Helen McCrory nauraa Damian Lewisin rinnalla ystävän häissä viimeisessä julkisessa havainnossa

Helen Mccrory

Horoskooppi Huomenna

Helen McCrory on kuvattu huolettomana ja kauniina valokuvissa aviomiehensä Damian Lewisin kanssa häissä viime syyskuussa.



Näyttelijä & apos; traaginen kuolema ilmoitettiin eilen, kun hän taisteli salaa syöpää vastaan ​​ja kuoli kotona 52 -vuotiaana perheensä ympäröimänä.



Valokuvat osoittavat, että hänen rakastettu aviomiehensä on auttanut Helenaa alas portaita pitkin, juttelemaan ystävien kanssa ja laulamaan mukana irlantilaisia ​​kappaleita, kun Damian, 50, soitti kitaraa.



Lontoon Chelsean rekisteritoimistossa isännöidyssä tapahtumassa Helen näytti tyylikkäältä kuin koskaan ruskeassa pilkullinen paidassa, jossa oli harmaat pukuhousut ja musta tekoturkki.

Helen McCrory näytti säteilevältä ystävänsä häät aviomiehensä Damien Lewisin kanssa syyskuussa 2020

Helen McCrory näytti säteilevältä ystävänsä häät aviomiehensä Damian Lewisin kanssa syyskuussa 2020 (Kuva: BACKGRID)

Samaan aikaan Homeland -tähti Damian näytti tummalta tummansinisessä puvussa, hiuksensa leikattuina takaisin, kun hän katsoi ihaillen vaimoaan.



Helen piti kätensä hihnassa, melkein vuosi sen jälkeen, kun hän käytti myös yhtä käsivartta yön aikana ja piti Damianin laululappua hänen puolestaan, jotta hän ei saisi sanojaan.

Hän oli kuuluisa näyttelemään Polly Greyä elokuvissa Peaky Blinders ja Narcissa Malfoy Harry Potter -elokuvissa, mutta näytteli myös monissa muissa elokuva-, televisio- ja näyttämörooleissa hänen uransa aikana.



Helen ja Damien näyttivät onnellisilta ja rakastuneilta, kun hän serenadasi vieraita

Helen ja Damian näyttivät onnellisilta ja rakastuneilta, kun hän serenadasi vieraita (Kuva: BACKGRID)

Damian kirjoitti perjantaina sydäntäsärkevässä sosiaalisen median lausunnossa: 'Minua loukkaa sydämeni ilmoittaakseni, että sankarillisen taistelun jälkeen syöpää vastaan ​​kaunis ja mahtava nainen, joka on Helen McCrory, on kuollut rauhallisesti kotona ystävien rakkauden aallon ympäröimänä. ja perhe.'

Hän lisäsi: 'Hän kuoli eläessään. Pelottomasti. Jumala, me rakastamme häntä ja tiedämme, kuinka onnekkaita olemme saaneet hänet elämäämme. Hän loisti niin kirkkaasti. Mene nyt, Pikku, ilmaan ja kiitos. '

Helen oli ollut naimisissa näyttelijä Damianin kanssa vuodesta 2007, ja hänellä oli kaksi lasta-tytär Manon, 14, ja 13-vuotias poika Gulliver.

Helen McCrory näytteli Polly Greyä elokuvassa Peaky Blinders

Helen McCrory näytteli Polly Greyä elokuvassa Peaky Blinders (Kuva: © Caryn Mandabach Productions Ltd. 2019)

Hänen syöpädiagnoosinsa oli pidetty hiljaa yleisöltä, ja hän nauroi Kate Garrawayn Huomenta Britanniassa -huomautuksesta terveydestään.

Helen ja Damian olivat olleet kiireisiä työskennellessään sulkuhetkellä prinssi Trustin kanssa, jonka molemmat lähettiläät olivat.

'Oletko kunnossa, Helen?' juontaja Kate kysyi tähdeltä keskustelun puolivälissä. 'Kuulostat vähän karkealta. Onko sinulla kurkkukipu? ''

Helen vastasi hymyillen: 'Minulla on lapsia!'

Helen nauroi kysymyksestään hänen terveydestään GMB: ssä Damienin kanssa

Helen nauroi kysymyksiään terveydestään GMB: ssä Damianin kanssa (Kuva: Hyvää huomenta Britannia/Twitter)

Helen nousi kuuluisuuteen elokuvateattereilla, kuten Interview with a Vampire, 1994, ja kriitikoiden ylistämästä esityksestä Cherie Blairina vuonna 2006 The Queen.

Sen lisäksi, että Helen esiintyi useissa suurissa elokuvissa, hän oli myös tavallinen tv -ruudulla, ja hän näytteli äskettäin ITV -draamassa Quiz, joka perustuu Who Wants To Be A Millionaire yskimisskandaaliin.

Hän oli myös ehdolla kahdelle Olivier -palkinnolle Rosalindin roolista elokuvassa As You Like It vuonna 2006 ja The Last of the Haussmans vuonna 2013.

Hänen kollegansa ja ystävänsä ovat tulvanneet kunnianosoituksia, ja hänen Peaky Blindersin tähti Cillian Murphy kuvailee häntä: 'kaunis, huolehtiva, hauska, myötätuntoinen ihminen'.

Katso Myös: