HMRC poistaa tuhannet myöhästyneet itsearviointirangaistukset määräajan pidentyessä

Koronaviirus

Horoskooppi Huomenna

HMRC: n kirje, jossa muistutetaan päivämäärästä, jolloin itsenäisten yritysten ja yksityishenkilöiden on täytettävä itsearvioidut veroilmoitukset

Normaalisti se on 100 punnan sakko, jos veroilmoitukset jätetään enintään kolme kuukautta myöhässä(Kuva: Getty)



HMRC on suostunut pyytämään sakot miljoonille työntekijöille, jotka ovat jättäneet tämän vuoden veroilmoituksen määräajan.



fifa 18 World Cup -tilan julkaisupäivä

Yli 8,9 miljoonaa asiakasta on jo jättänyt vuosittaisen itsearviointinsa, mutta 3 miljoonaa ihmistä on vielä arvioimatta, ja määräaika on nyt alle viikko.



Veroviranomaisen mukaan jokaisella, joka jättää huomiotta tammikuun 31. päivän rajan, on nyt 28. helmikuuta asti välttyä 100 punnan sakolta.

HMRC sanoi, että hakemusprosentista on tullut yhä selvemmäksi, että tavallista suurempia lukuja ei voida lähettää ajoissa tänä vuonna.

Veronmaksajat ovat kuitenkin velvollisia maksamaan laskunsa tammikuuhun mennessä, ja HMRC varoitti, että 2.6% korkoa veloitetaan edelleen 1. helmikuuta alkaen kaikista veloista.



Veronmaksajat, joilla ei ole varaa maksaa verolaskuaan ajoissa, voivat hakea laskunsa verkossa 12 kuukauden ajan.

Kolme miljoonaa ihmistä ei ole vielä jättänyt veroilmoitusta, ja määräaika on nyt alle viikko (Kuva: Getty)



Heidän on kuitenkin toimitettava veroilmoituksensa vuosille 2019-20 ennen maksuajan asettamista, joten HMRC kannustaa kaikkia tekemään tämän mahdollisimman pian.

HMRC: n toimitusjohtaja Jim Harra sanoi: 'Haluamme kannustaa mahdollisimman monia ihmisiä tekemään ilmoituksensa ajoissa, jotta voimme laskea verolaskun ja auttaa heitä, jos he eivät pysty maksamaan sitä heti.

'' Mutta me tunnustamme valtavan paineen, jota monet ihmiset kohtaavat näinä ennennäkemättöminä aikoina, ja on tullut yhä selvemmäksi, että jotkut ihmiset eivät voi tehdä paluuta 31. tammikuuta mennessä.

'' Jos veloituksetta myöhästymisestä ei veloiteta myöhästyneistä online -veroilmoituksista helmikuussa, he saavat tilaa hengitystehtävien täyttämiselle ja jättämiselle ilman, että he tarvitsevat rangaistusta.

'Voimme kohtuudella olettaa, että useimmilla näistä ihmisistä on pätevä syy jättää hakemus myöhässä pandemian vuoksi.'

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Veroyhtiö BDO: n Dawn Registerin mukaan miljoonat ihmiset, jotka kamppailevat saamaan paperinsa kuntoon ennen uhkaavaa katkaisua, voivat nyt huokaista helpotuksesta.

”Tämä lisäaika antaa veronmaksajille ja neuvonantajille ratkaisevan liikkumavaran, jota tarvitaan näinä ennennäkemättöminä aikoina. Aiemmin veronmaksajien olisi pitänyt luottaa siihen, että he noudattavat HMRC: n määritelmää 'kohtuullinen tekosyy', joka on tulkinnanvarainen ', hän sanoi.

Kevin Sefton Untiedista, toinen verotoimisto, sanoi: 'Se on voitto terveelle järjelle ja helpottaa itsenäisten ammatinharjoittajien taakkaa, joista monilla on ollut yksi elämänsä haastavimmista vuosista.'

Liverpoolin bussiparaati 2019

HMRC: n pomo Jim O'Hara sanoi, että veroviranomainen kannusti silti mahdollisimman monia ihmisiä jättämään hakemuksen ajoissa.

'Mutta me tunnustamme valtavan paineen, jota monet ihmiset kohtaavat näinä ennennäkemättöminä aikoina, ja on tullut yhä selvemmäksi, että jotkut ihmiset eivät voi tehdä paluuta 31. tammikuuta mennessä', hän lisäsi.

Myöhästyneet sakot tuottavat miljoonia HMRC: lle vuosittain. Viime tammikuussa yli miljoona ihmistä jätti hakemuksen myöhässä ja aiheutti 100 miljoonan punnan välittömät sakot, jotka voivat saada lumipalloja tuhansiksi puntoiksi, jos vero jätetään maksamatta.

Katso Myös: