cadbury luo suklaaoranssi Twirl M&S jouluvalikoima Suolattu karamelli Baileys on täällä

Katso Myös: