Henkisesti kulutettu elinkeinonharjoittaja arvostaa päivittäistä meditaatiota auttaessaan häntä selvittämään miljoonan punnan velkaa

Raha

Horoskooppi Huomenna

'Henkillisesti kulutettu' kaupunkikauppias väittää, että neljän vuoden 'intensiivinen' päivittäinen meditaatio auttoi häntä poistamaan yli miljoona puntaa velasta ja voittamaan 'ramaavat' ahdistukset.

Kash Amini vietti 20-vuotiaana 'työskennellen itseään luuhun asti', kun hän vaihtoi ammattilaiskoripallon pelaamisen, kryptosijoittamisen ja lukuisten yritysten perustamisen välillä.

Kaikki tämä vaikutti vähitellen hänen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiinsa, sillä yhä kovempi työskentely sai hänet vain uupumammaksi, hän sanoo.

Tämä alkoi vaikuttaa hänen työelämäänsä, kun hän otti liian monia projekteja - mukaan lukien ammattimaisena kauppiaana, kryptosijoittajana ja ravintola-alan ammattilaisena - sekä niihin liittyviä lainoja rahoittaakseen niitä.



Saat haluamasi uutiset suoraan postilaatikkoosi. Tilaa NEWSAM-uutiskirje tästä



 Kash Amini 78. Venetsian kansainvälisillä elokuvajuhlilla vuonna 2021
Kash Amini 78. Venetsian kansainvälisillä elokuvajuhlilla vuonna 2021 ( Kuva: Getty Images)

Kash ei kyennyt käsittelemään kaikkia näitä sitoumuksia, vaan myöntää, että hän 'romahtautui' vuonna 2016 ja tiesi, että hänen oli muutettava elämäntapaansa 'rajusti ja välittömästi', vaikka hänellä oli yli miljoonan punnan velkoja.

Hän jätti korkeapalkkaisen työnsä Lontoon finanssisektorilla 'silloin ja siellä' ja päätti viettää seuraavat neljä vuotta pääasiassa meditoimalla, treenaamalla ja matkustamalla ympäri Britanniaa.

Hän sanoi: 'Olin eri ihminen ensimmäisen meditaatiokuukauden lopussa ja näkemykseni muuttui merkittävästi.

'Se muutti elämänsuuntaani, ennen sitä olin henkisesti täysin uupunut. Minulla on ollut kauheita kokemuksia mielenterveysongelmista, enkä voinut elää hetken edes itseni kanssa.

'Tästä syystä tulin lopulta siihen tulokseen, että hyvästä terveydestä ei voi neuvotella. Joten kokeilin tietoista meditaatiota ja panostin neljä vuotta itsensä kehittämiseen.



 Kash vietti 20-vuotiaana
Kash vietti 20-vuotiaana 'työstäen itseään luuhun asti' ( Kuva: Tekijänoikeus 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.)



'Se oli uskomattoman vaikeaa, ja syvään juurtuneiden asioiden käsitteleminen, jotka pidin lukittuna, oli paljon vaikeampaa kuin yrityksen perustaminen.

”Mutta se antoi minulle mahdollisuuden olla rauhassa itseni kanssa ja sain vetää elämäntyylini oikeille raiteille niin hitaasti, että aloin näkemään, mikä minulle oli tärkeää.

”Asioista, joita pidin kerran tärkeinä, on tullut vähemmän tärkeitä. Terve mielen, kehon ja elämäntapojen tila täyttää minut nyt selkeydellä ja rauhalla.

'Nyt kun tunnen olevani tankattu, olen kääntynyt takaisin jatkaakseni työtäni energisemmin ja innostuneemmin ja tuonut mukanani sen, mitä olen oppinut henkilökohtaisella matkallani.'


Palattuaan työelämään Kash sanoo selvittäneensä velkansa omaksumalla tietoisen kulutuksen.

Toisin kuin perinteinen budjetointi – jota hän vertaa jojo-laihduttamiseen – se edistää ajatusta kuluttaa asioihin, jotka rikastavat sinua, samalla kun leikataan armottomasti tarpeettomista asioista, minkä ansiosta hän pystyi maksamaan kaikki velkansa.

Hän on sittemmin perustanut Maslife-startup-pankin – jonka hän sanoo auttavan ihmisiä tekemään tietoisempia ja positiivisempia elämäntapoja, hyvinvointia ja taloudellisia valintoja.

Se rohkaisee ihmisiä osallistumaan joogaan ja meditaatioon, koska uskotaan, että tämä auttaa ihmisiä hallitsemaan paremmin talouttaan.



Katso Myös: