`` Hän on niin röyhkeä suutelija '': James Arthurin salaperäinen kauneus valuttaa pavut heidän romantiikkaansa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

TV -pari: Chanelle ja James ovat molemmat laatikossa(Kuva: Rex)



laittomat koirarodut uk

ROMEO X Factorin suosikki James Arthur suhtautuu vakavasti rakkauteen ... kertoo Take Me Out -kauneus, jonka hänet huomattiin nujertavan klubissa.



Malli Chanelle McCleary kertoo tänään maailmalle, että hän ja James ovat lähettäneet tekstiviestejä ja soittaneet toisilleen säännöllisesti tapaamisensa jälkeen ... ja he aikovat erota virallisesti pariksi näyttelyn päätyttyä.



ITV -treffisarjan kilpailija Chanelle sanoo, että he ovat pitäneet romantiikansa salassa vain siksi, että X -Factorin pomot ovat varoittaneet Jamesia, 24, että hänen on keskityttävä näyttelyyn.

Kaikki tyttöystäväni ovat kateellisia, sanoi Chanelle, 20, joka vaihtoi tekstejä Jamesin kanssa viime yön esitykseen asti. He kaikki rakastavat häntä ja kuka voi syyttää heitä. Hän on tyttö ja aito kaveri, jonka olen tavannut.

Eilen hän puhui ensimmäisen kerran iltana, jolloin he tapasivat - ja ensimmäisen suudelman - Lontoon Whiskey Mist -klubilla. Luulin, että hän oli heti tasainen operaattori heti, hän sanoi. Pudotimme toisiamme, koska olemme molemmat maanläheisiä.



Hän halusi minun palaavan hänen hotelliinsa, jossa kaikki X Factor -kilpailijat majoittuvat, mutta hän ei saa saada ihmisiä takaisin sinne.

Sitten hän halusi palata hotelliini, mutta sanoin, ettei hän voi, koska jaoin asiani nanon kanssa. James vitsaili, ettei hän välittänyt tavata myös minun nanani!



Joten päädyimme pieneen suukkoon klubin nurkan takana sinä iltana.

Hän oli erittäin hyvä suutelija. Se oli rajua, kun se tuli siihen pisteeseen. Hän on hyvännäköinen. Hänessä on jotain. Hänellä on juuri tämä mukavuus.

Kun palasin ja kerroin nanolleni, kenen olin juuri tavannut, hän sanoi: 'Rakastan Jamesia. Kerro hänelle, että hän on tervetullut hakemaan mökkipiirakkaa. ”

Röyhkeä: James yritti saada Chanellen takaisin hotellilleen

Siitä lähtien nämä kaksi ovat lähestyneet toisiaan, ja James on kertonut hänelle tulevista toiveistaan ​​jyrkkien viestien välissä

ikuisesti 21 co uk

Hän on lähettänyt muutaman röyhkeän tekstin, hän naurahtaa. Kun hän näki joitain mallikuviani, hän oli hieman hämmästynyt siitä. Mutta hän ei todellakaan ole sellainen.

Chanelle katseli eilen illalla peukkuja ristissä yli 12 miljoonan katsojan kanssa, kun James yritti päästä kahteen viimeiseen Bajan -laulaja Shontellen esittämällä Impossible -esityksellä.

James ei voi uskoa olevansa vielä kilpailussa, sanoo Chanelle. Hän on todella hämmentynyt. Hän ei vieläkään usko voittavansa, mutta hän sanoi antavansa kaikkensa ja murskaavansa sen faniensa puolesta.

Hän ei anna sen mennä päähänsä. Hän arvostaa edelleen, kuinka pitkälle hän on tullut, mikä on todella mukavaa. Hän on hyvin vartalotietoinen. Hän ei ole aiemmin saanut kaikkea tätä huomiota. Sanon hänelle jatkuvasti, että älä lopeta niin typerää.

James, Saltburn-by-the-Sea Pohjois-Yorkshiresta, oli yhteinen suosikki voittaakseen huomisen illan toisessa finaalissa. Mutta hän on sanonut Chanellelle, jos hän ei mene läpi, hän haluaa kaveri Jahmene Douglasin saavan miljoonan punnan ennätyssopimuksen.

Hän paljasti: James todella rakastaa Jahmenea ja sanoi, että hän on aina tukenut häntä voittamaan, jos hän ei itse mene koko tietä. Hän sanoi, että he ovat todella läheisiä ja hän on todella inspiroinut häntä ... ei vain lahjakas, vaan myös todella mukava kaveri.

James kertoi minulle tietävänsä, että Simon Cowell on yksi hänen suurimmista faneistaan. Hän arveli, että jos Simon olisi yksi tuomareista, hän voittaisi.

puukotus Harold Hillissä

Chantelle sanoi, että James oli myös kiitollinen Chis Maloneyn mentorin Gary Barlowin tuesta. Hän paljasti: James sanoi, että Gary on ollut todella hyödyllinen hänelle, vaikka hän ei ole yksi hänen teoistaan.

Näyttää siltä, ​​että kaikki ovat tulleet oikein hyvin toimeen. Se on jotain, mitä James sanoo kaipaavansa, kun kaikki on ohi. Hän sanoi myös kaipaavansa Jahmenea, kun kaikki on päättynyt, mutta hän odottaa innolla kiertuetta, koska he kaikki ovat jälleen yhdessä. Ja tiedän, että hän todella kaipaa Rylan Clarkia. Hän sanoi, että he keksivät kaikenlaisia ​​hauskoja asioita yhdessä.

Chanelle, Middletonista, Manchester, työskentelee kosmeettisena neuvonantajana versojen mallissa Worx, joka allekirjoitti hänet, kun hän oli Take Me Out.

Irlantilainen maanviljelijä, joka soitti Paulille, valitsi hänet treffeille sarjan toisen jakson aikana. He menivät vesihiihtoon Puerto de la Cruzissa, Teneriffalla.

En voinut uskoa onneani, kun minut valittiin Take Me Out -tapahtumaan tai kun minut valittiin treffeille, vaikka siitä ei tullut mitään.

Näyttää siltä, ​​että onni on tällä hetkellä, koska tapasin Jamesin melkein samaan aikaan kuin Take Me Out.

Katso Myös: