Asunnonomistajan järkytys naapurin laajennuksen jälkeen on muutaman tuuman päässä hänen kiinteistöstään

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Asunnonomistaja hämmästyi sen jälkeen, kun naapurin laajennus rakennettiin vain tuumaa hänen kiinteistöstään.



NHS: n työntekijä Stuart Smith, Kings Norton, Birmingham, ei pääse talonsa sivulle 'outon' ja 'päällekkäisen' rakenteen ansiosta.



Smith väittää, että 'virheiden luettelo' rajan yli tarkoittaa, että molempiin kiinteistöihin liittyvät kourut koskettavat nyt ja hän on huolissaan mahdollisista viemäröinti- ja kosteusongelmista, raportit Birmingham Live .



42-vuotias väittää myös, että suunnitelmia ei noudatettu, koska rakentajat eivät pystyneet asentamaan kattoa naapurinsa kotiin.

Sen sijaan herra Smith sanoo, että katon alle rakennettiin muuri ja astui sisään.

Birminghamin kaupunginvaltuuston suunnitteluvirkailijat tutkivat nyt laajennusta, jonka aikana autotallin yli tehtiin töitä kiinteistön koon kasvattamiseksi kolmesta viiteen makuuhuoneeseen.



Stuart Smithin talo

Uusi vesikouru koskettaa nyt Stuart Smithin taloa (Kuva: BPM Media)

Herra Smith sanoi: 'Ei ole aukkoa voidaksemme ylläpitää omaisuutta.



mihin aikaan tesco sulkeutuu

'Emme voi koskaan poistaa kouruja nyt, emme voi irrottaa huopakattoa tai fasetteja tai tehdä talon sivua. Se on noin
pysyvästi nyt ja kaikki ongelmat, joiden kanssa meidän on elettävä.

He (rakentajat) eivät todellakaan tajunneet, ennen kuin alkoivat rakentaa räystäni alle. Vasta kun he nousivat niin pitkälle, he huomasivat, että katoni oli heidän tiellään laittaa oma katto.

'Puhuin naapurille siinä vaiheessa ja he sanoivat, että he' ratkaisevat sen ', mutta (rakentajat) eivät korjaa sitä, he vain työskentelivät
sen ympärille, rakensi pienen tasakaton ja katon sivulle - outoa. '

Smith, joka työskentelee Birminghamissa ja Solihull Mental Health Foundation Trustissa, sanoi olevansa tietoinen siitä, että hänen naapurinsa antoivat rakennusluvan vuonna 2018-kaksikerroksisen laajennuksen eteen ja yhden kerroksen taakse.

Stuart Smithin talo

Stuart piti teosta outona (Kuva: BPM Media)

Stuart Smithin talo

Naapurin laajennus on vain tuuman päässä Stuartin kiinteistöstä (Kuva: BPM Media)

IT -työntekijä, joka on naimisissa lastentarhanopettaja Sallyannen, 39, kanssa, sanoi, että työt alkoivat tammikuun 2021 lopussa, jolloin he heräsivät kovasta paukuttamisesta, kun rakentajat aloittivat perustamisen.

Avainhenkilöt, jotka ovat työskennelleet väsymättä koko pandemian ajan, sanoivat, että he näkivät rakennuksen yläosan vasta maaliskuussa.

'Se näytti hyvin läheltä, mutta et voinut nähdä sitä kunnolla, koska se oli hieman (rakennustelineiden) peitossa', Smith sanoi.

rachel weisz daniel craig

'Tunnen itseni aivan kamalaksi tästä. Yritän työntää sen mieleni taakse yrittäen unohtaa sen - mutta silloin en edisty.

'Sitten minun on keskityttävä siihen, ja se vain saa minut rauhoittumaan. Minulla on vaikeuksia nukkua. Se on vain erittäin stressaavaa. Se on paljon huolestuttavaa. Me
osti talon talona, ​​jossa halusimme elää ikuisesti.

'Se nyt vain hieman pilaa tämän. Meidän on saatava tämä kuntoon ja rakennettava uudelleen taaksepäin. En ymmärrä miten kukaan voisi olla tyytyväinen siihen.

Joissakin kohdissa se todella koskettaa. Jos minulla on katto edessä olevan autotallin yläpuolella, se koskettaa hänen kattoaan autotallin yläpuolella ja aivan yläreunassa kourut koskettavat.

'Ne ovat todella päällekkäisiä. He ovat rakentaneet osan seinää alemmaksi kuin sen olisi pitänyt olla. He pääsivät sen ympärille liottamalla sen sisään ja rakentamalla korkeammalle, mutta silloin katto ei ole suoraan seinän päällä.

'Takaosassa, jossa minulla on litteä katto, vesikourut koskettavat niiden seinää, ja se tarkoittaa, että en voi irrottaa sitä ja poistaa sitä.'

Herra Smith lisäsi: 'Asialla on vielä tehtävää, joten odottaisin, että he haluaisivat tehdä jotain ennen kuin työ jatkuu.

Se säästää ihmisten rahaa pitkällä aikavälillä. Sivuseinä on uusittava ja siirrettävä, ja katto on otettava pois ja laitettava kunnolla.

'Hänellä on tulevaisuudessa kaikenlaisia ​​ongelmia kosteuden ja vuotojen kanssa.

oikea rouva brown

'Puhun asianajajalle, mutta se on hyvin hidasta, kun käymme läpi rakennuksen vakuutuksenantajia.'

Smith, joka muutti kotiin helmikuussa 2017, sanoi pelkäävänsä, että yksityinen rakennustarkastaja oli allekirjoittanut suunnitelmat, joten hän oli huolissaan siitä, että kaupunginvaltuusto ei puutu asiaan.

'Se on ongelma, koska alun perin valitin Birminghamin kaupunginvaltuustolle, mutta jotkut näistä asioista eivät kuulu suunnittelun piiriin, vaan ne kuuluvat rakennuksen valvontaan', hän sanoi.

Stuart Smithin talo

Stuart Smith puhuu lakimiehelle työn seurauksena (Kuva: BPM Media)

Stuart Smithin talo

Stuart sanoo, että laajennus on kaksinkertaistanut naapurinsa omaisuuden koon (Kuva: BPM Media)

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat päivän suurimmat uutiset suoraan postilaatikkoosi

NEWSAMin uutiskirje sisältää viimeisimmät uutiset, jännittävät showbiz- ja TV -tarinat, urheilupäivitykset ja olennaista poliittista tietoa.

Uutiskirje lähetetään sähköpostitse joka aamu, klo 12 ja joka ilta.

oliko sean hughes alkoholisti

Älä missaa hetkeäkään tilaamalla uutiskirjeemme täältä.

Hän sanoi, että laajennus on kaksinkertaistanut naapuritalon koon-81 000 neliömetristä ja 76 000 neliömetriä. Se on siirtynyt kolmesta makuuhuoneesta viiteen makuuhuoneeseen, jossa on suurempi keittiö, autotalli, kodinhoitohuone ja parvi.

Smithin naapuri, joka antoi työt suoritettuaan, sanoi toimineensa täysin yhteistyössä neuvoston virkamiesten kanssa ja 'heidän on päätettävä' lopputuloksesta.

Kun Birmingham Live otti yhteyttä töihin, keski-ikäinen asukas sanoi: 'Olen puhunut jo kaupunginvaltuustolle. Jätä asia neuvoston käsiteltäväksi. '

Birminghamin kaupunginvaltuuston tiedottaja lisäsi: 'Olemme saaneet valituksen, että työt rikkovat suunnittelulainsäädäntöä.

'Asiaa tutkitaan parhaillaan ja virkailijat neuvottelevat sekä omistajan että valituksen tekijän kanssa.'

Katso Myös: