Homebase tuo Tapi -matot takaisin ensimmäisiin uusiin myymälöihin jouluksi

Laura Ashley

Horoskooppi Huomenna

Kotipesä

Sopimus Tapin kanssa saa ensimmäisen käyttöoikeuden auki Orpingtonissa, Kentissä, tässä kuussa(Kuva: Trinity NEWSAM)



Homebase on tehnyt sopimuksen ensimmäisistä myymälöissä olevista myönnytyksistä sen jälkeen, kun Wesfarmersin tuhoisa omistus päättyi aiemmin tänä vuonna.



suora nyrkkeily tv:ssä tänä iltana

Sopimus Carpetrightin kilpailijan Tapin kanssa avaa ensimmäisen toimiluvan Orpingtonissa, Kentissä, tässä kuussa, ja uusia avauksia on seuraavan kahden vuoden aikana.



Se tulee, kun Homebase suorittaa a aikoo sulkea 42 myymälää osana yrityksen vapaaehtoista järjestelyä (CVA) uusien omistajien Hilcon johdolla .

Wesfarmers myi sen toukokuussa alle kahden vuoden omistajuuden jälkeen. Yhtiö oli paljastanut 57 miljoonan punnan arvosta tappioita, jotka liittyivät yritysostoon.

Kaikki myönnytykset, mukaan lukien Laura Ashley, Habitat ja Argos, suljettiin Wesfarmers -strategian mukaisesti, ja myös kourallinen Homebase -myymälöitä muutettiin Bunningsiksi.



Tapin tuominen kauppoihin on ensimmäinen askel elvytyssuunnitelmassa, johon liittyy todennäköisesti uusia myönnytyksiä.

Theresa May 48 kirjainta

Homebasen toimitusjohtaja Damian McGloughlin sanoi: 'Näemme paljon mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä Tapin kaltaisten kumppanien kanssa tarjotaksemme täydentäviä tuotteita, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan kotiprojektinsa.'



Tapilla, jonka Martin Harris - Carpetrightin perustajan Lord Harris of Peckhamin poika - lanseerasi vuonna 2015, on jo yli 100 myymälää Isossa -Britanniassa.

Harris sanoi: 'Odotamme innolla yhteistyötä Homebasen kanssa ja uskomme, että kumppanuus tarjoaa asiakkaille entistä enemmän valinnanvaraa, kun he valitsevat täydellisen lattian kotiinsa.'

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: