Hells Angels vangittiin raa'asti pahoinpidellystä kilpakumppanista kotimaiden turvasodassa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Tamos Tomacsek on lukittu omalta osaltaan hyökkäykseen(Kuva: Poliisin moniste)



Raa'an moottoripyöräjoukon jäsenet on suljettu kilpailijoidensa ilkeän pahoinpitelyn takia unisen kotikunnan kylässä.



Viime vuoden 7. marraskuuta Vikings Motorcycle Club ja heidän tukiryhmänsä Wargs Brotherhood olivat asettuneet kokoukseen Blindley Heathin Forman -instituuttiin.



Yhtäkkiä 13 naamioitu mies ryntäsi huoneeseen käsissään baseball -mailat, veitset ja muut aseet, Asiasta uutisoi Surrey Live.

Rikolliset, jotka kuuluivat Hells Angelsin ja sen sidosryhmän Red Devilsin Slough -lukuun, pakenivat paikalta.

Heidän jäljessään kuusi miestä puukotettiin ja yksi pahoinpideltiin verisen verilöylyn kohtauksessa.



Ladislav Szalay auttoi tappamaan viikingit ja Wargs (Kuva: Poliisin moniste)

Piotr Zamijewski teki ratsian Blindley Heathin Forman -instituutissa (Kuva: Poliisin moniste)



24 tunnin kuluessa Thames Valleyn poliisi oli pidättänyt Przemyslaw Korkuksen, ensimmäisen seitsemästä Helvetin enkelistä, jotka päätyivät joukkojen kynsiin.

Kesäkuussa alkavan seitsemän viikon oikeudenkäynnin jälkeen heidät kaikki tuomittiin eri rikoksista osallisuudestaan ​​hyökkäykseen.

Tuomioistunnoissa syyttäjä Richard Hearnden puhui siitä, kuinka Helvetin enkelit olivat halunneet 'käsitellä' viikingit, jotta he voisivat perustaa uuden luvun Surreyhin.

Aluksi jengi oli yrittänyt houkutella kollegoitaan lähettämällä Jimi Kiddin, 38, ja toverin tapaamaan kaksi Warg -jäsentä Chobham Servicesissä.

Kidd oli ehkä näyttänyt täydelliseltä mieheltä tähän tehtävään, sillä hän oli ratsastanut viikinkien kanssa kuusi vuotta ennen kuin hän hylkäsi.

Przemyslaw Piwonia tuomittiin kymmenestä syytteestä (Kuva: Poliisin moniste)

David Jacobs todettiin syylliseksi kuuteen GBH -syytteeseen (Kuva: Poliisin moniste)

Kun kävi selväksi, että soturit eivät saisi viikingit lähtemään, ryhdyttiin hätäiseen suunnitelmaan 7. marraskuuta pidettävän kokouksen kaatamiseksi.

'Mikä olisikaan parempi tapa tulevaisuudelle osoittaa horjumatonta uskollisuutta klubilleen kuin tehtävänä pelotella kilpailevaa klubia äärimmäisellä väkivallalla?' Hearnden sanoi hyökkäyksen kaksintaistelutarkoituksesta.

Illan pahoinpitelyn yönä Hells Angels tapasivat Sloughissa ennen ajoaan South Godstonen asemalle.

Tämän matkan aikana ANPR -kamerat kaapasivat tärkeitä todisteita, ja myös matkapuhelimen seuranta auttoi myöhemmin vahvistamaan jengin jäsenen olinpaikan.

Kidd ajoi eteenpäin Nissan Qashqaillaan ja kahdesti Forman -instituutin ohi, ennen kuin hän ilmoitti muille muuttavansa sisään.

Hieman klo 19 jälkeen neljä autokuljetinta lähti asemalta ja pysäköi St Johnin niitylle, instituutin pohjoispuolelle. CCTV kaapasi 13 miehen joukon kävelemään kohti sosiaalista klubia.

onko charlotte crosby raskaana

Nuorin uhri, 21-vuotias Reece Hobbs, hyökkäsi pysäköintialueelta, jossa hän oli hakenut takkia toiselle jäsenelle.

Vikings Motorcycle Club ja heidän tukiryhmänsä Wargs Brotherhood tapasivat The Forman Clubissa (Kuva: Surrey NEWSAM)

Häntä puukotettiin, kun hän yritti palata The Shudiin, ja putosi oven läpi ennen kuin romahti huoneen nurkkaan, ja hänen suolensa putosivat mahahaavasta.

Muut ulkorakennuksen asukkaat puukotettiin yhden lukuun ottamatta.

Vastuussa olevat pakenivat ja ajoivat takaisin Sloughiin lukuun ottamatta Kiddiä, joka suuntasi pohjoiseen hänen vanhempiensa asuinpaikaksi.

Lukuun ottamatta pitkiä sähköjohtoja, joissa oli yksi uhrin verestä, hyökkäyksestä ei löytynyt aseita,

Jimi Kiddiä pidettiin kehänjohtajana koordinoidussa lyönnissä (Kuva: Poliisin moniste)

Pyöräilijöiden pysäköimästä paikasta löytyi musta käsine, jossa oli 40 -vuotiaan Korkuksen DNA.

25 kivikaljua jättiläistä pidätettiin ensin ja hänellä oli edelleen yllään veriset tahrat.

Viikkoa myöhemmin Kidd, Bartosz Plesniak (34), Piotr Zamijewski (44) ja Tamas Tomacsek (38) pidätettiin ja heitä syytettiin 32 -vuotiaasta Ladislav Szalaysta tammikuussa.

David Jacobs, 28, pidätettiin ja häntä syytettiin maaliskuussa.

Lyöminen tapahtui Blindley Heathin Forman -instituutissa (Kuva: Google Streetview)

stephanie pratt ennen ja jälkeen

Bartosz Plesniak tuomittiin syytteistä, joihin kuului teroitetun esineen hallussapito (Kuva: Poliisin moniste)

Kaikki heidät, Kiddiä lukuun ottamatta, tuomittiin 10 rikoksesta, nimittäin väkivaltaisesta häiriöstä, kuudesta rikoksesta tahallisesta GBH: sta, ABH: sta, terän hallussapidosta ja loukkaavan aseen hallussapidosta.

Kidd todettiin syylliseksi kaikkiin paitsi kahteen viimeiseen syytteeseen.

Tuomari John kuvaili yön hyökkäystä 'kauhistuttavaksi suunnitelluksi väkivaltaisuudeksi' ja totesi, että jokainen syytetty oli edelleen 'protestoinut' syyttömyydestä tuomiosta huolimatta.

Hearnden istui moottoripyöräjoukon jäsenten joukkoon Kingstonin kruununtuomioistuimen tuomiossa ja luettelee joukon tuomittavia raskauttavia tekijöitä.

Asianajaja kiinnitti huomiota heidän yrityksiin salata todisteita, rikoksen osittain julkiseen kohtaukseen ja vaikutuksiin uhreihin - joista yhdellä on PTSD.

Jengi halusi kilpailijoidensa muuttavan pois Surreysta (Kuva: Redferns Getty Imagesin kautta)

Lieventämistä kuultiin asianajajilta, jotka edustivat kutakin seitsemää miestä, joista useimmat sisälsivät viittauksia heidän luonteeseensa, henkilökohtaiseen elämäänsä ja rooliinsa tapahtumassa.

Kaikki miehet tuomittiin 14 vuodeksi vankeuteen GBH: sta tarkoituksella, ja muut lyhyemmät tuomiot muiden syytteiden suorittamisesta samanaikaisesti.

Tuomion jälkeen Surreyn poliisi sanoi: 'Olemme ylpeitä työstä, joka osti nämä miehet oikeuden eteen - ja kaksi upseeriamme sai tuomarilta kiitosta roolistaan.

'' Näytteitä oli yli 1500 ja tuhansia asiakirjoja, jotka oli luetteloitava ja luovutettava tuomioistuimessa. ''

Katso Myös: